emwu76
Fanka BB :)
moja kuchnia :-)
![]()
![]()
![]()
(jeszcze nie skończona)
takich kafli w lyzki to ja jeszcze nie widzialm. fajnie. ladne kolorki. ja tak lubie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja kuchnia :-)
![]()
![]()
![]()
(jeszcze nie skończona)
bo to tapeta hihi ;-) ja tą kuchnie starałam się zrobić jak najtaniej (z racji tego że to mieszkanie przejściowe na kilka lat)takich kafli w lyzki to ja jeszcze nie widzialm. fajnie. ladne kolorki. ja tak lubie
Qrwa!!!!
Już na dwóch wątkach pisałam post i okazało się, że nie mogę odpowiedzieć bo został zamknięty. Nie wiem co jest grane, nie widzę żadnych zamkniętych, albumu i innych. Zamotana jestem, ktoś mi wyjaśni co jest grane?
Życie mi się wali w każdej dziedzinie i nie nadrobiłam wątku głównego. Denerwuje mnie to, że tu taki chaos.
luuuuuzna zadałam Ci pytanie :-( jak sie czujesz ?:-(
No mi kochana takie sie podobaja ubranka wlasnie tylko chcialam cos do 100 zl a jakby bylo uzywane i w stanie dobrym (a napewno przeciez to 1 dzien ) to tez bym kupila.........
luuuuzna no dziwne ......
mika ładnia kuchnia
ok spadam bo zaraz maz wraca i na zakupki i maly spacerek paaaaaaaaaa ;*
marzka ładny ale Ci sie udalo masz takiego farta to teraz mi znajdz taki ahahahaha![]()
Dziewczyny czy to coś da , że podam małemu HA ? Czy ono i tak w razie co uczuli ?