Purchawka
Mama Lolka :-)
mam nadzieję, że wiecie, że to był zart..
Tak, tak, ja wiem. Cherie z pewnością też
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój będzie zdecydowanie NIE aniołem, patrząc na zaczątki jego charakteru to raczej będzie małym terrorystą.hmmm, zależy czy będą łobuzami czy aniołkami.
Mój będzie zdecydowanie NIE aniołem, patrząc na zaczątki jego charakteru to raczej będzie małym terrorystą.
No to chłopaki będą mogli niezłą zadymę zrobić razem!hahaha, mój zdecydowanie też![]()
Z pewnością Twoje konto zostanieNo i spadam :-) mam nadzieje ze jak wroce to jakies konta zostanal
heheh trzymajcie sie laseczkilece robic obiadek :-)
Oj ależ ja nie mam pretensji bo rozumiem doskonale. Chodzi mi tylko o to że może już czas skończyć te kłótnie bo się zapędzimy w kozi róg- tak nas zaaferowała ta sprawa że nie zauważamy tych normalnych postów. Mam nadzieję że jasno się wyraziłam. Jakbym miała jakiś poważny problem to pewnie że w odpowiednim wątku- na razie to nie problem ale moja frustracjaLaytway i moje posty tez czasami umykaja uwadze, dlatego mamy inne watki- o zdrowiu, karmieniu itp, czasami warto tam napisac bo o niczym innym dyskusja się nie toczy;-)