reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Hej dziewczyny:-D:-D:-D Trochę mnie tu nie było, a widzę, że atmosfera gorąca. Swoje pięć groszy wcisnęłam na zamkniętym.:-(
U nas czas leci bardzo szybko, od przyszłego tygodnia wracam do pracy :-:)-:)-:)-( Chyba się zapłaczę za tym moim smykiem. Moja mama się śmieje, że mam syndrom kwoki. Weroniczka rośnie jak na drożdżach, zaczyna się przewracać na boki, czasem uda jej się przewrócić na brzuszek, ale to raczej przez przypadek :tak::-D Boki zrywam jak wkłada nóżki do buzi :-D:-D:-D:-D i jak patrzy mi prosto w oczy kiedy robi kupę. Ząbki dalej ją męczą.
Julka32 dziękujemy za życzenia:-) Wszystkiego naj dla Piotrusia :-)
Luuuuuzna, masz może coś wspólnego z medycyną, bo o tym glutenie to piszesz jak pediatra :-);-)

reklama
Ja tak mam :p Kiedyś na weselu podskoczyłam w płetwach (taka zabawa) i pękły mi obie kości piętowe:> Potem przez 4 tygodnie na czworaka chodziłam :)

jak kości pietowe ci pekły? aż sie boje co odpiszesz na ten mój post:p masz jakies słabe kości czy poprostu mega pecha?

madzia jak zawsze bezbledna i urocza do lez:):):):) dobre to bylo:)

heh urocza, ładne słowo i chyba 1 raz skierowane w moim kierunku:) dzięki

CZESC !

JUZ OD GODZINY CZYTAM I JUZ DAWNO MIALAM NAPISAC ALE MOWIE SOBIE OCHŁONE CZY COS.... NAJPIERW... OCHLONELAM I DOBRZE ZE NIE NAPISALAM SWOICH NIECENZURALNYCH SŁOW....

NAWET NIEWIEM JAK TO NAPISAC ZEBY NIE ZOSTALO ZLE ODEBRANE......

JA JESTEM NIE UFNA OJ BARDZO CO DO OBCYH LUDZI..... NAJWIDOCZNIEJ 'POZNALAM ZYCIE OD TEJ GORSZEJ STRONY JACY LUDZIE NAPRAWDE SA I JAK POTRAFIA MANIPULOWAC LUDZMI'

PRZECZYTALAM NAWET KSIAZKE NA TEM TEMAT JAK LUDZIE POTRAFIA MANIPULOWAC BARDZO CIEKAWA....

WIECIE CO JAK WYSZLA TA SPRAWA TO NAJPIERW LASKI PISALY JESTEM W SZOKU NIE WIERZE GEORGINA TAKIE COS ZROBILA WYSMIEWALA SIE TO TO TO TAMTO........

MEA CZYTAJAC NAS ZABLOKOWALA DOSTEP DO ALBUMU I SLUSZNIE...... PO TAKICH OPINIACH I PO TAKIM CZYMS JAK SIE DOWIEDZIALA MIALA PRAWO!!!!!!! TYMBARDZIEJ ZE NIE BRONILA SIEBIE ALE ROWNIEZ NASZYCH ZDJEC .!!!!! I NASZYCH TYŁKOW JAKO MODERATOR (KTOREGO SAME WYBRALYSMY ) MIALA PELNE PRAWO A NAWET POCZUC MOGLA ZE MA TAKI OBOWIAZEK.....

BO PRZECIEZ MOZE I GEORGINA ZROBILA GLUPOTE I JEST SOBA TERAZ ITD...... TAK MYSLA DZIEWCZYNY KTORE JAK PISZA MAJA MIEKKE SERCA I CHCA WYBACZAC.....

JA NIEWIEM JAKA JEST PRAWDA I POKI CO NIECHCE ANI SKRESLAC ANI SIE PRZYJAZNIC

BO SKAD MACIE PEWNOSC ZE JUTRO GEROGINA NAPSIZE ''A WZIELAM FOTY Z INNEGO FORUM JHAKIES LASKI NIEZLE JAJA Z WAS ROBILAM CO AHAHAHA ZIEJA "

I WTEDY "miekkim sercom kopara w dół " nie?

to moje zdanie niewiem kim jest ta osoba i czy jest soba....

Sorry georgina (jezeli jestes soba ze tak pisze ) ha jak to brzmi ale skad ja mogw eiedziec jaka jest teraz prawda

ale do cholery jASNEJ NIE NASKAKUJCIE NA MEE ZE BEZ WASZEJ ZGODY BEZ WASZEGOI ZDANIA ZABLKOKOWALA GEORGINIE DOSTEP...... DO ALBUMU ....

