reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

kropa501 'Łęk' się kłania :-) no kurcze mój W to pewnie i na urlop żaden nie będzie mógł pójść po moim porodzie, bo o ile go w ogóle przyjmą do nowej pracy to na początek na okres próbny no i nie sądzę żeby wypalił 'tacierzyński' ;-/

no i jak myślicie, rozmawiać z bratem W i prosić, by udostępnił nam swoje mieszkanie i zdecydował się jednak pozostać w tej wynajmowanej klitce? ...

Ostatnia edycja:
reklama
Miluszka powodzenia zycze Wam!!

Ja tez mam problem bo moja mama mi powiedziala czy bym przyleciala po yrobieniu paszportu dla malego (ok 4 tyg. na niego sie czeka ) do PL .
wiec maly by mial miesiac z kawalkiem jak bym miala leciec .
no i sama nie wiem bo jak to bedzie ze szczepieniami ??
perla jak to by wygladalo ?bo Ty rodzilas w pl i potem wrocilas tutaj i tutaj maly mial szczepienia ?
chciala bym poleciec bo wiadomo pomoc bym miala no i moj starszak idzie do szkoly od wrzesnia wiec tak kiedy bede chciec juz sobie nie polece bo wiadomo szkola,obowiazki ... no ale te szczepiania mnie zastanawiaja :baffled:
moj Kris mial w PL szczepionke na tezec i zoltaczke w szpitalu po porodzie i potem tylko na zoltaczke w 6 tygodniu przed wylotem tutaj, a potem juz wszystkie szczepienia mial w UK + 3 dawke na zoltaczke (dlatego ze mial zrobione juz te 2 dawki, bo normalnie tu na zoltaczke nie szczepia...) :sorry2:
Tiffi dziekuje, :-) mama wyszla ze szpitala bez wyjasnienia przyczyny tamtej utraty przytomnosci, a ojciec wczoraj przy wypisie o malo tej lekarki nie pobil... dzis lata z nia po lekarzach coby jeszcze jakies badania porobic, no i ten rezonans moze zalatwic...
Miluszka to podobne objawy jak u mnie... :sorry2: trzymajcie sie tam! :tak:
ja czekam na M i tez pojedziemy choc za wiele sie nie spodziewam po tej wizycie w szpitalu znajac ich podejscie tu... :no:

witam poobiednio:-) D zjadł marzył o obiedzie w łóżku:szok: postanowiłam spełnić jego marzenie:-) teraz drzemie, a o 17 mamy SR:-) póżniej mam w planach wybrać się zakupić szablony do malowania, bo postanowiłam walnąć wzorek na ścianie-nie wiem, z czym to się je, mam nadzieję, że wyjdzie:-)

Asieńka ja też zadzwoniłabym do gina w sprawie tego plamienia, tak dla spokoju
tiffi, jedyneczka ja przy gotowaniu posiłkuję się netem-wszystkiego, co umiem gotować tak się właśnie nauczyłam, plus własna inwencja po jakimś czasie:-)
jedyneczka ginka, która była na SR u nas powiedział, że ona osobiście w masowanie krocza i ćwieczenie mięśni Kegla nie wierzy, jeśli jakieś krocze ma być nacięte z przyczyn fizycznych, to i tak będzie- ja nie masuję i nie ćwiczę, podpytam mojego gina, już nie mam przed nim żadnych oporów-taka ze mnie bezwstydnica:-D
młoda mamuśka moim zdaniem proszenie brata Twojego chłopaka o taką przysługę z mieszkanime nie jest w porządku- to jednak on wziął kredyt i być może planuje w zw z tym jakies zmiany w swoim życiu, a nawet gdyby nie, to jedyną osobą, która mogłaby wyjść z taką propozycją jest właśnie on- to moja opinia, a co do odległoci od rodziny, to nie mam tego problemu, ale i na niczyją pomoc, poza moim D oczywiście, po porodzie się nie nastawiam, ja nie zdecydowałabym się jechać sama z dzieckiem-rodzice powinni być przy maluszku razem i razem go poznawać-to oczywiście również moje zdanie:-)
miluszka trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze poukładało u Was:tak:
Ewcik zluzuj troszkę dziewczyno-ja wiem, że masa spraw na głowie, ale się zamęczysz

ewelad eh.. pewnie masz i rację ale kurcze podejrzewam że w 3 nie zmieścilibyśmy się w tamtej kawalerce no i w sumie na żadne inne mieszkanie nie byłoby nas stać i wyszłoby pewnie tak, że ja byłabym tu a mój W tam, co mnie przyprawia o dreszcze.. ajajaj, jestem w kropce :-(

młoda mamuska jesli sie tylko chce to sie wszystko zmiesci wiec na waszym miejscu bym tak pomyslała zeby to łózeczko ustawic i tyle ,ja zyłam w kawalerce w 4 osoby i jakos dało rade,nie dziwie sie tez twojemu ze nie chce sie pytac brata bo ja tez bym sie nie spytała
jesli chodzi o pomoc to ja rozumiem ze sie dziewczyny obawiacie ,ale spoko to nic strasznego ,szczególnie teraz w dobie tel i internetu,u mnie było tak ze ja mieszkałam 400 km od domu i nikt ze mna nie był z rodziny jak urodziłam ,musiałam sobie sama radzic ale to nic strasznego ,poprostu przyszło to samoistnie ,instynkt maciezynski i tyle ,same zobaczycie ze jak juz bedziecie po porodzie to skoncza sie strachy i same bedziecie w szoku ze tak sobie rade dajecie
miluszka trzymaj sie tam

Ewelad piszesz o szablonach. Podpatrz na link www.szabloneria.pl , ja tam kupowalam fajny szablon autka, z reszta opisane tam jest co i jak. Ponizej wklejam fotke jak mi wyszlo u malego w pokoju.

Miluszka trzymaj sie! lozeczkokuby.jpg

Ja juz po wizycie, wszystko opiszę na odpowiednim wątku.
Szarlotkę u siostry też wszmałam, pycha była.:-)
Wszystko opisze, nadrobie troszeczkę zaległości i do Was wrócę...

reklama
Witam Was Brzusie!!!
Ja mam dzisiaj kiepski dzionek:crazy:..Nie wyspałam się,a do tego Sara dzisiaj nie daje znaków:-(...Widzę,że temat "wicia gniazda" jest w toku...Ja tez mam problem,bo to mieszkanko co wynajmujemy z M i moja Mamą to mamy umowę do końca lipca,a koleś który nam je wynajmuje nic nie pisze na temat dalszego wynajmowania..Mam duzo obaw,bo termin mojego porodu to koncówka lipca i chyba wiecie same:crazy:...Nawet nie mam ochoty szykować się powoli na powitanie Małej:-(..powinnam już poprać i poprasować ciuszki..przygotować pościel..złożyć łóżeczko,żeby ten zapach lakieru ulotnił się,a tu sama nie wiem czy się opłaca..szukałam mieszkanka do wynajęcia,ale nic ponizej tysiaka chyba nie znajde:crazy:....ohhh szkoda gadać
Miluszka trzymam kciuki,aby wszystko było dobrze..Trzymajcie się dziewczynki!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry