sienio gratuluje przedszkolaka w domu. Wiec ja po wizycie i d...a jedna wielka rozwarcia 0 i nic sie nie dzieje jak sie zadna akcja nie rozwinie to w niedziele na odział mam przyjechac i chyba tam zostanę aż do porodu, chyba ze sie im odwidzi to tak będę chodzić co 2 dni. Jeśli chodzi natomiast o moje zdrowie to dawka antybiotyku końska pomaga już się lepiej czuje.
reklama
sunday_
Fanka BB :)
masz racje sunday trzymam się albo raczej mam bardzo upartegooooooooo syna.
moze sobie mysli- "dam jeszcze matce troche luz-bo jak juz nadejde...!!!!:-)"
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No ,ja to nie wiem czy wogole sie za ta diete wezme...ale poczytam,moze jednak.....zaraz odszukam mailai powysyłam wszystko
![]()
pierwsze śniadanie: jajko na twardo + szklanka kefiru
drugie śniadanie: kilka plasterków polędwicy z indyka + szklanka kefiru
obiad: duży płat dorsza pieczony w ziołach
kolacja: kilka plasterków polędwicy z indyka![]()
do tego uwaga: 1,5L woda mineralna + 3 herbaty![]()
i nie jestem głodna![]()
![]()

nom,ano sie nabiegam....moze dietka nie bedzie potrzebnatalia ja nie pomogę co do rehabilitacji
anet brawa dla KAarolinki za raczkowanie, to się teraz nabiegasz za nią![]()

Witam nowa mame!!!Witajcie koleżanki!
Mam na imię Ania. Jestem mamą od 6 m-cy. Córeczka ma na imię Maja. Szukam kontaktu z innymi mamami z Lublina. Mieszkam na os.Botanik i to osiedle obeszłam już z każdej strony. Na spacerach już mi się nudzi.
pozdrawiam
Moze sie cos niedlugo rozkreci z tym porodem....moje obie panny wcale sie nie spieszyly na ten swiat,z Gosia mi wywolywali po 5 dniach po terminie...a Karoline dzien po terminie urodzilamczesc laseczki
ja nadal mejluje sie w dwupaku, dzisiaj wizyta na 17 i zobaczymy co pan doktor powie a pewnie bedzie to tak "dziecko sie nie spieszy z wyjsciem musimy poczekać" chociaż od rana meczy mnie ból brzucha takiś dziwny.
Anet to teraz masz oczy do około głowy jak Karolinka zaczęła raczkować.

Witam,piesz tego posta na raty...od 15-stej

Jesc dalej nie chce ....cos tam zje,ale nie tyle co powinna,kaszy wcale nie pokazuj,czasem z 100 w butli pociagnie,zupki to nawet takiego malego sloiczka nie zje na raz calego....dzis robilam kopytka z sosem pieczarkowym,a malej dalam 2 sztuki polane maselkiem,drobilam jej po kawaleczku i zjadla

Teraz padla,drzemka wieczorna....ciekawe czy sie jeszcze obudzi,bo czasem juz zasnie na noc

Pogoda dobija juz calkien,jeszcze cos mnie jakies chorobsko dopadlo,gardlo piecze,w nogach kreci,z nosa cieknie-no masakra.....

My już po baseniku, Jula jak zwykle zachwycona i przynajmniej na razie nie marudzi

Byla z nami Madziara z Nelcią i Julem...zdjęca pokaże później, bo P zabral aparat do lekarza

Trzymajcie kciuki zeby w końcu zaczął rehabilitacje
I w ogole cos mi w autku psuje sie bo nie bardzo chce jezdzic do tylu

jutro w Bugi musze tak zaparkowac zeby nie musiala cofac

na szczescie tata go w piatek obejrzy i mam nadzieje ze szybko odda....

może razem parkę wystawimy...:-):-):-)
Marz juz wysylam....
I do zobaczenia jutro...

ktos jeszcze do nas dołączy
Mam wyslij na pw adres to przesle moje zbiory:-):-):-)

Ja tez wybieram sie jutro do reala bo pieluchy troche taniej, i jakies kompleciki letnie dla Julci widzialam, moze cos kupie
A co do plazy to tez ciekawa jestem bo mnie korci...moze w piatek wyskocze na male zakupy

Trzymajcie kciuki zeby w końcu zaczął rehabilitacje
I w ogole cos mi w autku psuje sie bo nie bardzo chce jezdzic do tylu

Madzienka oj ja tez czasem wystawilabym go na allegro
piszesz o jakiejs płycie jesli chodzi o muzyke dla dzieci to ja tez bardzo prosze
Karlita strasznie smieszny ten pokrowiec ale grunt ze spelnia swoja funkcje, ja mam przezroczysty, mój mały w takim to chyba by szlak trafil gdyby mial ograniczona widocznosc
Na ta chwile zapowiadam sie na jutro w Bugi!!!!

Marz juz wysylam....
I do zobaczenia jutro...

ktos jeszcze do nas dołączy
madzienka a masz jakieś przepisy na Dukana?
Mam wyslij na pw adres to przesle moje zbiory:-):-):-)
Madzianka TY wiesz że gdyby dodać Twoje koła do mojego wózka to byłby to mój ideał w 100%![]()

Ja tez wybieram sie jutro do reala bo pieluchy troche taniej, i jakies kompleciki letnie dla Julci widzialam, moze cos kupie
A co do plazy to tez ciekawa jestem bo mnie korci...moze w piatek wyskocze na male zakupy
reklama
maltanka
Fanka BB :)
mandziula i jak mąż poradził sobie z sadzokami?:-) a teściowa niezła
moja to pytała, czego akurat tam na wsi chcemy chrzcić, pewnie bała się że będzie musiała przygotowywać coś, a i tak sama wszystko robiłam z mamą
sienio no to super, że udało się z przedszkolem:-)
karlita ale Gabi ma fajne ufo
fornetka co ten synio się tak zasiedział
kochana a ty jeszcze nam tu imienia nie zdradziłaś chyba
sundey ja też się rozgladam za farbami, mnie korci znowu blond, ale te odrosty
anet zdrówka
madzienka to super, że Juli się podobało na basenie, a wy tam chodzicie na jakieś zajęcia czy tak indywidualnie powygłupiać się w wodzie? ps. współczuje samochodowych problemów.
sundey ja nie pomogę z filmem
ja wygoniłam swoich do kąpania, bo mały już marudny zaczął się robić, co te dzieci dzisiaj tak dają popalić?

sienio no to super, że udało się z przedszkolem:-)
karlita ale Gabi ma fajne ufo

fornetka co ten synio się tak zasiedział

sundey ja też się rozgladam za farbami, mnie korci znowu blond, ale te odrosty

anet zdrówka
madzienka to super, że Juli się podobało na basenie, a wy tam chodzicie na jakieś zajęcia czy tak indywidualnie powygłupiać się w wodzie? ps. współczuje samochodowych problemów.
sundey ja nie pomogę z filmem
ja wygoniłam swoich do kąpania, bo mały już marudny zaczął się robić, co te dzieci dzisiaj tak dają popalić?