reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Klopencje pomyłam,pranie muszę powiesić,ale kto mi suche ściągnie?:sorry2:Obiad nadal w powijakach,a jeszcze pościel zmienić:baffled:
Czyli w sumie jeszcze nic nie zrobiłam pożytecznego dziś:sorry2:
Mnie to by się chyba raczej zastrzyk z tej kawy przydał a nie wypicie jej:dry:
Lubicznko,dzięki za foty,Madbebe Ty zdaje się wczoraj swoje rozsyłałaś?A ja nie dostałam:sorry2:

reklama
Margarittko, to ja dorzucam

sernik+na+zimno+1.jpg

czesc dziewczyny wiecie cos moze na temat jutrzejszych wylotow z IE do PL mam lot do katowic i mam metlik niewiem czy sie zabezpieczyc i przebukowac juz dzis na sobote tym bardziej ze zostało jedno miejsce zryanaira na ten dzien:wściekła/y: a na stronce lotniska i ryanaira podaja tylko informacje co do dnia dzisiejszego:baffled:cholerny wulkan:crazy::angry:

Proponowałabym zadzwonić bezpośrednio na lotnisko:)
Margaritta-kochana Kobietko:***
Ale rozpusta na forum-kafa,serniczek...smaka mi tu robicie:/

sernik i kawcia wygladaja naprawde zachecajaco ;-)

my powoli sie szykujemy do niedzielnej imprezy, juz sporo prezentow jest a i ida od babci poczta tez
u nas pochmurnie ale cieplo wiec wiekrzosc dnia spedzamy na podworku no bo trzeba korzystac z tego ze nie pada.
co do szczepien to my we wt idziemy i juz sie boje bo ja zawsze placze z hanutkiem na nich.

aaa hanut zaczela lazic i coraz czesciej przemieszcza sie w pionie a nie na czworakach

a co do lotow to tez sie tak zastanawiam czy skoro raynair nie chce zwracac za bilety bo wiekrzosc nie kupuje ubespieczenia to czy jest mozliwosc dokupienia tego ubespieczenia bo my zaczynamy sie juz bac na koniec maja tescie na weekend maja przyleciec ale jak ta chmura nie odfrunie to bedzie w plecy troszke kasiory.
dzis od 12 znow pozamykali lotniska ale cos slyszalam ze z shannon niektore loty sa

Ostatnia edycja:
witam kobietkiii :))

ja juz zdazylam troszke chalupke ogarnac i czekam teraz na babole bo maja na kawuche wpasc :)

Nadinak spii sobie :) dobrze ze ma ochotke w dniu jeszcze na drzemke Mam wtedy troszke czasu dla siebie :)

buziakujeee :))

reklama
Kurcze! Moj nikuś zaczol dzisiaj cos świrowac i nie mial ochoty na popoludniową drzemke:szok:Dwie godziny probowalam go uśpic! W koncu sie udalo ale bylo naprawde cieżko:sorry2:Rety!!! coś czuje, że On już w krotce przestanie spać w dzien:unsure:
A ja dziś rozpędzilam sie z praniem i teraz nie mam gdzie wieszac:confused2:
Pogoda bez zmian, trzecią kawe juz pije:huh:

czesc Dziewczyny. W koncu mam dziecko w domq :-D
Hej!!! Ja też gratuluje!!!;-);-);-)

Do góry