no ja tez zapieram...od razu po jedzeniu:0 z reszta my jeszcze dodatkowo sliniaczek zakladamy i tez od razu po jedzonku idzie do prania w letniej wodzie.
u nas tak samo brudne wszytsko..
dlatego a sie rozbieram do karmienia bo mnei tez zawsze pleje a jego ubieram w stare body

hehehe
Dzień dobry damom:-)
Kasiek- Ty naprawdę chcesz mieć BMI 17?

Tak wynika z suwaczka
A tak propo wagi- dla poprawy humoru to na wykładzie profesor nam ostatnio mówił ze u osób z niewielką nadwagą praktycznie nie notuje się nowotworów więc proszę kochac swoje kilka nadprogramowych kilogramów i się nie przejmować.
Taaa... Napisała ta co jeszcze niedawno chciała się odchudzać. Ale ciii, już nie chcę;-)
ja nie patrze na BMI tylko na to jak wygladam

a czuje sie dobrze tylko z taka waga
JESLI CHODZI O GLUTEN to czytalam duzo poroadnikow rozmiawialam z pediatra no i GLUTEN wprowadza sie jesli sie karmi piersia JUZ W 5 MIESIACY a jesli mlekiem modyfiko juz w 6 miesiacu a wiec najpierw mamy cycowe w 5 potem butelkowe w 6 lepiej wprowadzic bo teraz jest bardzo dobrze przyswajalny
dzieki

ale zdziwiona jestem ze cycowe mamy wczesniej...
na schematach karmienia jest przy modyfikowanym od 5...
a moja boi się test ciążowy zrobić

i czeka dalej na okres
a moja w 8 tc
Ja tak od 3 lat

Miałam kiedys takie 3 miesiące kiedy głowa mnie bolała non stop, dostałam skierowanie na rezonans, ale termin dostałam na za 2 lata! więc sobie podarowałam. W ciąży mi nagle przeszło i teraz niestety znów wraca

Mi pomagały już tylko bardzo silne środki przeciwbólowe, ale teraz z racji karmienia to nic nie łykam, więc muszę to jakoś zmęczyć
ja tak samo bylam na rezonansie (to bylo kilka miesiecy przed ciaza)...
i nic nie wyszlo...u laryngologa nic...
i tez mi w ciazy przeszlo a teraz znow ciagle naparza mnie leb...
czyli mowicie ze to migrena??
ale zescie wczoraj daly czadu Cholerki male....
30 stron musialam nadrabiac...
wiecie co zmeczona jestem tym nadrabianiem i takimi sytuacjami
\
aaa z reszta wogole nie chce mi sie pisac na ten temat....
ja byal m wczoraj w krk na seminarium kupiam malemu nowe butelki NUBY takie zey se juz uczyl sam pic..wydalam 80zl a ten nie pije z tego !! nic tylko dr browns...
a juz mi sie nie chce myc tych rurek...
ehhhh....
wrocilismy przed 21 wykapalam go i nie spal do 23....ancymon maly jadl 2 razy w nocy i zbudzil mnie o 6...
ehhhh to pospalam....
ANOoLa wszytskiego najlepszego babo nasza!!! sto lat i zeby CI sie ukladalo w malzenstwie, zeby MajeczKa sie zdrowo miala!!
wszystekiego naj!!