reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

troche sie nam powyjasnialo i ostatecznie nie jedziemy na pogrzeb ... okazuje sie ze o 14 jest dopiero wyprowadzenie z kap[licy, calosc skonczy sie kolo 17 wiec nie ma szans zebysmy wrocili wykapac agatke a wziac ja na ten deszcz troche sie boje, poza tym 7h w samochodzie to tylko dla niej meczarnia a jechac wczesniej nie ma gdzie bo warunkow do spania tam nie bedzie ...

reklama
Kopciuszku gdzie zdjęcia łazienki??????

O patrzcie,normalnie sie ktos zainteresowal:-D:-D:-Dwidac ze czasami warto napisac cos co was zmobilizuje:-D
Łazienka jest mala,ciasna i zdjecia nawet trudno zrobic ale dzis pstryklam foteczke to moze i wkleje:-D

Hej laski mam pytanie jaką długość stópki mają wasze dzieci? Bo mnie martwi to jakie wielkie ma Aleks.
13.5 cm!!!!! Buciki ma rozmiar 21(adidaski)

Moj ma buciki z nr 18:tak:

Daniel ma 10 cm.
a co do skoczka to ja nie jestem przekonana do niego :no: a krzesełko świetne!
dobrze że Maxowi nic się nie stało.

A jakie masz obawy Cherie? Pytam tak z ciekawosci bo moze o czyms nie pomyslalam.

Nie no mój to gigant:)

no gigant, gigant bo max ma 10 albo 11cm . Zapomnialm juz :) a mierzylam w zeszlym tyg.

troche sie nam powyjasnialo i ostatecznie nie jedziemy na pogrzeb ... okazuje sie ze o 14 jest dopiero wyprowadzenie z kap[licy, calosc skonczy sie kolo 17 wiec nie ma szans zebysmy wrocili wykapac agatke a wziac ja na ten deszcz troche sie boje, poza tym 7h w samochodzie to tylko dla niej meczarnia a jechac wczesniej nie ma gdzie bo warunkow do spania tam nie bedzie ...

Zawsze mozesz zamowic przez neta wieniec i przeslac przez kogos.

emwu nie wiem, bałabym się o nóżki i bioderka Danielka :no:
ale może moje obawy są niesłuszne.

no a tak nas gryzlo sumienie ,ze pojechalismy na zakupy da maxa .
Kupilismy krzeselko do karmienia - BabyLo (kremowe) Babylo Alex Highchair - Eurobaby.ie
i Jumperoo z Fisher Price - najlepsza rzecz na swiecie - powiedzial mi max :) Baby Jumpers – Rainforest Jumperoo From Fisher-Price

Potem w albumie wkleje zdjecie i filmik. Jumperoo jest rewelacyjne i to jest wlasnie nowa zabawka - odpowiednia do wieku - bo nad tym sie zastanawialysmy - co teraz kupic naszym dzieciom - polecam.
extra ! miałam mieszane uczucia co do tego typu zabawek ,ale skoro piszesz,ze super to moze i my zakupimy :tak: ;-)

Ostatnia edycja:
emwu nie wiem, bałabym się o nóżki i bioderka Danielka :no:
ale może moje obawy są niesłuszne.
ja mam właśnie takie same obawy....poza tym znajoma rehabilitantka powiedziałą nam,ze dziecko w tym wieku powinno być jeszcze jak najwiecej w pozycji leżącej....fotelik samochodowy -jak najmniej, lezaczek -jak najbardziej rozlozony, noszenie na rekach w pozycji pionowej nie wskazane...chodzi o to aby jak najmniej obciazac kręgosłup...no ,ale jak jest w wszystko w umiarze to chyba nic sie nie stanie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry