reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

A do dupy z tym !
Nie przeczytam za cholere tego bo juz mnie dupa boli do siedzenia!!!!!!!!Nadrobilam tyle ile moglam ,w posty stare Marzeny jakos nie mam zamiaru wnikac i czytac tego bo potrostu mi sie niechce !Zreszta kiedys juz maggie o niej pisala przypomninjcie sobie ,i jakos to sie obeszlo ! Jak bylysmy w ciazy ,ja wtedy przesledzilam jej posty bo mialam wene i zalapalam bakcyla dedektywa hahahah ,teraz jakos mi sie juz w to bawic nie chce !
No i powiem wam ze rzeczywiscie Marzena udawala ze jest w ciazy a w niej nie byla itp tez jak gdzie na innym forum zdemoskowali ,ale lba sobie nie dam obciac bo juz nie pamietam o co tam kaman bylo ! MAGGIE cos juz wklejala na jej temat!tak mis ei to wlasnie przypomialo ale zlalam to wczesniej bom myslala ze ja poniosllo i sie laska zmieni!
tak czytajac o tej zadymie ja w szoku jakos nie bylam ,byc moze dlatego ze juz maggie za czasow ciazowych nam o ie nadmienila.Dobra nie wazne !
Co chcialam napisac !
Wazne jest ze to bylo kiedys .Bardzo chce wierzyc ze Marzena istnieje i ze ma swoja upragniona coreczke ! Zle robila niewiem czy dalej z nami pogrywa i jakos nie mam teraz zaufania ,no ale ja jej nie przekreslam nie badzmy zawistne i msciwe!
nam krzywdy zadnej nie wyrzadzila a zakladam ze Marzena i Martyna isnieja !Jednak musze to napisac "marzena zdrowe to nie bylo!!Nie rozumiem jednego co ci to dawalo? nie mailas co z czasem robic?I mam pytanie i prosze odpowiedz na nie szczerze!To ty wklejalas moje zdjecia brzucha na innym forum ? Bo tam laska tez udwala ze zaciazyla i chwalila sie moim brzuchem

nie ladnie sie zachowalas ,jednak nadmieniam jeszcze raz to wszystko dzialo sie kiedys i mam nadzieje ze nam krzywdy nie wyrzadzilas i ze z nami bylas szczera ! a na zaufanie lasek tutaj zgromadzonych ( qurwa przemowienia bym mogla pisac hahahaha ) niestety ale bedziesz musiala sobie teraz zapracowac jezeli kiedykolwiek je odzyskasz!

Ludzie poeplniaja bledy ,niektorzy musza takich bledow popelnic kilka aby zakumac ze to bylo zle ,niemodre ,dziecinne itp ... inni kumaja czacze odrazu ze to nie jest Ok.
Nie badzmy msciwe i gdyz to nie nas wkrecala !

Marzena mam nadzieje ze sie opamietalas i cieszysz sie swoim prawdziwym zyciem !

Ostatnia edycja:
reklama
a ja mam marude w domu
mojej małej tez "niby " zeby ida
slina do pasa , kupy rzadkie
pediatra mowiła ze rozpulchnione
ale ile to moze trwac ???

własnie obudziła sie z płaczem
i naewt smoka nie chciała zassac
głod napewno nie bo po 19 zjadła tyle ze na osiem godzin jej spokojnie powinno starczyc
pomasowałam jej dziasełka zimnym palcem z Dentinoxem
i spi dalej

ostatnio rozmawiałam z mama co ma połrocznego synka
to u nich wyrzynanie dwoch dolnych jedynek trwało miesiac:szok:
od pierwszych objawow

u naszego malucha tez cos twardego w buzi wyczuwam, ale tam dalej..jakby 3:) pewnie mi sie to wkręca;) wasze dzieciaczki tez maja jakies twarde punkciki w buźce?

Asia na prawdę to nie ja wklejałam.
I żadnej z Was w żaden sposób NIGDY krzywdy ŻADNEJ nie zrobiłam.
Każdą bardzo polubiłam!
Teraz już jedne mniej lubię, przepraszam, ale i ja niestety nie rozumiem zachowania niektórych z gródniowych mam.
To są moje osobiste przemyślenia, więc mam nadzieję na brak pytań.

