reklama
anaconda27
styczniówka2006
Wpadam na chwilkę bo Maja ogląda bajkę więc chwila relaksu jest, a co do piosenek tego zielonego misia to Maja swojego czasu je uwielbiała a na pr.vh1 (chyba tak on się zwie) rano od godz.8 jest lista dla dzieci i tam też były fajne piosenki 

mmm ja też to oglądałam jeszcze jak byłam w ciążyMaja swojego czasu je uwielbiała a na pr.vh1 (chyba tak on się zwie) rano od godz.8 jest lista dla dzieci i tam też były fajne piosenki![]()
u nas Gabi ostatnio zaśmiewa się z tego teledysku może chodzi o to ze jest duży kontrast
[video=youtube;qrsuiD2y3c0]http://www.youtube.com/watch?v=qrsuiD2y3c0[/video]
a za mną ostatnio ta piosenka chodziła
[video=youtube;bOB3pVA6zxs]http://www.youtube.com/watch?v=bOB3pVA6zxs[/video]
i bursztynek co mnie nęka od kilku dni
[video=youtube;Si4YsuU26HM]http://www.youtube.com/watch?v=Si4YsuU26HM[/video]
ps czy któraś z Was ma dostęp do składanek mini mini ale takich piosenek z różnych programów ??
Składanek teledysków???czy piosenek??
odezwała się moja skarbnica![]()
piosenkiskładanki do słuchania
![]()

Mam

Ostatnia edycja:
czesc babeczki
Witam się nadal w dwupaku.
Ciesze się ze większości udał sie długi majowy weekend
Madziara wszystkiego naj z okazji 5 rocznicy ślubu niech każdy kolejny rok będzie tylko sama słodyczą.
Karlita zdjęcia super, Marz skoda Mateuszka oby szybko zagoiła sie buzia. Marat fajnie ze wypad do zoo się udał.
A ja niestety sie nie obroniłam przed choroba właśnie wróciłam od lekarza i mam anginę dostałam antybiotyk i się leczę
ojej, współczuję...lecz się szybciutko, bo siły będą Ci potrzebne

Ja miałam nazwy wszystkich antybiotyków branych w ciąży zapisane na karteczce...bardzo się spodobało to w szpitalu

mataka24 tak właśnie ostatnio myślałam że coś się nie odzywasz. Dobrze ze wróciłaś, a z tym nie jedzeniem to może być od ząbków.
anaconda27, mandziula super że weekendzik udany.:-)
fornetka3 tulaski dla Ciebie, bo Ty teraz musisz mieć dużo sił...dużo zdrówka życzę.
madzienka nasz Kubuś pije Bebilon3, krowiego nie chce ale np. jogurty, serki już dawno wcina.
sienio a to ten przy kościele mają likwidować? Bo jakoś nic nie wiem...
anet15 gratuluję postępu Karolinki, fajnie że już raczkuje.
Witam się poweekendowo. Ja rano trochę posprzątałam, miałam na spacer iść ale deszcz padał:-( Kubuś zaczął biegać i tak się uderzył o ścianę że siniak na pół główkiPłakał i usnął mi na rękach. Teraz śpi, mam nadzieję że nic mu poważnego nie stało. Teraz coś na obiad trzeba wymyślić...
biedny Kubuś:-

Ja dziś byłam cały dzień u rodziców...bo rano z mamą byłyśmy w sklepie...chciała mi kupić prezent...i dostałam prochowiec

odezwała się moja skarbnica![]()
piosenkiskładanki do słuchania
![]()
Karlita PW!!!!!
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam wieczorkiem....
Zwariuje z moja Karolina,dzis tak czadu dawala ze ledwo zyje....nie dosc ze raczkowac sie nauczyla przez wekend,to jeszcze byle czego dzis beczala,mam nadzieje ze to na zeby....
....i ze szybko jej wyjda,bo zwariuje,a jeszcze ta beznadziejna pogoda i w domu trzeba siedziec,bo lalo co chwile u nas dzis
No i jeszcze na dokladke to jej niejedzenie,no zwariuje jeszcze troche.....
Karlita,ja bym tez poprosila w wolnej chwili ta dietke i przepisy,moze tez bym co nieco zrzucila,duzo nie chce tylko jakies 5-7 kg
...a meila mojego chyba masz,jakby co to daj znac wysle jeszcze raz.....z gory dziekuje
;-):-)
No to by bylo na tyle....Dobranoc!!!
Zwariuje z moja Karolina,dzis tak czadu dawala ze ledwo zyje....nie dosc ze raczkowac sie nauczyla przez wekend,to jeszcze byle czego dzis beczala,mam nadzieje ze to na zeby....

No i jeszcze na dokladke to jej niejedzenie,no zwariuje jeszcze troche.....
Karlita,ja bym tez poprosila w wolnej chwili ta dietke i przepisy,moze tez bym co nieco zrzucila,duzo nie chce tylko jakies 5-7 kg

No to by bylo na tyle....Dobranoc!!!
reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
karlita i to jest jedyny + w tej diecie że można jeść w nocy o północy, tylko że ograniczona jakość produktów. Ja też mogę dołączyć do grupy wsparcia, dzisiaj zaczęłam-ale w czwartek znów będę musiała zgrzeszyć
bo mamy zlot z pracy na pifffko.
anet15 trzymam kciuki żeby to zęby i żeby "maruda" szybko poszła sobie...
Kubuś na szczęście dobrze, ładnie się bawił, na spacerze też grzeczny był. Oczywiście z sienio i Julą się spotkaliśmy. A później pojechaliśmy jeszcze na chwilę na działkę samochód umyć. Kubuś od 19 śpi a ja przeglądam Internet, ugotowałam sobie udka na jutro, zrobiłam mężowi kanapki na drogę i tak zleciało... Miłej nocki.

anet15 trzymam kciuki żeby to zęby i żeby "maruda" szybko poszła sobie...
Kubuś na szczęście dobrze, ładnie się bawił, na spacerze też grzeczny był. Oczywiście z sienio i Julą się spotkaliśmy. A później pojechaliśmy jeszcze na chwilę na działkę samochód umyć. Kubuś od 19 śpi a ja przeglądam Internet, ugotowałam sobie udka na jutro, zrobiłam mężowi kanapki na drogę i tak zleciało... Miłej nocki.