reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Albo jestem głupia bo nic nie rozumiem:no:
Georgina skoro Ty jestes ofiara to hmmm cos mi sie tutaj nie zgadza:no:

Nie podoba mi się Twoje zachowanie, jak najbardziej uważam, że na sznsę zasługujesz, jak każdy człowiek, ale trzeba miec tupet zeby w tym momencie juz robić z siebie ofiarę.

Już miałam do czynienia z kilkoma tego typu psiapsiułkami jak TY i cieszę się, że dziewczyny Cie zdemaskowały.
Ja się z żadnej z Dziewczyn nie smieję, nie nabijam i to co pisze traktuję poważnie i biorę za to odpowiedzialność.

Absolutnie Cie nie skreślam ale mimo wszystko uważam, że i my potrzebujemy czasu żeby ta sytuację sobie przemyśleć, ochłonąć ale na dzien dzisiejszy nie życzę sobie żeby takie osoby jak Ty miały dostęp do naszych prywatnych zdjęć.

Za stara jestem na takie numery!!!!!

Martuska na cos ty przecie ty glupia nie jestes! spoko ta sprawa nabrala tempa i rozglosu....
ale mysle zeby traz toczylo se to juz po malu i ciszej.. bo takie afery niczemu nie posluza... wiadomo kazda ma swoje zdanie i tak jak juz to bylo pisane wiele razy nie bedzie zgodnosci w 100%....

Tak Was czytam i ogłupiałam całkiem. Coraz bardziej rozumiem Martę i Nessi a jednocześnie coraz mniej mi się tu podoba. Dobrze że są takie Asie co człowiekowi dadzą nadzieję ze na forum można sobie ot tak o pierdołach pogadać, oderwać się od kolek, zębów, kup i innych maminych przyjemności a jak trzeba to zapytać o radę. Asia- lovam Cie;-)
Pochwalę się jeszcze naszym małym sukcesem i lecę zaraz na zajęcia- otóż wczoraj zjadłam 2 kromki chleba i bułkę- jest nadzieja że to nie gluten bo żadna wysypka się nie pojawiła. Jeszcze 2 dni poczekam ale jestem pełna nadziei
Anoola- jednak pamiętałam więc jeszcze raz 100 latek:-)

AnoOla Wszystkiego Najlepszego​
spełnienia marzen i w ogóle wszystkiego co sobie tylko zyczysz!
zdrówka dla Majeczki a dla Ciebie szczescia z B.. mam nadzieje ze juz zawsze bedziesz taka szczesliwa jak teraz!

Ja tak od 3 lat :( Miałam kiedys takie 3 miesiące kiedy głowa mnie bolała non stop, dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dostałam na za 2 lata! więc sobie podarowałam. W ciąży mi nagle przeszło i teraz niestety znów wraca :( Mi pomagały już tylko bardzo silne środki przeciwbólowe, ale teraz z racji karmienia to nic nie łykam, więc muszę to jakoś zmęczyć :(

Witam w krainie migrenowcow :baffled: Ja tez niestety znam to z autopsji. Napisze co mi pomaga (tylko oczywiscie jak czuje ze sie zbliza albo zaczyna bo jak juz sie porzadnie rozkreci to tylko etopiryna x 2 co jakis czas az nia - sorki za slowko - rzygne :dry:) No wiec: jak czuje ze zaczyna sie taki migrenowy bol to pije czarna kawe (espresso albo sypana) z wcisnieta polowa cytryny i cukrem i biore prysznic - ten sposob ratowal mnie juz kilka razy. Poza tym czesto pomagal mi redbull albo cola - czyli ogolnie mowiac kofeina w stezonej dawce. No i oczywiscie jak juz boli to nie wyobrazam sobie nie miec amolu. Zycze zeby szybko Ci przeszlo!

ale wam współczuję dziewczynki! dołączam, ciąża była piękna (mimo że bardzo ciężka) bo NIE MIAŁAM MIGREN.
a od wczorajszego wieczora mnie tak męczy że aż na wymioty ciągnie... w głowie mi się kręci, nawet stukot klawiszy klawiatury mnie boli!!! a Daniel piszczy jak najęty...
idę szukać pochodnej Ketonalu w apteczce i czekam na dziadka żeby się zajął na chwilę Małym a ja muszę wsadzić łeb pod gorący strumień z prysznica!

