z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!
mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem
mea luz luz luz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mowie wam adios !!
Naucz się przymować czyjeś zdanie Kochana.z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!
mowie wam adios !!
mowie wam adios !!
Popierammea zawsze mówiłaś dafii, że ma wyluzować, to może teraz daj przykład ja to sie wzorowo wyluzowujei wyluzuj
![]()
Jest ankieta/sonda na odpowiednim wątku.
Takmówisz o watku "czy zamykamy wątek główny?"
Wy się dogadujcie, a ja lece spać, bo od 48 godzin mam migrenę i zaraz chyba popełnię samobójstwo z bólu. Tylko błagam nie piszcie 40 stron, bo jutro będę znów 5 godzin nadrabiać![]()
Asia na prawdę to nie ja wklejałam.
I żadnej z Was w żaden sposób NIGDY krzywdy ŻADNEJ nie zrobiłam.
Każdą bardzo polubiłam!
Teraz już jedne mniej lubię, przepraszam, ale i ja niestety nie rozumiem zachowania niektórych z gródniowych mam.
To są moje osobiste przemyślenia, więc mam nadzieję na brak pytań.
Asia poza tym ja sama miałam śliczny brzuch w ciąży, więc to co napisałaś byłoby bez sensu.