reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
Wy się dogadujcie, a ja lece spać, bo od 48 godzin mam migrenę i zaraz chyba popełnię samobójstwo z bólu. Tylko błagam nie piszcie 40 stron, bo jutro będę znów 5 godzin nadrabiać :)

myślałam raczej o sondzie, co by każda mogła zagłosować i uzasadnić swój głos. uważam, że tamto głosowanie fajnie mea przeprowadziła, ale teraz to ja juzż nic nie wiem bez kitu!!

Wy się dogadujcie, a ja lece spać, bo od 48 godzin mam migrenę i zaraz chyba popełnię samobójstwo z bólu. Tylko błagam nie piszcie 40 stron, bo jutro będę znów 5 godzin nadrabiać :)

jejku purchawko! wpółczuje..tez wiem co to ból głowy, ale nigdy tak długo mi sie nie utrzymywał. moja mamka zawsze mowiła, że ciepłe okłądy pomagaja..

reklama
Asia na prawdę to nie ja wklejałam.
I żadnej z Was w żaden sposób NIGDY krzywdy ŻADNEJ nie zrobiłam.
Każdą bardzo polubiłam!
Teraz już jedne mniej lubię, przepraszam, ale i ja niestety nie rozumiem zachowania niektórych z gródniowych mam.
To są moje osobiste przemyślenia, więc mam nadzieję na brak pytań.

Mam nadzieje ze piszesz prawde ! ze mozna ci zaufac i ze wiecej takich girek nie bedziesz urzadzac ,ehhh za stara jestem na takie akcje - jakos mnie nie kreca nie bawia ! Kazdy z nas popelnil nie jeden blad ,ja tam popelnilam bledow tysiace ,jednak zawsze staralam sie byc szczera z ludzmi ( nie mowie ze nie klamalam ajjj tam nie raz mojego cos nasciemialam hahah a ten lyka jak pelikan ale to byla glupie male klamstewka itp nie wymyslalm historyjek nie ukladalam bajek toz z ciebie niezla bajkopisarka mogla by byc- sorrki ale takie moje spostrzezenie)
Marzena moje zdanie znasz i nie musza sie dziewczyny z nim zgadzac - ja nie przekreslam ciebie choc wierz mi - jakos to moje zaufanie ulecialo do ciebie a naprawde bardzo cie lubialam - wierze ze jezeli ci na nas zalezy bedziesz starac sie je odbudowac i nie na klamstwach !

Asia poza tym ja sama miałam śliczny brzuch w ciąży, więc to co napisałaś byłoby bez sensu.

Marzena no wlasnie mialoby sens jezeli w tej ciazy bys nie byla nigdy i wkrecala ze w niej jestes ! tak wiec mam nadzieje ze Martynka istnieje tak jak piszesz i bedziesz z niej dumna !

Do góry