magda85-gdańsk
Fanka BB :)
z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!
mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem
mea nie wierze, że się obraziłaś.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mowie wam adios !!
jejku purchawko! wpółczuje..tez wiem co to ból głowy, ale nigdy tak długo mi sie nie utrzymywał. moja mamka zawsze mowiła, że ciepłe okłądy pomagaja..
Ja tak od 3 latMiałam kiedys takie 3 miesiące kiedy głowa mnie bolała non stop, dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dostałam na za 2 lata! więc sobie podarowałam. W ciąży mi nagle przeszło i teraz niestety znów wraca
Mi pomagały już tylko bardzo silne środki przeciwbólowe, ale teraz z racji karmienia to nic nie łykam, więc muszę to jakoś zmęczyć
![]()
Ja tak od 3 latMiałam kiedys takie 3 miesiące kiedy głowa mnie bolała non stop, dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dostałam na za 2 lata! więc sobie podarowałam. W ciąży mi nagle przeszło i teraz niestety znów wraca
Mi pomagały już tylko bardzo silne środki przeciwbólowe, ale teraz z racji karmienia to nic nie łykam, więc muszę to jakoś zmęczyć
![]()
mowie wam adios !!
Wy się dogadujcie, a ja lece spać, bo od 48 godzin mam migrenę i zaraz chyba popełnię samobójstwo z bólu. Tylko błagam nie piszcie 40 stron, bo jutro będę znów 5 godzin nadrabiać![]()
dobranoc
jutro musze jechac do mojego
pracodawcy -chlebodawcy
mam nadzieje ze mnie nie popedzi
juz bede wiedziec kiedy powrot do rzeczywistosci![]()
Wy się dogadujcie, a ja lece spać, bo od 48 godzin mam migrenę i zaraz chyba popełnię samobójstwo z bólu. Tylko błagam nie piszcie 40 stron, bo jutro będę znów 5 godzin nadrabiać![]()