W
wika_20
Gość
Luuuuzna kochana niby tu jestem długo ale jakos ominełam Twój post teraz zobaczylam i jak sie juz czujesz lepiej'????????bidulka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi wydaje się, że Madziara nie przeanalizowała dokładnie tego co zrobiła Georgina, stąd te jej wnioski;-)
Hehe no tak jakos wole i nie interesuje mnie w sumie kto mnie oglada a nieraz wejde z ciekawosci do kogos po cichutkua nie widzisz kto cie oglada bo po cichu podgladasz innych hihihi. tak jak i ja![]()
Spoko Monia ja tam sie nie gniewam ale kurde ja nie wiem jak Ty wygladasz a na spacer mamy isc zebym ja czasem z kims innym nie poszla musze Cie na nk poszukac hehe mam nadzieje ze wpisalas dane na zamknietym bo ja nie widze kto mnie podglada![]()
Dziewczyny która oglądała Prison Break??? Nie obejrzałam ostatniego odcinku w niedzielę i nie wiem jak się skończył:-(
Hehe no tak jakos wole i nie interesuje mnie w sumie kto mnie oglada a nieraz wejde z ciekawosci do kogos po cichutku))
nie jestem rozwscieczona?skad taki wniosek?
btw nie pisalam o Tobie i nic do Ciebie nie mam
pozwol mi na moja refleksje odnosnie ostatnich wydarzen - moge miec?
nie chce tez sie licytowac na dlugosc siedzenia na forum bo... to bez sensu
pozdrawiam
To fakt;-) ale jestem ciekawa zakonczenia;-)ja juz odpuscilam, nic nie rozumiem, wrocila ta sara co miala miec odcieta glowe, no jak dla mnie to niezly kociolek maja
No tak i nie zmienia to faktu, że kazdy prawo do własnego zdania ma;-)Martus moze tak jest wlasnienie bede sie upierac, ze mam racje,
po prostu pisze jakis czas z Georgina i Dafii, wchodze na forum a tu... nie ma obu
i jakis kwasik, no w szoku jestem i ciezko mi przekreslic fajna internetowa relacje z tymi dziewczynami
T mnie pilnuje z tym orbitrekiem hehe to on mnie zmobilizowal i teraz jezdze codziennie a maly na macie sie bawi tylko co ja z nim zrobie jak z maty wyrosnieno nie:-)jestem pełna podziwu, szczególnie jeśli chodzi o orbitrek