reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Popieram.... może pobawimy się w robienie z ludzi idiotów i dzisiaj bedą Martą a jutro hmmm może Marysią??? Bo taki mam kaprys i nie szanuje ludzi.

Daffi i ja lubię pazurki ale jak mam małe dzieci to króciutko je ścinam, miałam sytuację że musiałam Antkowi z buzi wyciagac jedzonko bo się zakrztusił.A z długimi pazurkami bym tego na pewno nie zrobiła:no::no:
no pewnie... ja mam poki co zobaczymy jak dlugo... zawsze moj maz na tym ucierpi bo sa strasznie ostre i jak go nie raz zlapie i pociagne mu niechcacy tymi pazurami to az kwiczy z bolu ahahhaa

reklama
proszę Was dziewczyny, bądzcie rozsądne, nie widzę potrzeby uzasadniania i tłumaczenia jej zachowania,
jak dla mnie poddaję w dużą wątpliwość wiele jej słów, z planowaniem ślubu na czele, szczególnie jak sobie przypomnę jak była obłudna i , czy też czerpała radość z chwalenia się wyimaginowaną ciążą wśród dziewczyn które mają problemy z zajściem, to nie jest objaw zdrowia psychicznego

popiszmy o czyms milym.. juz tak fajnie sie zrobilo! widzialyscie linka jakiego wam poslalam z forum????

reklama
Do góry