reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Zepsul nam sie modem. Zadzwonilismy do firmy od ktorej mamy neta i to byl czwartek...powiedzieli ze inzynier przyjdzie w poniedzialek i przywiezie nowy modem, ale ze w poniedzialek nam nie pasowalo bo D mial wolne w pracy i obiecal mi zaupy urodzinowe(urodziny byly w piatek ale on pracowal wtedy po poludniu) i natepny wolny termin inzyniera byl na srode. To czekanie bylo okropne no ale na szczescie juz wszystko dziala!!!

to najlepsze zyczenia urodzinowe od nas:)
napisz co dostałas:)

reklama
to najlepsze zyczenia urodzinowe od nas:)
napisz co dostałas:)

A dziekuje bardzo.
No wlasnie od mojego D dostalam te zakupy za 100 funciorow, ale nie wydalam wszystkiego...zaraz jak dal mi ta kase to zapowiedzial ze nie moge wydac na nic do domu ani na nic dla julki:( tylko absolutnie zainwestowac w siebie...a ja chcialam julce rzeczy nakupowac...a tak kupilam jakies spodnie i tunike do nich...i to narazie tyle. Za reszte chcialabym kupic sobie karnet na solarium i pewnie jeszcze jakies ciuszki...i moze cos julce przemyce heheheh.
Jeszcze od przyjaciolki dostalam bardzo ladna skorzana torebke(ona pracuje w takiej firmie gdzie skorzane buty i torebki robia). I to wszystko co dostalam:) Z racji tego ze mieszkam w Anglii omijaja mnie prezenty od rodziny itp. ale zyczen sms-owych dostalam wiele i kilka maili za ktore dzis dopiero moglam podzekowac.

Ostatnia edycja:
A dziekuje bardzo.
No wlasnie od mojego D dostalam te zakupy za 100 funciorow, ale nie wydalam wszystkiego...zaraz jak dal mi ta kase to zapowiedzial ze nie moge wydac na nic do domu ani na nic dla julki:( tylko absolutnie zainwestowac w siebie...a ja chcialam julce rzeczy nakupowac...a tak kupilam jakies spodnie i tunike do nich...i to narazie tyle. Za reszte chcialabym kupic sobie karnet na solarium i pewnie jeszcze jakies ciuszki...i moze cos julce przemyce heheheh.
Jeszcze od przyjaciolki dostalam bardzo ladna skorzana torebke(ona pracuje w takiej firmie gdzie skorzane buty i torebki robia). I to wszystko co dostalam:) Z racji tego ze mieszkam w Anglii omijaja mnie prezenty od rodziny itp. ale zyczen sms-owych dostalam wiele i kilka maili za ktore dzis dopiero moglam podzekowac.

kala super prezent !! i odemnie rowniez najlepsze zyczenia !!

Kala- i ja isę do spóźnionych zyczeń dołączam.
Anoola- 100 lat tak na zapas bo jutro mam zajęcia od rana a wieczorem na pewno zapomnę;-)
Niedawno z uczelni wróciłam. Dobijają mnie te zajęcia do 20.... Młoda rozmwia z karuzelą a ja wypiłam kawę i zaraz zasiadam do nauki. Podczytałam Was troche- uzależnienie normalnie...
Dziś obejrzałam swoje zdjęcia ze ślubu i masakra... Zapuściłam się niemiłosiernie. Włosy nie podcięte, szra skóra, nieumalowana, kiedyś taka nie byłam. A paznokcie u stóp domagają się pedikiuru( nie mam pojecia jak sie to pisze;-)) od dłuższego czasu. A tu koło za kołem i kołem pogania... A Lidka ząbkuje- wariacji można dostać....
Zębisko mamy takie jak Piotruż Marty ale za Chiny nie dam rady zrobić zdjęcia:no:

Odstawiłąm cerazette. Ustaliłam z lekarzem że to nie ma sensu- po co brać tabsy jak ochoty na seks nie mam zupełnie. Ale ja tak zawsze miałam po hormonach. Kazał się zagumkować i uważać i przypomnieć jak skończę karmić to będziemy sukac jakiejś alternatywy

nic ide sie wykapać nim małż wróci a później jeśli Maja sie nie obudzi to zaciągne go na bara bara :-D

trzymajcie sie kobietki moje ! :)
kolorowych snów. :*

Ja sie już nie wypowiadam nt aferowy... niech już będzie jak chcecie tylko apeluję do Asi dodaj do zamkniętego Magdę85 bo biedaczka tu zżera wsio co ma pod ręką jak my się przenosimy na zamkniety hihihiih

reklama
Cheie dostałam ten pas poporodowy co ploecałas-normalnie rewelacja!!! tylko masażystka mi dziś powiedziała, że mam go nosi tylko gdy wychodze zeby mi sie miesnie nie rozleniwiły, a na codzien wciagac brzuch....

Do góry