reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

wydoilam HARNASIA ! normalnie chcialo mi sie zwyklego browara !
Jarek chrapie ! rozlozyony na cale wyro - ze niby gdzie mam sie polozyc???? hymmm !
Filip spi !
Patryk spadl z lozka ale wstal szybko zanim zagladnelam co sie u niego dzieje !

a ja sie NUDZE! siedze w qurwa seksownej pizamie ktora wisi na dupie ,koloru brazowo pomaranczowego - w pasy jak pszczolka maja ! z jakby ala FROTY ! - litosci wlasnie zakumalam dlaczego dzisiaj malzonek nie startowal do bzykanka ze mna hahahahhah !

seksi dupcia ze mnie jak ta lala dzisiaj - tez bym sie z soba bzykac dzisiaj nie chciala hahahah

to tak dla rozluznienia atmosferki troszku ! ;)

jak cie czytam to placze.. toz ty szalona jesdtes jak diabli!
jak fifi takibedzie to biedna moja julcia!

reklama
Ide spac ! Bo Filip cos sie zaczyna krecic a Jarka noc do wstawania jest ,wiec wrazie wu musze szybko udawac ze spie i nie slysze a jego kolej to niech wstaje a co!
Dobranoc moje wszystkie darlingi!

I sie mi juz tu nie klocic!!!!!!! bo dam po pupach!i po co wam to ? ;)

haha jakbym widziala siebie.. tylko ze u mnie to maz zawsze ma wstawanko o 6 rano na karmienie nie ma twoja moja kolej..ja zawsze udaje ze spie byleby on to zrobil! bo jak juz oczy otworze to ich nie zamnkne!
~a teraz za to ze 2 tyg ja to robilam to nie wiem jak mi to odbije hahahaha

JAK TY TO ZGUBIŁAŚ ??? KURCZĘ JA NIE MOGĘ WOGÓLE SCHUDNĄĆ PORADŹCIE MI CO ROBIĆ ;(((

GEORGINA nie mnie oceniać Twoje zachowanie ale odpowiedz mi na jedno (nie wiem może już ktos pytał, bo niestety ale mam very marudną córeczkę teraz na ząbki i nie moge zbyt często byc na forum) pytanie - otóż masz 21 lat i od dwóch lat STARASZ się zaparcie i wszysctkimi sposobami o dziecko????? przecież Ty jeszcze młodziutka jesteś .... trochę mnie to dziwi :/ bo ja mając 18 lat myślałam o zabawie szkole i wogóle, a nie za wszelka cenę być w ciąży ... ;) myślę, że każdy zasługuje na druga szansę. Ważne, że przyznała się do błędu i wie, że to co było było głupie i nie fair w stosunku do innych, nie mozna skreslać człowieka od razu na starcie ...

o sie tak mowi... ja chcialam od 4 lat dziecko..ale nie bylo to tak ze specjalnie robilismy w dni plodne czy cos.. staralismy sie bez naciskania co by skes byl przyjemnoscia a nie koniecznie staraniem.... pozatym nie z moim obecnym mezem sie o nie staralam bo wczesniej mialam dlugo innego myslalam ze to on i z nim nie moglam zajsc w ciaze..cae szczescie ze sie to nie udalo.. pozniej poznalam mojego obecnego meza i po ok 2 latach przypadkowo wyszlo nam baby... co prawda bralam tabletki... a raz zaryzykowalismy nie myslac o dzecku w przerwie miedzy opakowaniami i jest Juleczka:)
takze nie tak latwo zajsc a i 18tki marza o dziecku! dla mnie to najwiekszy cud.. balam sie wlasnie ze moge nie donosic bo masa poronin lub porodow z martwymi dziecmi byla... do tego w wiekszosci kuzynek ktore sa powyzej 25 roku zycia nie moga miec dzieci... to dalo do myslenia:):):):

A ja Ci i tak nie wierzę - idealnie, ale to idealnie oplatasz sobie ludzi wokół siebie, mam to gdzieś czy tu będziesz czy znikniesz ... ale razisz mnie, czuję do Ciebie coś na wyrost wstrętu. Ile masz lat ???? o czym Ty ze mną rozmawiać chcesz ??? ciągle piszesz, że to była przeszłość ale ile czasu temu ??? tak szybko doroślejesz ??? nie chrzań o staraniach bo tak jak mea napisała (__)___) o nich wiesz ....... ja się starałam 3 lata o dziecko, siostra jest po In Vitro - co Ty wiesz o staraniach w wieku 18 lat ?!? kiedy Ci we łbie były dziecinne podchody i naigrywanie się z kobiet które naprawdę pragną dziecka ??? po co żyjesz cudzym życiem ?? mam na myśli blogi ? interesuje Cię wszystko i nic zarazem, o co w tym kaman ?

