reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sienio gratuluje przedszkolaka w domu. Wiec ja po wizycie i d...a jedna wielka rozwarcia 0 i nic sie nie dzieje jak sie zadna akcja nie rozwinie to w niedziele na odział mam przyjechac i chyba tam zostanę aż do porodu, chyba ze sie im odwidzi to tak będę chodzić co 2 dni. Jeśli chodzi natomiast o moje zdrowie to dawka antybiotyku końska pomaga już się lepiej czuje.

reklama
fornetka jednym slowem twardo sie trzymasz kupy!!!;-)

Dziewczyny,czy któraś wie co to jest rewelator?(przy farbie do wlosow)

Ostatnia edycja:
Szukam inspiracji,do zmiany koloru wlosow,aby nie malowac zbyt czesto a jak juz to tylko odrosty. I nie na blond zeby amoniaku nie ladowac na wlosy!:-)

zaraz odszukam maila ;) i powysyłam wszystko :)

pierwsze śniadanie: jajko na twardo + szklanka kefiru
drugie śniadanie: kilka plasterków polędwicy z indyka + szklanka kefiru
obiad: duży płat dorsza pieczony w ziołach
kolacja: kilka plasterków polędwicy z indyka :)

do tego uwaga: 1,5L woda mineralna + 3 herbaty :)

i nie jestem głodna :tak:

:)
No ,ja to nie wiem czy wogole sie za ta diete wezme...ale poczytam,moze jednak.....:tak:;-)
talia ja nie pomogę co do rehabilitacji
anet brawa dla KAarolinki za raczkowanie, to się teraz nabiegasz za nią:tak:
nom,ano sie nabiegam....moze dietka nie bedzie potrzebna :-D
Witajcie koleżanki!
Mam na imię Ania. Jestem mamą od 6 m-cy. Córeczka ma na imię Maja. Szukam kontaktu z innymi mamami z Lublina. Mieszkam na os.Botanik i to osiedle obeszłam już z każdej strony. Na spacerach już mi się nudzi.
pozdrawiam
Witam nowa mame!!!
czesc laseczki
ja nadal mejluje sie w dwupaku, dzisiaj wizyta na 17 i zobaczymy co pan doktor powie a pewnie bedzie to tak "dziecko sie nie spieszy z wyjsciem musimy poczekać" chociaż od rana meczy mnie ból brzucha takiś dziwny.

Anet to teraz masz oczy do około głowy jak Karolinka zaczęła raczkować.
Moze sie cos niedlugo rozkreci z tym porodem....moje obie panny wcale sie nie spieszyly na ten swiat,z Gosia mi wywolywali po 5 dniach po terminie...a Karoline dzien po terminie urodzilam:tak::-)...pamietam , jak dzis jak tez sie nie moglam doczekac,a tu jeszcze lato,upal na dworze-masakra.....:szok:

Witam,piesz tego posta na raty...od 15-stej :szok:...tak mi moja panna daje dzis czadu....Karilta,tez bym sie chetnie na dzieci zamienila dzis,ale twoja tez maruda wiec nie skorzystam:-D:-D:-D
Jesc dalej nie chce ....cos tam zje,ale nie tyle co powinna,kaszy wcale nie pokazuj,czasem z 100 w butli pociagnie,zupki to nawet takiego malego sloiczka nie zje na raz calego....dzis robilam kopytka z sosem pieczarkowym,a malej dalam 2 sztuki polane maselkiem,drobilam jej po kawaleczku i zjadla :tak::-)...nawet wieczorkiem troche kislu udalo mi sie w nia wcisnac,tzn,sama buzie otwierala...hi,hi....;-):-D
Teraz padla,drzemka wieczorna....ciekawe czy sie jeszcze obudzi,bo czasem juz zasnie na noc:sorry2:,no i bez kolacji oczywiscie...ehhhh....
Pogoda dobija juz calkien,jeszcze cos mnie jakies chorobsko dopadlo,gardlo piecze,w nogach kreci,z nosa cieknie-no masakra.....:crazy:

My już po baseniku, Jula jak zwykle zachwycona i przynajmniej na razie nie marudzi:tak::tak::tak:Byla z nami Madziara z Nelcią i Julem...zdjęca pokaże później, bo P zabral aparat do lekarza:baffled::baffled::baffled::baffled:
Trzymajcie kciuki zeby w końcu zaczął rehabilitacje

I w ogole cos mi w autku psuje sie bo nie bardzo chce jezdzic do tylu:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:jutro w Bugi musze tak zaparkowac zeby nie musiala cofac:blink::blink::blink:na szczescie tata go w piatek obejrzy i mam nadzieje ze szybko odda....:tak:

Madzienka oj ja tez czasem wystawilabym go na allegro:-D:-D:-D
piszesz o jakiejs płycie jesli chodzi o muzyke dla dzieci to ja tez bardzo prosze

Karlita strasznie smieszny ten pokrowiec ale grunt ze spelnia swoja funkcje, ja mam przezroczysty, mój mały w takim to chyba by szlak trafil gdyby mial ograniczona widocznosc:-D

Na ta chwile zapowiadam sie na jutro w Bugi!!!!

:-D:-D:-Dmoże razem parkę wystawimy...:-):-):-)
Marz juz wysylam....
I do zobaczenia jutro...:tak::tak::tak:

ktos jeszcze do nas dołączy

madzienka a masz jakieś przepisy na Dukana?

Mam wyslij na pw adres to przesle moje zbiory:-):-):-)

Madzianka TY wiesz że gdyby dodać Twoje koła do mojego wózka to byłby to mój ideał w 100% :D

:-D:-D:-D:-D

Ja tez wybieram sie jutro do reala bo pieluchy troche taniej, i jakies kompleciki letnie dla Julci widzialam, moze cos kupie

A co do plazy to tez ciekawa jestem bo mnie korci...moze w piatek wyskocze na male zakupy

reklama
mandziula i jak mąż poradził sobie z sadzokami?:-) a teściowa niezła:no:moja to pytała, czego akurat tam na wsi chcemy chrzcić, pewnie bała się że będzie musiała przygotowywać coś, a i tak sama wszystko robiłam z mamą:baffled:
sienio no to super, że udało się z przedszkolem:-)
karlita ale Gabi ma fajne ufo:-D
fornetka co ten synio się tak zasiedział:sorry2:kochana a ty jeszcze nam tu imienia nie zdradziłaś chyba:sorry2:
sundey ja też się rozgladam za farbami, mnie korci znowu blond, ale te odrosty:baffled:
anet zdrówka
madzienka to super, że Juli się podobało na basenie, a wy tam chodzicie na jakieś zajęcia czy tak indywidualnie powygłupiać się w wodzie? ps. współczuje samochodowych problemów.
sundey ja nie pomogę z filmem

ja wygoniłam swoich do kąpania, bo mały już marudny zaczął się robić, co te dzieci dzisiaj tak dają popalić?

Do góry