reklama
Dziewczyny a ile moge dawac mu juz zupki? bo na razie daje pol sloiczka i dodaje wody,ale nie wiem czy to ilosc wystarczajaca dla niego.niby nie placze jak zje wszystko ale widac ze ochote mial by jeszczeile wy dajecie swoim pociechom?
Ja dawałam przez pierwsze 4dni po pół a teraz już zjada po całym te które już przedtem dostawal i nic mu nie było, tylko deserki po pół dostaje na podwieczorek.
karnitynka1982
Fanka BB :)
Wspolczuje migren szok dla mnie jak czytam o tych bolach ja mam bol glowy moze raz do roku nawet tabsa nie biore wiec chyba mam za co dziekowac bo to musi byc ciezko funkcjonowac
Ostatnia edycja:
100 lat Piotrusiu!
Daniel od szczepienia ma katar, nie mogę mu go ściągnąć fridą do końca bo cały czas mu coś siedzi w środku.
parówki, majeranki, Sterimar nie pomagają![]()
Mojemu przeszło dopiero po Nasavin soft od 3 m-ca jest bez recepty ok 20zł wysusza wydzieline i pozwala dziecku oddychać można stosować 2-3 razy dziennie po kropli więcej się nie wkropli bo jest specjalny aplikator,przez 5 dni.
Wspolczuje migren szok dla mnie jak czytam o tych bolach ja mam bol glowy moze raz do roku nawet tabsa nie biore wiec chyba mam za co dziekowac bo to musi byc ciezko funkcjonowac![]()
Ja nie wiem co to migrena ale moja mama ma co miesiąc a nieraz 2 razy w miesiącu i widzę jak cierpi i jak się musi faszerować tabsami przeciwbólowymi w wersji max
ja daje 3/4 jako jeden posilekczesc dziewczynki
dawno mnie nie byloale czasu braklo...musze sie pochwalic ze od soboty Antoś dostaje zupki i wcina jak szalony
najbardziej smakuje mu jarzynowa
Myslalam ze przy pierwszym jedzeniu bedzie grymasil,wyrzpluwal,ale nic podobnego nas nie spotkalo
maly jadl i caly czas sie oblizywal
Dalam tez soczek marchwiowy,ktory rowniez smakowal,a po winogronkowym dostal chyba lekkiego uczulenia bo male chrosteczki powychodzily.
Dziewczyny a ile moge dawac mu juz zupki? bo na razie daje pol sloiczka i dodaje wody,ale nie wiem czy to ilosc wystarczajaca dla niego.niby nie placze jak zje wszystko ale widac ze ochote mial by jeszczeile wy dajecie swoim pociechom?
Mojemu przeszło dopiero po Nasavin soft od 3 m-ca jest bez recepty ok 20zł wysusza wydzieline i pozwala dziecku oddychać można stosować 2-3 razy dziennie po kropli więcej się nie wkropli bo jest specjalny aplikator,przez 5 dni.
ja polecam do tego oil bas kropelka na ubranko
ja polecam do tego oil bas kropelka na ubranko![]()
Ja też kropiłam na pieluchę i na kaloryfer albo na ubranko lub poduszkę.
reklama
Nasivin próbowałam ostatnim razem i nic.
ale spróbuję raz jeszcze.
dzięki![]()
Ale jak wkraplałaś to odchylałaś główkę do tyłu? Bo ja za pierwszym razem nie i żadnego efektu nie było.