I JESZCZE ZACZYTUJE DAFII " ZE mea zadecydowala i ze czuje sie nie tu potrzebna " prosze sprobuj postawic sie na jej miejscu ze chce nas uchronic..... i mogla szybko i sama podjac decyzje taka jaka podjecla..... przeciez ze ze zablokowala nie znaczy ze moze jej nie powrocic....

kurrrrde maly sie obudzil i niemoge dokonczyc ............ trudno tyle

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Z Nestle też jest kaszka mleczna manna. Wprowadziłam małej co drugi dzień, raz dostaje ryżową, raz mannę. Tyle, że tam jest już mleko modyfikowane. Podaję Nan, też jest z Nestle więc nie ma problemu. Mannę też dodaje do zupek.

z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!

mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem

Rozumiem że bardzo was poruszyła sprawa georginy, ale wydaje mi sie że nie powinnyśmy sie z tego powodu kłócić. Nie zamykajmy forum bo może inne mamy grudniowe tez je czytają, a jednak sie nie udzielają. Ja w zasadzie czytam was prawie od samego początku, a konto założyłam dopiero w październiku i zaczelam sie udzielać dopiero w listopadzie, a tak cały czas sobie was czytałam. Jeśli nie ufacie georignie to nie piszcie z nią, a te które w nią wierzą to bedą z nią pisały i sądze, że nie ma sie co obrażać na siebei i jeszcze kłócić o nią. Może ja mamy dziwne podejście, ale to forum traktuję jako rozrywkę, oderwanie się od ciągłych obowiązków, lubię was czytać i mimo iż wy pewnie nie jesteście ze mną zzyte to ja z wami bardzo. Myślę że nie powinnyśmy aż tak poważnie traktować tego forum bo jest ono tak narpawdę dla wszystkich. Jestem w pełni za Asią, która mogłąby mieć największe prtensje do georginy bo ktos kiedys sie za nią podszywał, a jednak potraktowała całą tą sprawę na luzie.

Nessi ciągle chce ci coś napisać i wiecznie zapominam. Mam nadzieje że nie mylę osob- to twój syn ma nadal problemy z brzusziem? Moja Hania tez ciągle płakała bo ja brzuszek bolał, az teściowa namówiła mnie abym zaczeła podawać jej inne posiłki (mleko modyfikowane, jabłuszko), na początku byłam przeciwna bo przeciez mleko matki najlepsze... Jednak jak tylko zaczełam wprawdzac inne produkty to jakoś bóle brzuszka zniknęły, trochę to dziwne :| ale jednak poskutkowało.

Już miałam nic nie pisać, ale w sumie skoro wszystkie wygarniały to i ja wygarne, a co.

Moim zdaniem każda osoba, która ma choc trochę przyzwoitości i wstydu, bo czymś takim co zrobiła Georgina przynajmniej na tydzień dała by sobie luzu. To, że ona pisze jak gdyby nigdy nic, dla mnie jest tylko wyrazem tego co najgorsze. Nie odwagi, nie tego o czym pisałyście, ale właśnie braku wstydu i żalu za to co się zrobiło. Ja to bym nie mogła Wam spojrzeć w oczy gdybym coś takiego zrobiła tak NIEDAWNO i byście się o tym dowiedziały. Ja rozumiem, że zrobiła by to 20 lat temu (zakładając, że teraz miałaby 40 lat) to mogłabym to zrzucić na barki młodości. Dla mnie to jest niepojęte i szczerze powiedziawszy przestałam totalnie czuć się tu swobodnie przez to! Nie wierzę w ludzkie zmiany, przemiany itd itp. Jak ktoś ma zły charakter to to się nigdy nie zmienia "o tak o!". Jak chcecie to dajcie drugą szansę, ja to zbyt dużo krzywd ludzkich się nawchłaniałam, żeby każdemu ją dawać. Ale ja jestem bardzo staroświecka i konserwatywna. Dla mnie jak ktoś się tak spalił to jest spalony i tyle. Dla mniie może tutaj nawet wywód na 100 stron strzelić i tak tego nei przeczytam. No i pisanie o swojej stracie z przeszłości też jest jawną manipulacją. Uważałam siebie za naiwną, ale widzę, że mnei już życie naprostowało, bo jak patrzę na Was niektóre, co ufają i tak łatwo o wszystkim zapominają, to widzę siebie sprzed 5 lat i policzki, które pozniej od zycia dostalam.
Jest tutaj dużo bardziej wartościowych osób z którymi można porozmawiać, ja jej towarzystwa nie potrzebuje. Wole miec 2 szczerze i prawdomówne koleżanki niż 100 takich "zeby tylko je mieć".
Dafi ja wiem , że Ty jesteś bardzo wrażliwa i delikatna, ale mea jest taka sama, więc moim zdaniem źle postąpiłaś krytykując ją publicznie, szczególnie broniąc Georginy. Pewne sprawy lepiej jest załatwiać oosobiście i w wiadomościach prywatnych!

Ostatnia edycja:
reklama
Moja Hania też ma naczyniaka i to na oczkach i na główce

A ten gluten (kaszke) to mam podawać codziennie łyżeczkę, czy może tylko raz w miesiącu? bo nie bardzo wiem jak to zrobić

Aha i jeszcze jedno, nie jestem za zamknięciem wątku głównego, ale ciesze sie, że jest zamknięty album a jeszcze abrdziej sie ciesze, że dałyście mi do niego dostęp bo nie udzielam sie tu zbyt często :( I mysle, że Mea dobrze zrobiła wykluczając georgine z albumu bo jednak przezorny zawsze ubezpieczony tym bardziej, że już raz była sytuacja, że Asi wykradli zdjęcia, jednak wątek główny powinnien być otwarty dla wszystkich!

Do góry