reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
no ja tez zapieram...od razu po jedzeniu:0 z reszta my jeszcze dodatkowo sliniaczek zakladamy i tez od razu po jedzonku idzie do prania w letniej wodzie.

u nas na poczatku tez jakos nie bylo problemu...zakladalam sliniaczek i koniec a teraz Mała z dnia na dzien taka psotnica sie jakaś robi ,ze hej:tak::-D wierci się ,kręci,macha rączkami :-D kolezanka mowila mi ,ze w ikei sa takie jakby kaftany bezpieczenstwa...zaklada sie je od przodu, tez na raczki a z tylu zawiazuje...podobno super sprawa...jak tak dalej pojdzie to bede musiala zakupic :-D

ahaha, jak to zabrzmiało - kaftany bezpieczeństwa
:-)

juz sobie przypomniała, :)
opisze wam kiedys jak bede miec wiecej czasu moje doswiadczenia z nauka jezyka ang u dziecka- misiek chodził przez 8 lat na helen doron , ponad 200 zl /m-c - niby super metoda, ale poddałabym to w watpliwosc
Zatem czekamy, chetnie posłucham:tak:
u nas na poczatku tez jakos nie bylo problemu...zakladalam sliniaczek i koniec a teraz Mała z dnia na dzien taka psotnica sie jakaś robi ,ze hej:tak::-D wierci się ,kręci,macha rączkami :-D kolezanka mowila mi ,ze w ikei sa takie jakby kaftany bezpieczenstwa...zaklada sie je od przodu, tez na raczki a z tylu zawiazuje...podobno super sprawa...jak tak dalej pojdzie to bede musiala zakupic :-D
Tak, są takie, można nawet kupić w sklepach papierniczych bo takie fartuszki zakładam Antkowi do malowania fabkami;-) rewelacja, nie ma szans na zabrudzenie ubranek a przy nauce jedzenia świetnie się sprawdzają:tak:

witam wszystkie
my po szczepieniu dziś trzy zastrzyki płaczu było co nie miara

mea chciałabym miec dostęp do Albumu
musze spełniac jakieś dodatkowe warunki czy wystarczy ładnie poprosic:-)
jeśli chodzi o to że musze też wklejac zdjecia to poprosze męza zeby mnie nauczył i obiecuję że nadrobię

spadam nadrabiac bo mam tego troche i ciekawa jestem co z tą georginą wyszło

widzalam sie dzis z moja mlodsza siostra.... jest w 21 tyg ciazy a brzuszek ma juz ze hohohoho:) ale jaki fajny,,,,,az jej zazdroszcze tej ciazy:) hehhehe ja zarazilam ja to moze ona zarazi mnie:) a co:)!!!!!!!!

dziewczyny ,ktore karmia maluszki troche dłuzej-jak radzicie sobie z ta cholerna marechewa !? mała jest wciaz cała upaćkana a plamy za nic nie schodza...dzis postanowilam ,ze poswiece jeden kaftanik tylko na karmienie...zalozylam jej..ladnie zjadla,kaftanik caly wymazany zdjelampo paru minutach,a pod spodem ubranko czysciutkie ,wiec ja zadowolona a tu bach...Małej sie ulało,wlozyla pistke do buzi :baffled:efektu mozecie sie domyslic-wszystko znów w plamach:crazy:
jakie macie na to sposoby ?

Ja daje malutkimi porcjami marchewkę i za każdym razem czekam az przełknie, wtedy sam otwiera szeroko buźkę i czeka na następny "samolot". Potem zdejmuje śliniak (kupiłam taki wieeelki szeroki wzdłuż i wszerz) i zero problemu :)

Dzień dobry damom:-)
Co do marchewki nie mam pojęcia, my wciąż cycowe wyłącznie i jeszcze jakiś czas tak zostanie przez tą wysypke. Dziś zjadłam pół kromki chleba- zobaczymy co się stanie bo mi już wafle ryżowe bkiem wychodzą. Ale za to wysypka zniknęła.
Nessi- ja wciąż Cię gonię- 53 dzisiaj...
Co do sytuacji z Georginą to mam mieszane uczucia. Nie wypowiem się bo właściwie nie wiem co o tym myśleć- mnie- jako użytkowniczce forum krzywda się przecież nie stała, mnie nikt nie okłamał a nawet jeśli to nie wpłynęło to nijak na moje życie.
Gluten- powinno się wprowadzić nie wcześniej niż w 5 i nie później niż w 6 miesiącu zycia dziecka. Więc Aga- już spokojnie możesz. Ile? Zaufaj swojej intuicji. JA bym dałą najpierw łyżeczkę kaszki mannej. Na reakcję warto poczekać ze 3 dni

Co u nas? Mam w domu marudera- w nocy się budzi w dzień jęczy ale dajemy radę.
Wczoraj spojrzałam na swoje paznokcie i sobie pomyślałam- jaka ze mnie idiotka żeby przy dziecku z takimi pazurami chodzić... Bez aluzji do Twoich pazurków Daffi, po prostu tak sobie pomyślałam że jakby mała coś wzięła do paszczy- a bierze wszystko- i nie daj Boże by się zakrztusiła to nie dość że nie mogłabym jej pomóc to jeszcze mogłabym jej większą krzywdę zrobić. I dziś ciachu ciachu małe skracanko było.
Kasiek- Ty naprawdę chcesz mieć BMI 17?:szok: Tak wynika z suwaczka
A tak propo wagi- dla poprawy humoru to na wykładzie profesor nam ostatnio mówił ze u osób z niewielką nadwagą praktycznie nie notuje się nowotworów więc proszę kochac swoje kilka nadprogramowych kilogramów i się nie przejmować.
Taaa... Napisała ta co jeszcze niedawno chciała się odchudzać. Ale ciii, już nie chcę;-)

reklama
:-)Czesc troche mnie nie bylo a tu prosze ile stron do nadrabiania ;)

Co do TEMATU GEORGINA ja powiem tak jak napisalam pare dni temu VIDE CUL FIDE ;)

NIEDAWNO TO PISALam JA WCALE bym sie nie zdziwila jakby ktoras z nas napisala ze jest mezczyzna i tak sciaga zdjecia z neta tak sobie pisze zmysla bo sie nudzi jej dla mnie to nie bylo by szokiem dlatego i ta sprawa nie jest :-)

to jest tylko internet nigdy niewiemy kto jest po drugiej stronie kim naprawde jest kim byl .... jakie glupoty robil...... ufaj tylko sobie i swojej matczynej intuicji ;)

Do góry