Znowu dostałam paczkę tym razem z bebilonu z próbkami kaszek mleka następnego i śliniakiem, a to tego super przewodnik do wdrażania nowych pokarmów.
ja tez dostałam wczoraj taka paczuszkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znowu dostałam paczkę tym razem z bebilonu z próbkami kaszek mleka następnego i śliniakiem, a to tego super przewodnik do wdrażania nowych pokarmów.
No nie działa, mei nie ma, więc trzeba by było ścignąć Asię z tym pytaniem, albo do administratora napisac.
no wałsnie...ja niby scierałam,ale podobno tak pryskaja te jabłka,ze chyba tez zaczne dawac ze słoiczkaJa tez daje sloiczek bo nie wiem co to za jablka w realu sprzedaja))))))))) ale mysle ze poki co zupki ze sloiczka bede dawac a jabluszko niedlugo zaczne takie surowe
czy ktoś wie co się stało z naszym albumem?
A cos nie tak?
U mnie dziala normalnie.
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-grudniowe-09-f355/album-26373/index462.html
Emwu jak zwykle umiesz bardzo trafnie dobierać słowa. Masz niezwykły dar. Lepiej bym tego nie napisała.Zatem napisze w skrocie.
Pamietacie sprawe Ani (ania wybacz ale musze przytoczyc)
Jej maz ja uderzyl, obrazal, nie szanowal....
Krzyczalysmy wrecz- dran, jak mogl, on sie nie zmieni, co za czlowiek.
Pytam: Czy ktoras z Was osobiscie uderzyl?
Czy ktoras z Was osobiscie zranil?
Nie !!!!
Ale tacy ludzie sa spolecznie nie do zaakceptowania stanelysmy po wlasciwej stroni. Po stronie dobra, moralnosci .
A teraz co????
Georgina potraktowala staraczyki jak G.o.w.n.o
i co widze?
Teksty typu: przeciez to nie nas! , to bylo dawno! , przeprosila !
To jest spolecznie nie do zaakceptowania.
Musze zgodnie z zasadami jakie wyznaje i poprzednim postem stwierdzic - Georgina jest dla mnie skrslona bo nie jestem choragiewka , ktora skreca w ta strone gdzie wiatr zawieje.
Zasady to zasady - albo sie je ma albo nie.
A Ty Georgina nie masz za grosz WSTYDU.
Nie wierze czytajac wypowiedzi i wtracanie sie do naszych dyskusji na Twoj temat.
Musimy podjac decyzje na Twoj temat a nie z Toba.
Twoje jakiekolwiek wypowiedzi w tym momencie sa nie na miejscu.
Powinnas delikatnie mowiac podkulic ogonek i przynajmniej przeczekac jak sie sprawy obroca. A widzac jak sie forum rozpierdziela z Twojego powodu - zniknac z szacunku dla nas .
Zapomialam ednak ,ze slowo POKORA jest Ci obce.
Nie wytrzymalam.