reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Asia poza tym ja sama miałam śliczny brzuch w ciąży, więc to co napisałaś byłoby bez sensu.

kurcze ja tez nie wiem, zobaczymy co pawiem pediatra..ale od dwóch dni młody zaczął mnie gryść bezzepnie w sutki podczas jedzenia.bierze suta, ciągnie go i tak mega wyciaga, niefajne uczucie..

reklama
1. Mea napisałaś ze olałabys całą sprawę gdyby nie to że Georgina kazała nam się nie "wpierdalać"..poniosło ja tak jak ciebie z Purchawka!!! To są twoje słowa!
Możecie już nie wracać do tego ? Byłyśmy wtedy w zaawansowanej ciąży, hormony szalały, ponadto nie padły wtedy przekleństwa. To akurat kiepskie porównanie, zresztą proszę, nie wracajcie już do tego.

Więc ja tez jeszcze chce coś dopisać po przeczytaniu zamknietego
1. Mea napisałaś ze olałabys całą sprawę gdyby nie to że Georgina kazała nam się nie "wpierdalać"..poniosło ja tak jak ciebie z Purchawka!!! To są twoje słowa!
2. NIE ZGADZAM sie na usunięcie jej z albumu i z zamknietego bez głosowania!
Jak to przegłosujemy..ok nie ma sprawy...ale jest tu nas więcej niż 5 dziewczyn które wysłały ci wiadomość!
Jak napiszę coś wrednego co się komuś nie spodoba i ten ktoś ci napisze wiadomość że masz mnie usunąć to tez to zrobisz????
To najlepiej już mnie wywalcie!!!

Kala..wszystkiego naj najlepszego!

nie ...

u naszego malucha tez cos twardego w buzi wyczuwam, ale tam dalej..jakby 3:) pewnie mi sie to wkręca;) wasze dzieciaczki tez maja jakies twarde punkciki w buźce?

tzn w tym miejscu gdzie mi sie wydaje ze pierwszy pojdzie
czuje tak inaczej takie mocno napiete

i pojawiły sie białe kropeczki
na dole i na gorze przy jedynkach
jakas mama mi mowiła ze jak beda waskie ze to własnie kropeczki sie pojawiaj
a jak szerszy zabke to kreski białe widac
ale czy to prawda:confused:1

bo od tej mojej pediatry co chodzimy na szczepienie
to sie za wiele nie dowiem:sorry2:

Mea OK, każda ma swoje uczucia. Ja np nie jestem widocznie taka silna psychicznie jak Ty. Nie oceniaj mnie bo nie znasz całkiem mojej syt. Wielu rzeczy nie pisałam i o tym, że bardzo dawno poroniłam też nie pisałam. Bo nie chcę do tego wracać. Koniec. Za dużo napisałam.

I nie zwalam na Ciebie winy. Wiem, że jesteś moderatorem i zrobisz co zechcesz bo do Ciebie należy ostatnia decyzja. Wierzę jednak, że ją podejmiesz jak wszystkie dziewczyny się wypowiedzą. By żadna nie czuła się pokrzywdzona bo nie dano jej szansy wypowiedzieć się.

jejku ale sie dzieje..
mea mi sie wydaję, że dziewczynom chodzi o to, że podjęłaś (prawie) sama decyzje o usunięciu marzeny. kumam, że jesteś modem, i że laski Cie wybrały, i że przychodząc na wątek akceptujemy przyjęte zasady, ale może wartoby było zrobić sondę..myślę, że wtedy sytuacja na forum byłaby bardziej klarowna..laski by sie nie obrażały tylko zaakceptowały wybór podjęty przez więmkszość.

reklama
jejku ale sie dzieje..
mea mi sie wydaję, że dziewczynom chodzi o to, że podjęłaś (prawie) sama decyzje o usunięciu marzeny. kumam, że jesteś modem, i że laski Cie wybrały, i że przychodząc na wątek akceptujemy przyjęte zasady, ale może wartoby było zrobić sondę..myślę, że wtedy sytuacja na forum byłaby bardziej klarowna..laski by sie nie obrażały tylko zaakceptowały wybór podjęty przez więmkszość.
Jest ankieta/sonda na odpowiednim wątku.

Do góry