Chérie
Mama Danielka
a mnie sie wydaje ze ona za jakis czas wróci pod innym nickiem![]()
to samo napisałam stronę wcześniej

dlatego jestem za zamknięciem wątku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mnie sie wydaje ze ona za jakis czas wróci pod innym nickiem![]()
teraz kazda nowa dziewczyne ktora do nas dolaczy bedziemy brac za georgine))) ile zamieszania narobila! ale kazda ja za to zapamieta!!!
aż tyle ?Alek ma takie dwie duże z tyłu główki ;/
Nie można cytować ani odpisywaćKtoś zamknął temat definitywnie, czyli zablokował możliwośc dodawania nowych postów.
Mój będzie zdecydowanie NIE aniołem, patrząc na zaczątki jego charakteru to raczej będzie małym terrorystą.
ja myślę, że już po sprawie.
Georgina skasowała konto.
może wróci pod innym nickiem, może nie...
a Daffodill należy się opiernicz za zniknięcie.
być może, być może, to bardzo pasowałoby do niej i wiele wyjaśniło.może o to jej chodziło?
żeby być w centrum uwagi.
Kurcze przydałoby się gdzieś zrobić spis cech które wg nas nasze dzieci mają i potem pokazać im to za 20 latA mój szantazysta![]()
Hehe, to brzmi jak dewiza np Dody, albo innych tego typu "artystów"jak to sie mówi: Nie wazne czy mowia o Tobie zle czy dobrze,wazne ze mowia! moze taka idee wyznaje georgina?!))
nie zobaczylam ;pto samo napisałam stronę wcześniej
dlatego jestem za zamknięciem wątku...