reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

hej dziewczyny nie wiem o co się spieracie więc się nie wtrącam a mam pytanie moja córcia ma 4 miesiące i 2tyg i moje pytanie czy por na gluten ??? jak to u was jest?
To zależy czy twój maluszek jest na cycu, czy nie. Jeżeli nie ma żadnych poważniejszych problemów z dzieckiem to gluten wprowadza się w 5 miesiącu jeżeli dziecko jest na piersi, albo w 6 jeżeli na butli.

reklama
przeciez nie uzywalam zlych slow? dobierlaysmy podobne slowa... i ja i ona... i byly wykrzykniki i usmieszki takze bylo to nie ze zlosliwosci.

Już nic nie piszę na ten temat, bo zaraz i mi sie oberwie. Moim zdaniem było to za ostre, bo ona wykrzyknikow nie uzywala w stosunku do Ciebie. Zreszta i tak Ciebie nie przegadam w tej sprawie, wiec juz siedze cicho :) Napisz do niej ska zeby wracala szybciutko i tyle, jakbym miala jej nr to bym sama napisala :)

o szok.... ale tak calkiem ze na nowy czy mozna to co sie rozwalilo dokupic?? maskara.. dziewczyny acie jakiegos pecha!

No wlasnie nie mozna:no:fakt ze ten piec jest juz stary ale nikt sie nie spodziewal ze go szlak trafi:-D:-D:-Dno ale coz,trzeba bylo kupic nowy i to juz zrobilismy:tak:dzis juz przywiezli:tak:tesciu wyskoczyl z kasy a my oddamy po wyplacie;-)no ale wydatek nie planowany byl:tak:

No i żeście huknęły na mee, zupełnie bezpodstawnie, nic takiego nie powiedziała, nie narozrabiała. Wyraziła swoje zdanie i tyle. To dobra kobieta jest!

Nikt na nia nie huknal:no:przeciez kazda ma byc tu szczera:tak:wiec nie powinna sie obrazac:no:

Dzieci? Nie przysposobiałam sobie zdjęć dzieci.
Nie mam innego konta.
Za pustą mimo wszystko też się nie uważam:)

No ale laski pisaly o czyims zdjeciu z usg:tak:

Dzięki dziewczyny :tak:
Zjadł więcej, ale i tak spora część wylądowała na ciuszkach :-(
Później spróbuję mu dać słoiczek mięsny...kupiłam mu też ciasteczka z Hippa :) Może zasmakuje w nich hehe
I pietruchę nabyłam w warzywniaku (hehe ksywa T :-D)
Nie wiem dlaczego spadł na wadze ;/ martwi mnie to ;/

A i pytałam o te czerwone plamki z tyłu główki - to naczyniaki czy jakoś tak...podobno 80 % dzieci je ma :szok:

My mamy naczyniaka:tak:

Już nic nie piszę na ten temat, bo zaraz i mi sie oberwie. Moim zdaniem było to za ostre, bo ona wykrzyknikow nie uzywala w stosunku do Ciebie. Zreszta i tak Ciebie nie przegadam w tej sprawie, wiec juz siedze cicho :) Napisz do niej ska zeby wracala szybciutko i tyle, jakbym miala jej nr to bym sama napisala :)

no wez mnie ie rozwalaj.. ja uzywalam 1 wykrzyknika a ona ilu? no prosze wejdz na zamkniety raz jeszcze i zobacz! i nie rob ze mnie tyrana.. nie jestem czlowiekiem ktory pojezdza innych.....
wiecie co.... teraz ja jestem winna ahha nie normalnie padam z tego wszystkiego bo to nie na moje sily! pierdziele to wszystko!

napsialam jej niech ona wraca a ja sobie odpoczne!

reklama
czyli jesli karmie mlekiem modyfikowanym to po skończeniu 5 miesiąca zacząć podawać gluten a wjaki sposób najlepiej?

Do góry