reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Luuuuzna kochana niby tu jestem długo ale jakos ominełam Twój post teraz zobaczylam i jak sie juz czujesz lepiej'????????bidulka

reklama
A mi wydaje się, że Madziara nie przeanalizowała dokładnie tego co zrobiła Georgina, stąd te jej wnioski;-)

Martus moze tak jest wlasnie :) nie bede sie upierac, ze mam racje,
po prostu pisze jakis czas z Georgina i Dafii, wchodze na forum a tu... nie ma obu :)
i jakis kwasik, no w szoku jestem i ciezko mi przekreslic fajna internetowa relacje z tymi dziewczynami

Spoko Monia ja tam sie nie gniewam ale kurde ja nie wiem jak Ty wygladasz a na spacer mamy isc zebym ja czasem z kims innym nie poszla musze Cie na nk poszukac hehe mam nadzieje ze wpisalas dane na zamknietym bo ja nie widze kto mnie podglada:)

Za to ja wiem:-):-) i powiem wpędzasz mnie w kompleksy:-)

nie jestem rozwscieczona? :) skad taki wniosek?
btw nie pisalam o Tobie i nic do Ciebie nie mam :)
pozwol mi na moja refleksje odnosnie ostatnich wydarzen - moge miec?
nie chce tez sie licytowac na dlugosc siedzenia na forum bo... to bez sensu :D
pozdrawiam

Ja niczego nie zakazuję ale zaintrygowałaś mnie i chciałabym poznać jakieś detale : )
Z drugiej zaś strony to może lepiej i już nie wnikać bo zrodzi się konflikt :)

ja juz odpuscilam, nic nie rozumiem, wrocila ta sara co miala miec odcieta glowe, no jak dla mnie to niezly kociolek maja
To fakt;-) ale jestem ciekawa zakonczenia;-)
Martus moze tak jest wlasnie :) nie bede sie upierac, ze mam racje,
po prostu pisze jakis czas z Georgina i Dafii, wchodze na forum a tu... nie ma obu :)
i jakis kwasik, no w szoku jestem i ciezko mi przekreslic fajna internetowa relacje z tymi dziewczynami
No tak i nie zmienia to faktu, że kazdy prawo do własnego zdania ma;-):tak:

reklama
no nie:-)jestem pełna podziwu, szczególnie jeśli chodzi o orbitrek
T mnie pilnuje z tym orbitrekiem hehe to on mnie zmobilizowal i teraz jezdze codziennie a maly na macie sie bawi tylko co ja z nim zrobie jak z maty wyrosnie :)Musze schudnac do sierpnia bo ide na wesele i w ten weekend moj przyjaciel spytal czy bede jego swiadkowa bylam w szoku ale sie ucieszylam na maxa hihi musze jakis poradnik poczytac zeby nie dac plamy..

Do góry