reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

No to teraz ja nadrabiam:-)

Ja mam wrazenie ze o mnie:tak:czyzbym sie mylila?
Tylko pisz szczerze bo ja takich ludzi lubie:tak:

nie Kopciuszku to w zadnym wypadku nie o Tobie,
wogole to nie mialo sluzyc na wskazywanie kogokolwiek
widocznie moja mysl z 3ej w nocy okazala sie za trudna do wyrazenia i przerosla autorke postu:)
dajmy spokoj

reklama
zabije!!!! od wczoraj południa 20stron do nadrobienia!!!!

u nas burza

gadałyście wczoraj troszke o fryzurach .. i super doradziłyście jej z tymi lokami :-)
a jak zakryć buzie wyglądającą jak prosie? hihihi bo moja taka właśnie jest
a020.gif
wielki nos, wielkie kości policzkowe fuj...
a020.gif
;-)

No i rzecz milsza :)

Kochane moje 5- miesieczniaki :P PIOTRUS, WOJTUS I JULKA 100 lat :)

No i naszego Adasia na 4-miesiecznice hahahah !rowniez buzkuje

Anka i for u too 100 years !
dziękujemy :-)

mataka i fajnie było na kręglach? :-) powiem szczerze że ja nigdy nie byłam :tak: ale może warto to zmienić?

mój synus właśnie zasnął, ale przed tym zrobił dziwna kupke taka żółta galarete..z 3 kropeczkami(może nie kropeczkami tylko takimi włókienkami? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi) krwi. troche mnie to zmartwiło, no ale zobaczymy co będzie dalej. zachowuje sie normalnie. ja zjadłam wczoraj 6 ogórów małosolnych, nie mogłam sie opanować, więc to może po tym?

pewnie go uczuliły i stąd krewka :-(

Daffi na dobre nas opuściła....:-(
:-:)-:)-:)-(

kochana mi pediatra pow ze przeciwgoraczkowe podawac jak temp. przekroczy 38

czyli 38,5 w pupce :-)

Dziewczyny a ja mam techniczne pytanie: Młody dostał wczoraj kaszki ryżowej z bananami na noc i rano walnął kupe w postaci czarnych kulek? Mam panikować?
pewnie go ta kaszka zatwardziła ;-)

Jestem z powrotem:) Bakteriologia kliniczna- 4:).

g010.gif
g010.gif
g010.gif

moja malutka pogardzila gruszka williamsa, chyba sama ja bede musiala zjesc,
dla niej to zdecydowanie za kwasne...
jednak nie ma jak jabluszko
ja planuje mojemu podać niedługo :-) niekawe czy też będzie pluł ;-)
tylko że mój jest ciągle na samym mleku... :-(

luuuuzna Igor w sumie 68 na styk ale koszulki.... spodnie wieksze:tak: ogolnie szukam cos w rozmiarze 74 :) na Chrzciny...

ooooo PRZEPRASZAM zapomnialam powitac nowa kolezanke anna200 WITAJ :-):-):-);-)cieszymy sie ze z nami jestes:-)

reklama
nie wiem o so chodzi, ale nie wyrabiam z @, to moja 3cia po porodzie i nigdy tak nie mialam, juz zalozylam podklady poporodowe, wszystko przelane :szok::-(

Do góry