anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Tez to ze swoja przerabialam Karolina...teraz zreszta znow powtorka...ehh...nie jje mi juz ze 3 dni,tylko tak troszke cos ciapniepamietacie mnie jeszcze? siedzialam u mamy na wsi a tam neta nietale jestem juz- mam nadzieje ze na dluzej,.... ma do was pytanie czy wasze dzieci jak byly w wieu moej paannny mialy okresy niejedzenia??? ja juz sie martwie bo nie chce mi malpka jesc,,,, dzis np.... zjadla ok 4 rano... pzniej moze o 12 w nia troche wrecz wmusilam... o 16 zjadla moze z 50-60 ml a po kapieli czyli o 21 nie chciala butli,....... az dziwne bo wtedy je zajladniej a dzis byl ryk i plucie wszystkim co ze smoczka wyplynelo.... sama nie wiem czy to przez te zeby takl jej sie zrobilo czy przez co.......... ech..... ogolnie jedst grzeczna i wogole tylko z tym jedzeniem cos nie szaleje.........

Witajcie jaeszcze ic nie nadrobilam z wekendu,pewnie mam spore zaleglosci....

ale wpadlam sie najpierw przywitac,bo nie wiem czy Karola da mi posiedziec dluzej przy kompie,zaczela skubana przez wekend raczkowac i zasowa juz po pokoju ....hi,hi...wiec musze ja co chwila wyciagac,a to z pod lawy,a to znow do kwiatka wlazi(co stoi na podlodze,trzeba mu chyba inne miejsce znalezc)....:-)
Wekend mialam w rozjazdach,u mamy bylam i u znajomych wczoraj,no ale Karolina oczywiscie tylko mamusina byla,jak ktos sie do niej zblizal to w placz oczywiscie...ehh...wiec nic nie odpoczelam,ale przynajmniej z domu sie wyrwalam....

Pogoda tez u mnie do kitu,rano padalo,a teraz tak jakos szaro,pewnie znow zacznie zaraz padac.....wiec ja siedze z kawusia...;-):-)