reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
napisze smsa do dagmar tylko ona ma daleko i nie wiem czy ma czym do rybnika przyjechac ...

instrukcje jak z pkp do mnie trafic wysle wam na prv albo i po was moge wyjechac !!
ja sie tam zadnym pociągiem pchac nie bede :p
od tego sa samochody :-D

no i na która bo ja wlasnie zajrzalam ze mamy usg bioderek wlasnie we wtorek bo to jest 11 kwiecien ;/

Pierwszy raz chyba siedziałam na tym forum jak jakiś nałogowiec, w domu prawie nic nie zrobione tylko komputer, ale tyle wciągających tematów, że nie mogłam sie powstrzymać :)

Najpierw zacznę od wad postawy u dzieci. Hania na początku źle mi sie odwracała na boczek, tyle że ja o tym nie widziałam, ale teraz jak patrze to swietnie sobie radzi z przewracaniem na brzuszek (robi to tak jak syn Kopciuszka). Od mojego kuzyna syn układał sie w rogalik, nie chodzili z nim nigdzie i jakoś samo sie zrobiło. Ja jednak bym tak nie ryzykowała. Bardzo podobały mi sie te artykuły które zamieściła monia bo przynajmniej wiem co jest prawidłowe a co nie. I teraz staram sie jak najmniej wkładać małą do nosidełka i prawie wcale jej nie sadzam i tak za niedługo samo to zrobi :)

Natomiast jeśli chodzi o Georgine, chyba będę po Cheri kolejną osobą, której jest jej żal. Nie wydaje mi sie normalne pisanie na forum, że jest sie w ciąży, gdy się w niej nie jest i według mnie jest to nie w porządku wobec innych dziewczyn. Jednak z drugiej strony może była załamana i zazdrościła innym dziewczynom i dlatego tak pisała. Ja będę dalej z nią pisać nawet jeśli miałoby sie okazać, że jednak jest sztuczna. Zresztą jak będę chciała to pójdę 8 maja do kościoła i sprawdze czy ma faktycznie ślub i córeczkę Martynkę. Kościół wiem który bo w Pszczynie jest jeden ewangelicki wiec raczej nie bede miała problemu. tylko nie wiem czy bedzie mi sie chciało jeśli dalej bedzie taka beznadziejna pogoda :)

A teraz co o nas :) Mojej Hani chyba wychodzą dwa pierwsze ząbki na dole, ciezko mi tam zajrzeć bo ma strasznie długi język i go ciągle wyciąga, ale dziś jak płkała przy jedzeniu to jako ta okrutna matka zamiast pocieszać dzieciątko to zajrzałam w paszcze ;) i chyba coś idzie, poczekamy zobaczymy.
Maarta jestem pod wrażeniem zdjęć ząbków które zrobiłaś swojemu synowi, tez tak chciałam zrobić, ale to po prosstu nie możłiwe :)

Lorelei O możesz wpaść, ale nie mów mi przed ślubem, że Ty to Ty bo będę miała większego stresa niż mam ehehe.
I mam problem bo nie wiem czy ja mam iść po lewej czy po prawej stronie, wiesz może? Do ołtarza.
Byliśmy wczoraj u księdza, mówił co i jak, ale nie takie rzeczy:p

Jak nie wpadniesz pooglądać w realu to zawsze jest nk a ja tam pewnie dam foty ze ślubu.

Ale będzie mi miło jak mi złożysz życzenia przed kościołem ehehe:) Pokażę Ci Martynkę w realu:) Piękniejsza niż na fotach:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wrocilam wlasnie z miasta.. juz pod koniec drogi padalam taki upoal a mi nie dobrze.. mdlilo mnie i nadal mdli.. popilam coca coli bo myslalam ze mi bedzi elepiej ale niestety jest nadal tak samo a ja niewiedziec czemu..... moze zjadlam cos nie tak.... ale normalnie musze sie wam poichwalic..... co prawda glownej spray nie zalatwilam szkoda slow ale przynajmniej uszczesliwilam moje dziecko!
Jupilam jej sliczna sukienusie z getrami! ale tak mi sie podoba ze szok! zakochalam sie w niej!!!! i do tego piekna czapeczke... beretke! ale normalnie zwariowalam na ich punkcie... od razu peklo 100zł ale nie pwoiem warto bylo... jak malutka wstanie to ja wystroje w ta keicke i pokaze wam foteczke obowiazkowo!!!:):):):)

Do góry