reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Aga, biedulo :sad:

idę nakarmić Malucha i uśpić go, muszę chwilę odpocząć od jego pisków bo mi czachę rozsadzi :-D

reklama
Dziewczyny a ile moge dawac mu juz zupki? bo na razie daje pol sloiczka i dodaje wody,ale nie wiem czy to ilosc wystarczajaca dla niego.niby nie placze jak zje wszystko ale widac ze ochote mial by jeszcze:) ile wy dajecie swoim pociechom?

Ja dawałam przez pierwsze 4dni po pół a teraz już zjada po całym te które już przedtem dostawal i nic mu nie było, tylko deserki po pół dostaje na podwieczorek.

Wspolczuje migren szok dla mnie jak czytam o tych bolach ja mam bol glowy moze raz do roku nawet tabsa nie biore wiec chyba mam za co dziekowac bo to musi byc ciezko funkcjonowac:(

Ostatnia edycja:
100 lat Piotrusiu!

Daniel od szczepienia ma katar, nie mogę mu go ściągnąć fridą do końca bo cały czas mu coś siedzi w środku.
parówki, majeranki, Sterimar nie pomagają :sad:

Mojemu przeszło dopiero po Nasavin soft od 3 m-ca jest bez recepty ok 20zł wysusza wydzieline i pozwala dziecku oddychać można stosować 2-3 razy dziennie po kropli więcej się nie wkropli bo jest specjalny aplikator,przez 5 dni.

Wspolczuje migren szok dla mnie jak czytam o tych bolach ja mam bol glowy moze raz do roku nawet tabsa nie biore wiec chyba mam za co dziekowac bo to musi byc ciezko funkcjonowac:(

Ja nie wiem co to migrena ale moja mama ma co miesiąc a nieraz 2 razy w miesiącu i widzę jak cierpi i jak się musi faszerować tabsami przeciwbólowymi w wersji max

Od wczoraj wprowadziliśmy dania z dodatkiem mięska i teraz jemy pół słoiczka zupki i na drugie danie pół słoiczka z dodatkiem mięska.

czesc dziewczynki:)
dawno mnie nie bylo:(ale czasu braklo...musze sie pochwalic ze od soboty Antoś dostaje zupki i wcina jak szalony:) najbardziej smakuje mu jarzynowa:) Myslalam ze przy pierwszym jedzeniu bedzie grymasil,wyrzpluwal,ale nic podobnego nas nie spotkalo:)maly jadl i caly czas sie oblizywal:) Dalam tez soczek marchwiowy,ktory rowniez smakowal,a po winogronkowym dostal chyba lekkiego uczulenia bo male chrosteczki powychodzily.
Dziewczyny a ile moge dawac mu juz zupki? bo na razie daje pol sloiczka i dodaje wody,ale nie wiem czy to ilosc wystarczajaca dla niego.niby nie placze jak zje wszystko ale widac ze ochote mial by jeszcze:) ile wy dajecie swoim pociechom?
ja daje 3/4 jako jeden posilek:) wiecej nie zjada...
Mojemu przeszło dopiero po Nasavin soft od 3 m-ca jest bez recepty ok 20zł wysusza wydzieline i pozwala dziecku oddychać można stosować 2-3 razy dziennie po kropli więcej się nie wkropli bo jest specjalny aplikator,przez 5 dni.

ja polecam do tego oil bas kropelka na ubranko:)

reklama
Do góry