mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
A to ciekawe bo mi się wydaje że jednak większośc była ZA... ;-)Ja się jednak z Izą zgodzę... pamietam jak prawie wszytskie atakowaly chusty jak jeszcze w ciazy bylysmy - a teraz wiekszosc w nich nosi. Ech.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A to ciekawe bo mi się wydaje że jednak większośc była ZA... ;-)Ja się jednak z Izą zgodzę... pamietam jak prawie wszytskie atakowaly chusty jak jeszcze w ciazy bylysmy - a teraz wiekszosc w nich nosi. Ech.
A to ciekawe bo mi się wydaje że jednak większośc była ZA... ;-)
Ale przeciez żyjemy w wolnym kraju i kazdemu ma prawo podobac się lub nie cokolwiek chce. Ma prawo wyrażac swoje opinie -dopóki nie narusza czyjejś nazwijmy to "nietykalności". Nie demonizujmy sie nawzajem . Podoba mi sie dyskusja o blw- super poprawia cisnienie i krazanie krwi![]()
Jak ci sie chce to szperaj :-)Az mam ochote poszperac w watkach ale cholera nie wiem jak sie do tego zabrac. Ja poruszylam w ciazy temat chust dwa razy - za kazdym razem zmieszano mnie z blotem. A potem nagle dziewczyny chusty zaczely kupowac i podziwiac jakie one fajne. Juz nie napisalam, choc kusilo - "a nie mowilam?"

Jak ci sie chce to szperaj :-)
Mnie tam się wydaje że więszkośc była za... - mniejsza o to.
Dziunka, ja nie kwestionuję zalet blw, tylko mam wrażenie że masz mylne pojęcie [ złe doświadczenia(?)] na temat łyżeczki. A co do tego że po łyżeczce Julce zaczeły sie problemy z jedzeniem(j.w.) dla mnie świadczy tylko o tym że Julka jest tzw niejadkiem o czym zreszta sama kiedys pisałaś.
Osobiście uważam łyżeczkę za dobrą a blw za lepszą (w odpowiednim dla dziecka czasie) i tyle.
No i tak jak dziewczyny pisały - okreslenie "wpychać" jest z całą pewnością nie na miejscu i tyle![]()