reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Karlita PW!!!!!

DZIĘKI :)

Karlita,ja bym tez poprosila w wolnej chwili ta dietke i przepisy,moze tez bym co nieco zrzucila,duzo nie chce tylko jakies 5-7 kg:-D...a meila mojego chyba masz,jakby co to daj znac wysle jeszcze raz.....z gory dziekuje:tak:;-):-)
No to by bylo na tyle....Dobranoc!!!

zaraz odszukam maila ;) i powysyłam wszystko :)

karlita i to jest jedyny + w tej diecie że można jeść w nocy o północy, tylko że ograniczona jakość produktów. Ja też mogę dołączyć do grupy wsparcia, dzisiaj zaczęłam-ale w czwartek znów będę musiała zgrzeszyć:tak: bo mamy zlot z pracy na pifffko.

ja dzisiaj jestem zadowolona :)

pierwsze śniadanie: jajko na twardo + szklanka kefiru
drugie śniadanie: kilka plasterków polędwicy z indyka + szklanka kefiru
obiad: duży płat dorsza pieczony w ziołach
kolacja: kilka plasterków polędwicy z indyka :)

do tego uwaga: 1,5L woda mineralna + 3 herbaty :)

i nie jestem głodna :tak:

w niedzielę też mogę zgrzeszyć bo mam komunię i nie wiem co dadzą na obiad ... ale ze już będzie u mnie to faza II to już warzywa będę mogła jeść jutro zaczynam czytać o II fazie ;)
bo nie wiem czy można jeść owoce a tak mam na nie ochotę!!

a teraz idę się kąpać i spać bo mała właśnie pała :)

reklama
Witam w ten kolejny piękny dzień :-):-):-)
Dołączam się do grona wczorajszych marudów, Maja na wieczór tak dała popalić ze miałam ochotę się na nią porządnie wydrzeć i gdyby nie to że mój mąż był w domu to zapewne bym się na nią wydarła, ale przy nim nie chciałam już zaczynać bo znowu byłoby że za dużo na nią krzyczę. Na koniec przy myciu Majka wylała miednicę z wodą - mam nadzieje że sąsiadki z dołu nie zalałyśmy bo od razu zaczęłam tą wodę zbierać :crazy::crazy:
Wstawać wcale mi sie nie chciało dzisiaj, nawet tak sobie myślałam żeby Maję zostawić w domu i spać dalej ale potem perspektywa wspólnego siedzenia cały dzień w domu bo przecież pogoda fatalna zmusiła mnie do podniesienia tyłka :-p:-p:-p
No i teraz mam chociaż spokój :-p:-p:-p
Karlita nie pocieszę cie bo w drugiej fazie nie można jeść żadnych owoców - to jest jak dla mnie też bardzo uciążliwe bo owocki to ja tonami mogę zajadać :-D:-D:-D

Witajcie
karlita to niezly masz jedzeniowy rozklad dnia :) Kusicie tą dietą, ale licząc mozliwosci na zamiary po kilku dniach bym sie poddala:zawstydzona/y:
maltanka 4 wesela to nie przelewki ja mam 2 w czerwcu i jak na poczatku sie cieszylam tak teraz
juz mi nie do śmiechu:sorry2: a do tego snilo mi sie ze jeszcze jakies chrzciny sie szykuja i nie wedzialam co kupic:sorry2:

Znowu pada:-( a pamietam jak na studiach po majowym weekendzie wszyscy przychodzili opalenia jak po wczasach:rofl2:

Ostatnia edycja:
witam się ciepło:tak::tak::tak:w tę paskudną pogodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:czeka nas chyba cały dzień siedzenia w domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy:no właśnie, gdzie te czasy, gdy po weekendzie majowym wracało się z opalenizną jak z Włoch:baffled::baffled::baffled:
coś tu cicho dziś??:dry::dry::dry:

:crazy:
Karlita nie pocieszę cie bo w drugiej fazie nie można jeść żadnych owoców - to jest jak dla mnie też bardzo uciążliwe bo owocki to ja tonami mogę zajadać :-D:-D:-D

szkoda bo ja też lubię owoce ....

mam nadzieję że Maja będzie miała dzisiaj lepszy dzień:)

