reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
mam taki sam :) Tylko kupowałam u sprzedawcy w Polsce, więc szybko przyszedł
Mój sprzedawca też niby z polski, ale jak przyszło co do czego, to okazało się, że sprowadza te rzeczy z anglii i musiałam czekać. A dostałaś paragon do tego laktatora? B ja po upomnieniu się dostałam mailem jakąś angielską pseudo-fakturę, na podstawie której, jakby coś, mogę podobno reklamować u polskiego dystrybutora. Za bardzo w tę możliwość nie wierzę, ale cóż...

zakupki.jpg
a to moje dzisiejsze zakupy.
wszystko w Tk Maxx- staniki za 60 i 30 złotych, z czego jeden "przyszlosciowy" na wypadek karmienia i ogromnego biustu. - wlasnie sie doczytalam, ze ten za 60 zlotych jest firmy Fayreform, czyli cena super!

pizamka za 70- fajna, bo dosc dopasowana, z duzym dekoltem- wiec do karmienia jak znalazl. no i bez dzieciznnych aplikacji typu zabki i owieczki (takie jak na moich koszulkach;)

Ostatnia edycja:
ja dzisiaj spędziłam prawie 4 godz w kolejce do gin :baffled: po dwóch godzinach zwątpiłam i wyskoczyłam do warzywniaka po jabłko, wróciłam oczywiście z nieco większymi zakupami :sorry2: kilka rzeczy dla mnie, kilka dla Florusia :-)

łączny koszt zakupów - 39,5zł, wszystko w super stanie, jak nówki właściwie :-p

DSCF6581.jpgDSCF6580.jpgDSCF6577.JPGDSCF6583.JPGDSCF6576.jpgDSCF6578.jpg

bardzo fajne ubranka!!

ja jeszcze dodam, ze weszlam po pierwsze kosmetyki dla maluszka- za oliwkę, 2 mydelka (z czego jedno oilatum), krem dla dziecka, dla mnie na rozstępy i na brodawki (ziajka), sudokrem, malą paczkę pieluszek newborn, 4 paczki wilgotnych chusteczek, podklady, patyczki wydalam prawie 180 zlotych. aaaaaaa!
chyba jako prezent dla dzidzi bede prosic ludzi o przynoszenie pieluch!!

młoda mamuśka ta zielona tuniczka jest boska!Uwielbiam zielny :-D

Chyba będę musiała się wybrać na zakupy do lumpka.Tyle fajnych ciuszków znajdujecie to może i mi uda się wyhaczyć coś ciekawego ;-)

Sasanka mam pytanie do Ciebie:tak mi się zdaję,że Ty kupiłaś taka kołderkę z poduszką Disneya -szukam takiej kołderki wszędzie i nie ma ,może masz jakiegoś linka gdzie ja bym mogła to kupic-wiem,że ona dosyć droga była, ale właśnie mi zależy żeby była to kołdra bez poszewki.

Ja kupilam caly komplet poscieli z kubusiem samej kolderki nie ma

KUBUS PUCHATEK 4CZ !Z KOLDERKA DO LOZECZKA POSCIEL (1033421585) - Aukcje internetowe Allegro

Walmart.com: Disney - Pooh Sweetest Hunny 4-Piece Crib Bedding Set: Bedding & Decor

ja mam dokladnie ta

Walmart.com: Disney Baby - Pooh's Playful Day 4-Piece Pooh Bedding Set: Bedding & Decor

reklama
No fajna pościel, ale zupełnie nie polskie wymiary :) No i poliester :( Maluszek się może pod tym pocić niestety :(

Wymiary sa inne ale to nie szkodzi bo mi krawcowa z 3 przescieradel ktore kupilam zrobi dwa a kolderka jest w sam raz

w dotyku jest bardzo fajna i mila

wydaje mi sie ze na kolyske w sam raz ta posciel

Do góry