D
daffodill
Gość
n i e ............n a b i j a m............ S i ę.
no wiesz to z adowkatami dawajta to troszke tak wygladalo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
n i e ............n a b i j a m............ S i ę.
usuneli moje mamaczytata wreszcie![]()
Albo jestem głupia bo nic nie rozumiem
Georgina skoro Ty jestes ofiara to hmmm cos mi sie tutaj nie zgadza
Nie podoba mi się Twoje zachowanie, jak najbardziej uważam, że na sznsę zasługujesz, jak każdy człowiek, ale trzeba miec tupet zeby w tym momencie juz robić z siebie ofiarę.
Już miałam do czynienia z kilkoma tego typu psiapsiułkami jak TY i cieszę się, że dziewczyny Cie zdemaskowały.
Ja się z żadnej z Dziewczyn nie smieję, nie nabijam i to co pisze traktuję poważnie i biorę za to odpowiedzialność.
Absolutnie Cie nie skreślam ale mimo wszystko uważam, że i my potrzebujemy czasu żeby ta sytuację sobie przemyśleć, ochłonąć ale na dzien dzisiejszy nie życzę sobie żeby takie osoby jak Ty miały dostęp do naszych prywatnych zdjęć.
Za stara jestem na takie numery!!!!!
Ja tak od 3 latMiałam kiedys takie 3 miesiące kiedy głowa mnie bolała non stop, dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dostałam na za 2 lata! więc sobie podarowałam. W ciąży mi nagle przeszło i teraz niestety znów wraca
Mi pomagały już tylko bardzo silne środki przeciwbólowe, ale teraz z racji karmienia to nic nie łykam, więc muszę to jakoś zmęczyć
![]()
Witam w krainie migrenowcowJa tez niestety znam to z autopsji. Napisze co mi pomaga (tylko oczywiscie jak czuje ze sie zbliza albo zaczyna bo jak juz sie porzadnie rozkreci to tylko etopiryna x 2 co jakis czas az nia - sorki za slowko - rzygne
) No wiec: jak czuje ze zaczyna sie taki migrenowy bol to pije czarna kawe (espresso albo sypana) z wcisnieta polowa cytryny i cukrem i biore prysznic - ten sposob ratowal mnie juz kilka razy. Poza tym czesto pomagal mi redbull albo cola - czyli ogolnie mowiac kofeina w stezonej dawce. No i oczywiscie jak juz boli to nie wyobrazam sobie nie miec amolu. Zycze zeby szybko Ci przeszlo!
Tak Was czytam i ogłupiałam całkiem. Coraz bardziej rozumiem Martę i Nessi a jednocześnie coraz mniej mi się tu podoba. Dobrze że są takie Asie co człowiekowi dadzą nadzieję ze na forum można sobie ot tak o pierdołach pogadać, oderwać się od kolek, zębów, kup i innych maminych przyjemności a jak trzeba to zapytać o radę. Asia- lovam Cie;-)
Pochwalę się jeszcze naszym małym sukcesem i lecę zaraz na zajęcia- otóż wczoraj zjadłam 2 kromki chleba i bułkę- jest nadzieja że to nie gluten bo żadna wysypka się nie pojawiła. Jeszcze 2 dni poczekam ale jestem pełna nadziei
Anoola- jednak pamiętałam więc jeszcze raz 100 latek:-)
Dlatego uważam, że wszytskie potzrebujemy czasu, co nagle to po diable......Martuska na cos ty przecie ty glupia nie jestes! spoko ta sprawa nabrala tempa i rozglosu....
ale mysle zeby traz toczylo se to juz po malu i ciszej.. bo takie afery niczemu nie posluza... wiadomo kazda ma swoje zdanie i tak jak juz to bylo pisane wiele razy nie bedzie zgodnosci w 100%....
ale wam współczuję dziewczynki! dołączam, ciąża była piękna (mimo że bardzo ciężka) bo NIE MIAŁAM MIGREN.
a od wczorajszego wieczora mnie tak męczy że aż na wymioty ciągnie... w głowie mi się kręci, nawet stukot klawiszy klawiatury mnie boli!!! a Daniel piszczy jak najęty...
idę szukać pochodnej Ketonalu w apteczce i czekam na dziadka żeby się zajął na chwilę Małym a ja muszę wsadzić łeb pod gorący strumień z prysznica!
u mnie to samo chyba leciało, bo mój gucio to ogladał przed zaśnieciemA mój gucio z moim bratem patrzą na jakiś debilów na polsacie!!! No masakra co ludzie robią ze sobą!
MOJ GUCIOOOOO!
zaniemogl!
polegl!
spi !
chrapie!
nie da rady !
juz mu ostatnio rzeklam ze pruchno z niego stare i sie sypie ! no ale nie nalegam bo jakos pociagu dzisiaj tez nie mam hahahahahahahh cichooooooooooo niech spi!!!!!!!!!!!!!!
no wiesz to z adowkatami dawajta to troszke tak wygladalo...
tez mam nadzieje, że lidka nie ma alergii. trzymajcie sie dziewczyny!!no tosuper! oby tak bylo!![]()