W
wika_20
Gość
pisze klawiatura ekranowa troche ciezko he dolaczc do zyczenk koleinych starszych o miesiac dzieciaczkow sto lat :-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Martus co to takiegoA ja mam dzisiaj na obiad kartacze które na dodatek zrobi moja teściowa:-)
Musze tylko do niej się przejść;-)
A i tego mi sie nie chce robic;-)
jak cie czytam to placze.. toz ty szalona jesdtes jak diabli!
jak fifi takibedzie to biedna moja julcia!
kurcze ja nie pomogę bo jeszcze nie dawalismy Stasiowi czopków, odpukac nie było takiej potrzeby ale chyba tydzień to długo...dziekuje za zyczenia wszystkim :*
musze Wam cos powiedziec..
Maja znowu nie spala w nocy ..znowu pierdziala i plakala...
a rano zrobila ogromną kupe..a w niej był CZOPEK ;|
juz teraz nie wiem co myslec ..;-/
w pierwszej chwili glupio pomyslalam ze to moze byc czopek ktory dalismy jej po szczepieniu.. a dalismy dwa - w srode i czwartek..bo od tego czasu wlasnie sa takie jazdy...
ale jakby mogl sie czopek przez tydzien nie rozpuscic..?!
wczoraj minal tydzien od szczepienia moze to przez szczepienie byla taka..
dzisiaj kupa byla koloru zoltego ..
ale nie wiem co bedzie wieczorem..
przyznam szczerze ze chodze juz na rzesach..![]()
Wszystkiego Najlepszego dla Stasiakurcze ja nie pomogę bo jeszcze nie dawalismy Stasiowi czopków, odpukac nie było takiej potrzeby ale chyba tydzień to długo...
trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze