reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Kochaniutka, niezle miła jesteś:tak: Cóż za wyrafinowane słownictwo:tak: Bardzo miło nas potraktowałaś, ja ze swojej strony dziekuję już tej Pani i przepraszam ze wpierdalałam się w jej życie.
z mojej strony koniec komentarza
Piszę to co myślę. Sorry. Jak każdy.

reklama
A chciałam napisać dziś, że Martynka była na szczepieniu i waży 6300g:) Tylko ząbki nie idą a byłam pewna, że jeden idzie:p

Ja nie patrzę w tak daleką przeszłość. Każda z Was może zapewniać, że nie okłamywała nigdy, ale wątpię w takie coś. Toć to każdy byłby ideałem. Każdy ma swoje za uszami. Nie jestem 5 latką, która musi się tłumaczyć. Duża ze mnie dziewczynka:)

Poza tym od roku jestem na tym forum i na pewno nie bezinteresownie. Jestem po to by czerpać wiedzę nt dzieci. Sama mam małe dzieciątko i potrzebuję nieraz wielu rad. Przy okazji zawarłam wiele fantastycznych znajomości, które mam nadzieję, nie zakończą się przez sprawę z przeszłości, która z Wami nie ma najmniejszego powiązania.
I czy ktoś mówi, że jestem nieuczciwa?

Ja nie patrzę w tak daleką przeszłość. Każda z Was może zapewniać, że nie okłamywała nigdy, ale wątpię w takie coś. Toć to każdy byłby ideałem. Każdy ma swoje za uszami. Nie jestem 5 latką, która musi się tłumaczyć. Duża ze mnie dziewczynka:)

pewnie kazda z nas kiedyś kłamała, ale po co idawać 3 osoby? pisać w jednym czasie jako 3 inne osoby? kłamać, że kest się w ciąży..?no po co? powiedz

reklama
Do góry