reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
jejku purchawko! wpółczuje..tez wiem co to ból głowy, ale nigdy tak długo mi sie nie utrzymywał. moja mamka zawsze mowiła, że ciepłe okłądy pomagaja..

Ja tak od 3 lat :( Miałam kiedys takie 3 miesiące kiedy głowa mnie bolała non stop, dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dostałam na za 2 lata! więc sobie podarowałam. W ciąży mi nagle przeszło i teraz niestety znów wraca :( Mi pomagały już tylko bardzo silne środki przeciwbólowe, ale teraz z racji karmienia to nic nie łykam, więc muszę to jakoś zmęczyć :(

Ja tak od 3 lat :( Miałam kiedys takie 3 miesiące kiedy głowa mnie bolała non stop, dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dostałam na za 2 lata! więc sobie podarowałam. W ciąży mi nagle przeszło i teraz niestety znów wraca :( Mi pomagały już tylko bardzo silne środki przeciwbólowe, ale teraz z racji karmienia to nic nie łykam, więc muszę to jakoś zmęczyć :(

Ech mi też w ciąży mijały bóle głowy!!! Na pewno nie mam tak strasznych jak ty ale zawsze jak jest bardzo niskie ciśnienie to zdaje mi się że mi jedno oko i jego okolica wyleci!!! Straszne! I niestety apap za bardzo nie pomaga

dobranoc
jutro musze jechac do mojego
pracodawcy -chlebodawcy:baffled:
mam nadzieje ze mnie nie popedzi:sorry2:
juz bede wiedziec kiedy powrot do rzeczywistosci:szok:

wiem cos o tym tule moja mama i siostra na to cierpia
mam nadzieje ze mnie ta szlachecka choroba ominie

z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!

mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem

Taz ty dziewczyno oszalalas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no nie zrobisz mi tego :angry:

ja przepraszam bardzo ale ja sie na to nie zgadzam a zreszta dam po dupie i tyle wiec nie fikaj mi tu! ta ty modem bylas pierwsza i mnie tylko poznije dobrano wiec mi tu nie fisiuj i mnie w nic nie wrabiaj !!!!!!!!!!
babo ty!

mea luzik - niczemu nie jestes winna ,zreszta niewiem o czym piszesz bo QURWA nie mam jak nadrobic bo jestescie szalone i szrajbujecie tutaj jak odpowiem na cos to juz zas nastepne !
No ale niby czemu jestes winna ? kazda wypowiada swoje zdanie ,ja sie okreslilam marzena namieszala jednak kiedys i ja jej nie bede skreslac odrazu z czasem sie przekonam czy nie bede tej decyzji zalowac ,dajmy innym laska tez sie wypowiedziec.

jestesmy tylko ludzmi!

Wy się dogadujcie, a ja lece spać, bo od 48 godzin mam migrenę i zaraz chyba popełnię samobójstwo z bólu. Tylko błagam nie piszcie 40 stron, bo jutro będę znów 5 godzin nadrabiać :)

tule mocno ! oby glowka przestala bolec ! I sile dla Lolka od rana miala !( ooo zesz ty jaki rym!)

dobranoc
jutro musze jechac do mojego
pracodawcy -chlebodawcy:baffled:
mam nadzieje ze mnie nie popedzi:sorry2:
juz bede wiedziec kiedy powrot do rzeczywistosci:szok:

no niech pozwoli siedziec jak najdluzej !!!!!!!!!!!Trzymam kciukasy!

reklama
Wy się dogadujcie, a ja lece spać, bo od 48 godzin mam migrenę i zaraz chyba popełnię samobójstwo z bólu. Tylko błagam nie piszcie 40 stron, bo jutro będę znów 5 godzin nadrabiać :)

Witam w krainie migrenowcow :baffled: Ja tez niestety znam to z autopsji. Napisze co mi pomaga (tylko oczywiscie jak czuje ze sie zbliza albo zaczyna bo jak juz sie porzadnie rozkreci to tylko etopiryna x 2 co jakis czas az nia - sorki za slowko - rzygne :dry:) No wiec: jak czuje ze zaczyna sie taki migrenowy bol to pije czarna kawe (espresso albo sypana) z wcisnieta polowa cytryny i cukrem i biore prysznic - ten sposob ratowal mnie juz kilka razy. Poza tym czesto pomagal mi redbull albo cola - czyli ogolnie mowiac kofeina w stezonej dawce. No i oczywiscie jak juz boli to nie wyobrazam sobie nie miec amolu. Zycze zeby szybko Ci przeszlo!

Do góry