Wiesz co myślę ?? myślę, że wpadłaś i całą złość wywalałaś na forum .... Zgadzam się z każdym słowem Loree która umiała Ci prawdę w oczy tak wygarnąć, że aż zwiałaś i uciekłaś z podkulonym ogonem ...

Tyle ze szczerości ...

A wiecie co jest najlepsze ? :-) teraz ja będę gorsza od Niej - działajta adwokaci : )

kochana nie nabijaj sie z nas....! bo to nie jest fair.. ja nie mam urazy do zadnej ze ma wlasne zdanie.. Ty jej nie lubisz i ok masz do tego prawo nie musisz jej takze ufac bo przeciez nikt cie mzuszac do tego nie ebdzie! tak juz jest ze nigdy nie da sie w 100% lubic wszystkich....
i nie wiem pod jakim katem masz ty byc gorsza od niej????? chyba tego nie zrozumialam! moze za mloda jestem...

kochana nie nabijaj sie z nas....! Bo to nie jest fair.. Ja nie mam urazy do zadnej ze ma wlasne zdanie.. Ty jej nie lubisz i ok masz do tego prawo nie musisz jej takze ufac bo przeciez nikt cie mzuszac do tego nie ebdzie! Tak juz jest ze nigdy nie da sie w 100% lubic wszystkich....
I nie wiem pod jakim katem masz ty byc gorsza od niej????? Chyba tego nie zrozumialam! Moze za mloda jestem...

n i e ............n a b i j a m............ S i ę.

no ja tez zapieram...od razu po jedzeniu:0 z reszta my jeszcze dodatkowo sliniaczek zakladamy i tez od razu po jedzonku idzie do prania w letniej wodzie.
u nas tak samo brudne wszytsko..
dlatego a sie rozbieram do karmienia bo mnei tez zawsze pleje a jego ubieram w stare body:) hehehe
Dzień dobry damom:-)

Kasiek- Ty naprawdę chcesz mieć BMI 17?:szok: Tak wynika z suwaczka
A tak propo wagi- dla poprawy humoru to na wykładzie profesor nam ostatnio mówił ze u osób z niewielką nadwagą praktycznie nie notuje się nowotworów więc proszę kochac swoje kilka nadprogramowych kilogramów i się nie przejmować.
Taaa... Napisała ta co jeszcze niedawno chciała się odchudzać. Ale ciii, już nie chcę;-)
ja nie patrze na BMI tylko na to jak wygladam:) a czuje sie dobrze tylko z taka waga:)
JESLI CHODZI O GLUTEN to czytalam duzo poroadnikow rozmiawialam z pediatra no i GLUTEN wprowadza sie jesli sie karmi piersia JUZ W 5 MIESIACY a jesli mlekiem modyfiko juz w 6 miesiacu a wiec najpierw mamy cycowe w 5 potem butelkowe w 6 lepiej wprowadzic bo teraz jest bardzo dobrze przyswajalny :)
dzieki:)
ale zdziwiona jestem ze cycowe mamy wczesniej...
na schematach karmienia jest przy modyfikowanym od 5...
a moja boi się test ciążowy zrobić :-D i czeka dalej na okres :-D
a moja w 8 tc:)

Ja tak od 3 lat :( Miałam kiedys takie 3 miesiące kiedy głowa mnie bolała non stop, dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dostałam na za 2 lata! więc sobie podarowałam. W ciąży mi nagle przeszło i teraz niestety znów wraca :( Mi pomagały już tylko bardzo silne środki przeciwbólowe, ale teraz z racji karmienia to nic nie łykam, więc muszę to jakoś zmęczyć :(
ja tak samo bylam na rezonansie (to bylo kilka miesiecy przed ciaza)...
i nic nie wyszlo...u laryngologa nic...
i tez mi w ciazy przeszlo a teraz znow ciagle naparza mnie leb...
czyli mowicie ze to migrena??