Tak Was czytam i ogłupiałam całkiem. Coraz bardziej rozumiem Martę i Nessi a jednocześnie coraz mniej mi się tu podoba. Dobrze że są takie Asie co człowiekowi dadzą nadzieję ze na forum można sobie ot tak o pierdołach pogadać, oderwać się od kolek, zębów, kup i innych maminych przyjemności a jak trzeba to zapytać o radę. Asia- lovam Cie;-)
Pochwalę się jeszcze naszym małym sukcesem i lecę zaraz na zajęcia- otóż wczoraj zjadłam 2 kromki chleba i bułkę- jest nadzieja że to nie gluten bo żadna wysypka się nie pojawiła. Jeszcze 2 dni poczekam ale jestem pełna nadziei
Anoola- jednak pamiętałam więc jeszcze raz 100 latek:-)

no tosuper! oby tak bylo!:)

Martuska na cos ty przecie ty glupia nie jestes! spoko ta sprawa nabrala tempa i rozglosu....
ale mysle zeby traz toczylo se to juz po malu i ciszej.. bo takie afery niczemu nie posluza... wiadomo kazda ma swoje zdanie i tak jak juz to bylo pisane wiele razy nie bedzie zgodnosci w 100%....
Dlatego uważam, że wszytskie potzrebujemy czasu, co nagle to po diable......
Niczego nie przyspieszajmy i po prostu zostawmy ten temat na jakiś czas.... Każda z nas, równiez Georgina, powinna sprawę spokojnie przemyśleć.

ale wam współczuję dziewczynki! dołączam, ciąża była piękna (mimo że bardzo ciężka) bo NIE MIAŁAM MIGREN.
a od wczorajszego wieczora mnie tak męczy że aż na wymioty ciągnie... w głowie mi się kręci, nawet stukot klawiszy klawiatury mnie boli!!! a Daniel piszczy jak najęty...
idę szukać pochodnej Ketonalu w apteczce i czekam na dziadka żeby się zajął na chwilę Małym a ja muszę wsadzić łeb pod gorący strumień z prysznica!

kurcze laseczki ile was tu z migrenami! toz to musi byc fatalne.. mnie rzadko glowa boli ale jak juz zacznie to tak ze leze caly dzien bo nie mam sily jej udzwignac.. nie wyobrazam sobie tak dlugo z tym wytrzymywac jak Wt!
sciskam was mocno!

reklama
A mój gucio z moim bratem patrzą na jakiś debilów na polsacie!!! No masakra co ludzie robią ze sobą!
u mnie to samo chyba leciało, bo mój gucio to ogladał przed zaśnieciem:) a jutro pudzian walczy;)

MOJ GUCIOOOOO!
zaniemogl!
polegl!
spi !
chrapie!
nie da rady !

juz mu ostatnio rzeklam ze pruchno z niego stare i sie sypie ! no ale nie nalegam bo jakos pociagu dzisiaj tez nie mam hahahahahahahh cichooooooooooo niech spi!!!!!!!!!!!!!!

hehe jak zwykle zwalisz wine na męża;) że ty gotowa czekałaś w sexi piżamce w paski a'la pszczółka maja a on
"zaniemogl!
polegl!
spi !
chrapie!
nie da rady ! " :D

no wiesz to z adowkatami dawajta to troszke tak wygladalo...

mi sie wydaje dafii, że nessi ma styl pisania i taki dowcipek i, że się nie nabija:)

no tosuper! oby tak bylo!:)
tez mam nadzieje, że lidka nie ma alergii. trzymajcie sie dziewczyny!! :)

aniu wszystkiego czgo chcesz, o czym tylko marzysz, dzisiaj życzę ci..
buziaki urodzinowe!!
madzia i damianos:)

Do góry