jedyneczka
Fan(ka)
Cześć okrąglaczki :-)
tiffi położna mówiła że często dziewczyny rodzą w koszulach męskich xxl ale przecież na porodowej już przystawiasz do cycusia (przeważnie) więc jak dla mnie musi być rozpinana no i siedzisko przykrywać:-) więc idę w takiej własnie tylko kupię specjalnie rozmiarówke większą bo na razie mam jedną koszuline, taką sexi obcisłą
dobrze że umywalki uda się zwrócić.I miłych pogaduszek z koleżanką
A co do cukrzycy nie martw się o malutką, na pewno będzie dobrze, gdyby to było takie ryzykowne to by badali poziom cukru co tydzień od 4 miesiąca, zresztą jakby było źle to i w moczu by się coś pojawiło wcześniej a przecież jestesmy pod stała kontrolą siuśków;-)
asieńka organizm mądry, wie co fe:-)mnie od mcd odrzucało na początku strasznie
niestety już nie odrzuca

mruczka to gratki brodawek
żarty żartami ale dobry sutek to połowa sukcesu w karmieniu;-)No zawsze można Mków na końcówce zatrudnić do ich wyciągania
A pokrzywa no no, twój gin widać taki wszechstronny;-)Ciekawe co ta pokrzywa powoduje bo niby wiem że zdrowa ale nic poza tym
Mój M tez mówi trzeba było się wepchać ale ja się obraziłam na cały świat i posżłam sobie
Nie spałam do 3ej
i zjadłam Emilce paczke chrupek orzechowych
a potem poszłam myć zębiska i wogóle już się rozbudziłam a wyspać sie nie wyśpie dzisiaj bo teraz czekam na okna a potem jadę z bombą do urzędu komunikacji
I ten deszcz paskudny blee. Ale wstąpie do brw zasłony pooglądać, może coś wybiorę bo dostałam kaske z zus i alimenta dziś mają przyjść
tiffi położna mówiła że często dziewczyny rodzą w koszulach męskich xxl ale przecież na porodowej już przystawiasz do cycusia (przeważnie) więc jak dla mnie musi być rozpinana no i siedzisko przykrywać:-) więc idę w takiej własnie tylko kupię specjalnie rozmiarówke większą bo na razie mam jedną koszuline, taką sexi obcisłą

asieńka organizm mądry, wie co fe:-)mnie od mcd odrzucało na początku strasznie

mruczka to gratki brodawek

A pokrzywa no no, twój gin widać taki wszechstronny;-)Ciekawe co ta pokrzywa powoduje bo niby wiem że zdrowa ale nic poza tym

Nie spałam do 3ej

I ten deszcz paskudny blee. Ale wstąpie do brw zasłony pooglądać, może coś wybiorę bo dostałam kaske z zus i alimenta dziś mają przyjść