ale zescie wczoraj daly czadu Cholerki male....
30 stron musialam nadrabiac...
wiecie co zmeczona jestem tym nadrabianiem i takimi sytuacjami
\
aaa z reszta wogole nie chce mi sie pisac na ten temat....

ja byal m wczoraj w krk na seminarium kupiam malemu nowe butelki NUBY takie zey se juz uczyl sam pic..wydalam 80zl a ten nie pije z tego !! nic tylko dr browns...
a juz mi sie nie chce myc tych rurek...
ehhhh....

wrocilismy przed 21 wykapalam go i nie spal do 23....ancymon maly jadl 2 razy w nocy i zbudzil mnie o 6...
ehhhh to pospalam....

ANOoLa wszytskiego najlepszego babo nasza!!! sto lat i zeby CI sie ukladalo w malzenstwie, zeby MajeczKa sie zdrowo miala!!
wszystekiego naj!!

A ja Ci i tak nie wierzę - idealnie, ale to idealnie oplatasz sobie ludzi wokół siebie, mam to gdzieś czy tu będziesz czy znikniesz ... ale razisz mnie, czuję do Ciebie coś na wyrost wstrętu. Ile masz lat ???? o czym Ty ze mną rozmawiać chcesz ??? ciągle piszesz, że to była przeszłość ale ile czasu temu ??? tak szybko doroślejesz ??? nie chrzań o staraniach bo tak jak mea napisała (__)___) o nich wiesz ....... ja się starałam 3 lata o dziecko, siostra jest po In Vitro - co Ty wiesz o staraniach w wieku 18 lat ?!? kiedy Ci we łbie były dziecinne podchody i naigrywanie się z kobiet które naprawdę pragną dziecka ??? po co żyjesz cudzym życiem ?? mam na myśli blogi ? interesuje Cię wszystko i nic zarazem, o co w tym kaman ?

Wiesz co myślę ?? myślę, że wpadłaś i całą złość wywalałaś na forum .... Zgadzam się z każdym słowem Loree która umiała Ci prawdę w oczy tak wygarnąć, że aż zwiałaś i uciekłaś z podkulonym ogonem ...

Tyle ze szczerości ...

A wiecie co jest najlepsze ? :-) teraz ja będę gorsza od Niej - działajta adwokaci : )

z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!

mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem

Mea OK, każda ma swoje uczucia. Ja np nie jestem widocznie taka silna psychicznie jak Ty. Nie oceniaj mnie bo nie znasz całkiem mojej syt. Wielu rzeczy nie pisałam i o tym, że bardzo dawno poroniłam też nie pisałam. Bo nie chcę do tego wracać. Koniec. Za dużo napisałam.

I nie zwalam na Ciebie winy. Wiem, że jesteś moderatorem i zrobisz co zechcesz bo do Ciebie należy ostatnia decyzja. Wierzę jednak, że ją podejmiesz jak wszystkie dziewczyny się wypowiedzą. By żadna nie czuła się pokrzywdzona bo nie dano jej szansy wypowiedzieć się.

Nie wiem. Ale Wy nie jesteście ofiarami.

Albo jestem głupia bo nic nie rozumiem:no:
Georgina skoro Ty jestes ofiara to hmmm cos mi sie tutaj nie zgadza:no:

Nie podoba mi się Twoje zachowanie, jak najbardziej uważam, że na sznsę zasługujesz, jak każdy człowiek, ale trzeba miec tupet zeby w tym momencie juz robić z siebie ofiarę.

Już miałam do czynienia z kilkoma tego typu psiapsiułkami jak TY i cieszę się, że dziewczyny Cie zdemaskowały.
Ja się z żadnej z Dziewczyn nie smieję, nie nabijam i to co pisze traktuję poważnie i biorę za to odpowiedzialność.

Absolutnie Cie nie skreślam ale mimo wszystko uważam, że i my potrzebujemy czasu żeby ta sytuację sobie przemyśleć, ochłonąć ale na dzien dzisiejszy nie życzę sobie żeby takie osoby jak Ty miały dostęp do naszych prywatnych zdjęć.

Za stara jestem na takie numery!!!!!

AnoOla wszytskiego Najlepszego!!!! Sto Lat Kochana, zdrówka i wszystkiego co najlepsze dla was wszystkich!!!

reklama
Do góry