reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Pozaznaczałam sobie do odpowiedzi i kicha :-( Coś mi się skasowało i nie wiem co :-(
Będę sobie przypominać, bo na ponowne czytanie nie mam juz czasu :-(

Lorelei - gratulacje!

Wszystkiego najlepszego dla Maciusia i Martynki (mimo wszystko :-))!

Co tam dalej było... o marynarzach to nie do mnie... o alergiach też nie raczej... Hmmm... No nic, jak mi się przypomni to napiszę ;-)
A teraz idę udawać, że robię coś ważnego i poodpisuję na wątki poboczne ;-)

reklama
ja to samo :-) syn mojej dobrej koleżanki miał uczulenie na ziemniaki, ryż i jabłko :-D

purchawka mój Wojtek ma alergie na jabłko i ziemniaka bo próbowałam wprowadzać i niestety się nie udało ;-)
Hehe, tak się często dzieje, spróbuj za 2 tygodnie , nie powinno być nic :) U moich wielu koleżanek pojawiała się po wprowadzeniu taka nietolerancja, ale poczekały parę tygodni i wsio było oki :)))

A syn koleżanki powinien się czuć jak cud świata :)

Hehe, tak się często dzieje, spróbuj za 2 tygodnie , nie powinno być nic :) U moich wielu koleżanek pojawiała się po wprowadzeniu taka nietolerancja, ale poczekały parę tygodni i wsio było oki :)))

A syn koleżanki powinien się czuć jak cud świata :)
no właśnie ja jabłko i iemniaka próbowałam już 2 razy dalej taka sama reakcja :-(

prosba od daffi do dziewczyn z anglii i tamtych stron :)

mam do ciebie prosbe.. zapyatj lasek na forum ktore sa z anglii czy w ogole zza granicy czy mozna podaje przyklad.. majac konto bankowe w anglii isc do banku i podac nr konta i wplacic na nie pieniadze? bo musze dokonac wplaty a z polski przelewu nie zrobie na angielskie konto a znow nie chce zakladac walutowego na ten 1 raz a nie mam pojecia jak to inaczej rozegrac bez lotu do Londynu a wiem ze sa laski ktore sa poza granicami naszego kraju i niech odp mi na nk jak moga.... dzieki z góry.

prosba od daffi do dziewczyn z anglii i tamtych stron :)

Ja nie wiem jak to jest z kontami ale ja wysylam kase systemem Western Union. Szybko i sprawnie i kasa jest po paru minutach do odbioru. Nie wiem czy to pomoze...mam nadzieje.

Tak w ogole to witam wszystkich dzis:)
Czytalam tyle o ile wczesniej ale dopiero teraz mam chwile napisac. Szykujemy pokoj dla malej i mielismy troche jaja, najpierw z tapeta(strasznie sie ja zrywalo) a nastepnie z malowaniem gdyz pod tapeta farba byla niebieska-tragedia. Zrobilismy 2 warstwy rozowe i bedziemy musieli jeszcze jedna zrobic i bedzie milo:) ale to juz jutro. No i chcemy zrobic taki disneyowy pokoj, wiec jutro z rana jade kupic takie stickery na sciany z kubusiem i krolewnami:)

Tak w ogole to witam wszystkich dzis:)
Czytalam tyle o ile wczesniej ale dopiero teraz mam chwile napisac. Szykujemy pokoj dla malej i mielismy troche jaja, najpierw z tapeta(strasznie sie ja zrywalo) a nastepnie z malowaniem gdyz pod tapeta farba byla niebieska-tragedia. Zrobilismy 2 warstwy rozowe i bedziemy musieli jeszcze jedna zrobic i bedzie milo:) ale to juz jutro. No i chcemy zrobic taki disneyowy pokoj, wiec jutro z rana jade kupic takie stickery na sciany z kubusiem i krolewnami:)

No będzie z pewnością pięknie! Czekam na zdjęcia jak skończycie :)

reklama
Do góry