A do dupy z tym !
Nie przeczytam za cholere tego bo juz mnie dupa boli do siedzenia!!!!!!!!Nadrobilam tyle ile moglam ,w posty stare Marzeny jakos nie mam zamiaru wnikac i czytac tego bo potrostu mi sie niechce !Zreszta kiedys juz maggie o niej pisala przypomninjcie sobie ,i jakos to sie obeszlo ! Jak bylysmy w ciazy ,ja wtedy przesledzilam jej posty bo mialam wene i zalapalam bakcyla dedektywa hahahah ,teraz jakos mi sie juz w to bawic nie chce !
No i powiem wam ze rzeczywiscie Marzena udawala ze jest w ciazy a w niej nie byla itp tez jak gdzie na innym forum zdemoskowali ,ale lba sobie nie dam obciac bo juz nie pamietam o co tam kaman bylo ! MAGGIE cos juz wklejala na jej temat!tak mis ei to wlasnie przypomialo ale zlalam to wczesniej bom myslala ze ja poniosllo i sie laska zmieni!
tak czytajac o tej zadymie ja w szoku jakos nie bylam ,byc moze dlatego ze juz maggie za czasow ciazowych nam o ie nadmienila.Dobra nie wazne !
Co chcialam napisac !
Wazne jest ze to bylo kiedys .Bardzo chce wierzyc ze Marzena istnieje i ze ma swoja upragniona coreczke ! Zle robila niewiem czy dalej z nami pogrywa i jakos nie mam teraz zaufania ,no ale ja jej nie przekreslam nie badzmy zawistne i msciwe!
nam krzywdy zadnej nie wyrzadzila a zakladam ze Marzena i Martyna isnieja !Jednak musze to napisac "marzena zdrowe to nie bylo!!Nie rozumiem jednego co ci to dawalo? nie mailas co z czasem robic?I mam pytanie i prosze odpowiedz na nie szczerze!To ty wklejalas moje zdjecia brzucha na innym forum ? Bo tam laska tez udwala ze zaciazyla i chwalila sie moim brzuchem

nie ladnie sie zachowalas ,jednak nadmieniam jeszcze raz to wszystko dzialo sie kiedys i mam nadzieje ze nam krzywdy nie wyrzadzilas i ze z nami bylas szczera ! a na zaufanie lasek tutaj zgromadzonych ( qurwa przemowienia bym mogla pisac hahahaha ) niestety ale bedziesz musiala sobie teraz zapracowac jezeli kiedykolwiek je odzyskasz!

amen.
(mod modowi nie równy)

u naszego malucha tez cos twardego w buzi wyczuwam, ale tam dalej..jakby 3:) pewnie mi sie to wkręca;) wasze dzieciaczki tez maja jakies twarde punkciki w buźce?
Wiesz co. Ja już 2 razy byłam pewna, że Małej idzie ząbek bo widziałam biały punkcik w jej buźce i za każdym razem doktorka mówiła, że to jeszcze nie to;P Tak więc nie wiem po czym poznać ząbkowanie:p

Więc ja tez jeszcze chce coś dopisać po przeczytaniu zamknietego
1. Mea napisałaś ze olałabys całą sprawę gdyby nie to że Georgina kazała nam się nie "wpierdalać"..poniosło ja tak jak ciebie z Purchawka!!! To są twoje słowa!
2. NIE ZGADZAM sie na usunięcie jej z albumu i z zamknietego bez głosowania!
Jak to przegłosujemy..ok nie ma sprawy...ale jest tu nas więcej niż 5 dziewczyn które wysłały ci wiadomość!
Jak napiszę coś wrednego co się komuś nie spodoba i ten ktoś ci napisze wiadomość że masz mnie usunąć to tez to zrobisz????
To najlepiej już mnie wywalcie!!!

Kala..wszystkiego naj najlepszego!

reklama
Poza tym nie wiem co chce Mea i inne (nie wiem które bo nie czytałam dokładnie) osiągnąć tym, że zamkną główny wątek. Mnie tym nie zranią, ja sobie poradzę bo przecież nie Wy jedne na tym świecie. O pomoc można lecieć przeca do pediatry.
Nie zaprzeczam, że się zżyłam z Wami bo zżyłam bardzo, ale jak się to mówi - Moderator może wszystko.

nie ... nie wszystko ale czasem musi podiac decyzje za ktore bierze odpowiedzialnosc ... i od tego sie nie uchylam tak jak nie latwo mnie przekonac do zmiany raz podietej decyzji ... georgina ja nie wiem jakiej reakcji od ciebie wczoraj oczekiwalam ale napewno nie takiej jaka pokazalas ... nie zrzucaj teraz winy na mnie bo nie ja tu zawinilam - ja wyiagnelam konsekwencje !! a z osattnich wypowiedzi twoich jak i twoich "adwokatow" wynika ze ja tu jestem wszystkiemu winna i na mnie skupia sie cala krytyka !!

spoko ... zzylas sie z nami, my ci zaufalysmy i traktowalysmy jak przyjaciela rodziny ... ale czy dziewczyny na staraczkach tez cie tak nie traktowaly ?? czy one nie zwierzaly sie tobie i nie pomagaly w trudnych chwilach ?? a ich potrafilas z czystym sumieniem oklamywac i to na dwa fronty !! i nie tlumacz tego prosze "zalamaniem w zwiazku z tym ze nie moglas zajsc w ciaze" bo wierz mi czasem trzeba naprawde wiele przejsc zeby doczekac sie upragnionego malenstwa a wcale nie dostaje sie przy tym schizofremicznych napadow !! wiem bo sama przez to przeszlam i wcale nie bylo mi latwo !! i dlatego jestem teraz taka nieugieta ... i nie wiem czy ty jako osoba kiedykolwiek odzyskasz moje zaufanie ... przykro mi ze musze ci to pisac bo mialam cie za odwazna i fajna dziewczyne a teraz po prostu boje sie co jeszcze moze przyjsc ci do glowy ...

Do góry