reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kwoki w kurniku :szok: jakie porównanie....

no a to prawda ze kazda moze inaczej post zinterpretowac jedna z wlasnie ironia druga ze to sarkazm a jeszcza inna normalnie ... ehhh dlatego kazda powinna podejsc z Dystansem....

Dystans dystans dystans w zyciu to podstawa w kazdej sprawie,......

No i spadam :-) mam nadzieje ze jak wroce to jakies konta zostanal :-D

heheh trzymajcie sie laseczki :) lece robic obiadek :-)

Laytway i moje posty tez czasami umykaja uwadze, dlatego mamy inne watki- o zdrowiu, karmieniu itp, czasami warto tam napisac bo o niczym innym dyskusja się nie toczy;-)
Oj ależ ja nie mam pretensji bo rozumiem doskonale. Chodzi mi tylko o to że może już czas skończyć te kłótnie bo się zapędzimy w kozi róg- tak nas zaaferowała ta sprawa że nie zauważamy tych normalnych postów. Mam nadzieję że jasno się wyraziłam. Jakbym miała jakiś poważny problem to pewnie że w odpowiednim wątku- na razie to nie problem ale moja frustracja;)
Wysypka jak wysypka- grunt że jest i to od pieczywa... Mam jeszcze nadzieję bo - sierota ze mnie- zjadłam 2 kromki chleba i bułkę z.... ziarnami. No płakać mi się chce nad własną głupotą

reklama
A mi sie wydaje ze:

- Mea moze probowala otworzyc Album i cos zle zrobilai sie opcje wpisow zablokowaly. Jak wroci to sie to sprostuje.
- Daffi to nasz forumowy narwaniec przeciez. Zapomialyscie? :). Ochlonie to wroci. A jak nie to trzeba ja bedzie przyciagnac na sile.
- Mea - to wiem, ze jest jej zwyczjanie przykro ,ze spotkala sie z tak wielka krytyka. Poczula ,ze dziewczyny stanely po stronie Georginy a na nia skoczyly. Ona miala dobre intencje. Mysle ,ze tez wroci jak tylko sie pojawi przed kompem. Mysle ,ze powinnysci sobie wyjasnic intencje wypowiedzi bez wnikania w szczegoly. Moze ona tez cos zle zrozumiala.

Do góry