Witajcie
karlita to niezly masz jedzeniowy rozklad dnia :) Kusicie tą dietą, ale licząc mozliwosci na zamiary po kilku dniach bym sie poddala:zawstydzona/y:

no ja dzisiaj się zważyłam i niby na czczo mam 900g mniej niż wczoraj ;) ale to za piękne by było prawdziwe ;)

weź nie mówcie o weselach i komuniach ja w maju jestem pod solidną krechą w tą niedzielę pierwsza komunia ... za 2 tygodnie wesele i komunia ...

wczoraj byłam sama z Gabi do 23 - zaliczyłyśmy same kąpiel i usypianie :) ostatnio mam ubaw z Gabi jak zasypia. w łóżeczku jest płacz więc kładę ją u nas do łóżka mała przekręca się na brzuch i zaczyna się czołgać głowa na prześcieradło i zasuwa nogami ;) i tak dwa kursy po łóżku i zasypia ;)

od rana także mamy dzień marudy ... teraz Gabi dostała piętkę chleba i jest spokojniejsza ;)

kurcze miałam ochotę jutro wybrać się do Bugi ale mówią, że ma padać ... ja już mam dość deszczu

i nie ukrywam, że chciałam się trochę opalić przed weselem !! a tu *&*^%$#@ :angry:

Karlita ten spadek wagi to prawda, w pierwszej fazie bardzo szybko waga leci w dół dlatego ludzie chętnie tą dietę stosują bo już od początku widać efekty :tak::tak::tak:

talia ja nie pomogę co do rehabilitacji
anet brawa dla KAarolinki za raczkowanie, to się teraz nabiegasz za nią:tak:
antuanet podziwiam Twojego Kubusia za chodzenie tak wcześnie spać, może z moim by pogadał na ten temat:-)
anaconda a no właśnie ja nie wiem czy te chłopy mają taką cierpliwość czy jak, mój czasami się zdenerwuje na małego jak mu w czymś przeszkodzi, ale nie krzyczy na niego, na szczęście:tak:
sienio w sumie to 5 ale na jedno nie idziemy, a chrzciny też mi się szykują najprawdopodobniej w tym roku.:baffled:... hahaha zapomniałam o komuni, ale też nie idziemy, nie damy rady, a to w takiej dalszeeeej rodzinie.
misia my też w domu dzisiaj przez ten deszcz:crazy:
karlita super, że udaje Ci się utrzymać dietkę, a co w końcu kupiłaś na komunię?
a co do kąpania to ja swojego ze 2 razy kąpałam, a tak na codzień to taty robota:-p

PS. też miałam ochotę na Bugi, ale nic z tego chyba nie będzie jak będzie taka pogoda:no:

Karlita PW!!!

Anaconda duuuuzo cierpliwosci:-)
Karlita no obys wytrwala to efekt napewno bedzie widoczny
Maltanka ja tez mam chrzest pewnie latem bo dzidzia wlasnie dzisiaj albo jutro sie urodzi i mam nadzieje ze chrzestna nie bede bo cos slyszalam takie sluchy:crazy:no i na szczescie jeden slub ale cywilny i M ma byc swiadkiem.
Misia chyba wszystkie dzisiaj posiedzimy przez ten deszcz

A my z Mateuszkiem bylismy dzisiaj sami w nocy ale pospalismy tylko do 7. Teraz czekamy na kolezanke z corka w wieku malego.
A ja jak jutro bedzie taka pogoda to wyrusze do Bugi:-)

reklama
Witajcie....i znowu pada...mam juz dosyc...Jula chce robić babki z piasku:-D:-D:-D
moje kochane dziecko pieknie dzisiaj spało, o 10 siłą ja ściągałam z łóżka :szok::szok::szok:ale nie mialam wyjscia bo dzisiaj jedziemy na basen wiec musi pojsc wczesniej spac w poludnie:tak::tak::tak:

Anaconda
Jula wczoraj tez miała ten gorszy dzien:-):-):-)

co do wesel to my tez mamy w tym roku juz dwa...:rofl2::rofl2::rofl2:

Kto jutro idzie do Bugi???My bedziemy na pewno:tak::tak::tak::tak:

Do góry