NO helołłłłłłłłłłłłłłłł!
Jestem zyje i mam sie dobrze!
Se zasiadlam z browarkiem przed mojego kompa ! Normalnie ciszaaaaaaa ,spokoj - qurwa jak ja lubie takie ciche wieczorki
Kochane u nas wsio dobrze ,moj ANIOŁ fifol wrocil - a zebow nadal nie ma ahhaha !
dziecko moje pozera mnie z kopytami .
Nan na 2 dni na starcza ,zjada po 210-240 ml mleka na raz bez zmeczenia i sapania , pozera juz cale sloiki zupek czy deserkow i kuzwaaa baaaaaaa nie te male po 125 g tylko moje dziecko pochalnia po 190 sloiki !
Do tego zremy juz chrupki na potege ,biszkopty maczane w mleku
Rodzice przywiezli nam z rzymu pelna reklamowe desrkow i zupek i biszkoptow dla Malego i jak Boga kocham niewiem co mam dawac mu do jedzenia !Normalnie jakie tam maja rarytasy dla dzieci toz to masakra ! naprzyklad dostalismy 2 pak sloiczkow serka od 4 miesiaca ????? szok!Albo 2 pak baraniny ,celeciny ,wolowiny ,drobiu lub krolika i co ? toz to same miesa bez zadnych dodatkow itp ,dzisiaj zjadl KROWE jeden maly sloiczek i sie trzasl o jeszcze same miechooooo - ja niewiem ale ja bym chyba takiego nie zjadla hahaha Maly juz se pocokal czekolady - kinderka !
DZisiaj z dziadkiem jak ziemiaki ! i cokal ogorka kiszonego ! Ja niewiem ale jemu wszystko smakuje a na nowe smaki to az sie trzesie! A jak dziadek stwierdzil ze juz mu ogora starczy i mu zabral to sie rozplakal ! I juz!
Zadyma widze ze sie jakas tutaj narobila ehhhh ! Zreszta laski do mnei pisaly zebym sie zjawila bo sie narobilo no i jestem ahhaha a coooo!!!!!!!!!!!!
Wiem ze chodzi o marzene ,wiem ze miala jakies lewe konta ,wiem ze sie podszywala i wymyslala historyjki ,wiem ze twierdzila ze jest w ciazy ....no i reszty niewiem bo normalnie nie chcialo mi sie czytac wczesniej ,ALE!!!! zaraz to nadrobie ahhaha
SPOKO SPOKO nie bede spamowac ! sie nie bojta!
Mam urwanie glowy z ta komunia Patrysia! Normalnie sie zaczynam bac ale kurde ja nie dam rady ??? jak to nie !
bedzie dobrze!
Jeszcze rodzice przyjechali z wloch od brata i teraz spedzam cale dnie u nich na gorze wiec na kompa nie mam czasu ! ALE SERDUCHEM TO JA Z WAMI ALL THE TIME ! to luzik nie krzyczcie zem zapomiala bo ja remember o was caly czas !
ide czytac !jak nie napisze wiecej to znaczy ze :
-1 .Jarkowi sie zachcialo bzykac
-2.zaselam
-3.obudzil sie Fifol