reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
moje dziecię zasneło a ja siedze i sie nudzę:) odkurzyłam rano, mogłabym w sumie wyprasować ciuszki młodego, ale jakoś mi sie nie chce:p poszukam jakiejs dekoracji samochodu na ślub, macie jakiś pomysł? będziemy jechać czarna Insignia, kiece mam ecri.

A tak w ogole to chcialam zapytac czy wasze dzieci tez maja jazde na punkcie mamy wlosow?
Julka ciagnie mnie za wlosy non stop - uwielbia to. Nawet jak w kitke zwiaze to i tak zdola sobie powyciagac i puscic nie chce:(

:tak:

no stuacja opanowana...ale wszystko mokre...:)
ja sie witam:) pije kawke i zaraz biore sie za robote..
musze posprzatac caly dom i ugotowac drugie bo zupe mam z wczoraj...

Rsyeik zaczal mi pokaslywac..;/myslicie ze moge mu dac wit C bez konsultacji z lekarzem??

w niedziele jade do dziadka na wies...a potem do rodzicow.. takze jak wroce to zostani mi tylko 3 tyg tu:) i wypad do krakowa:) jupi:)!!!!

Tez obstawiam ,ze to slina. Jesli nie kaszle bardzo tylko takie suche "kof kof" to zapewne slinka scieka do gardelka a on nie nadaza z przelykaniem. Czy kaszle lezac na pleckach czy w kazdej pozycji?

Dzień dobry:) my już po pobraniu krwi. O dziwo mój synek nie płakał, nawet nie marudził przy wkłuciu:) w szoku byłam, bo zazwyczaj płacze nawet jak go lekarz bada. Pewnie dlatego że siedział u mamy na kolanach;) wyniki w poniedzialek, mam nadzieję, że będzie ok...

ZUCH!!!!

:) silny chłopiec. brawo Aluś
Brawo dla Alusia.

nom hehe
ciekawe co ta małpa mysli..bo ten psiak to może myśleć, że ta małpa to jego pan..karmi go, prowadzi na smyczy hehe:)
opowiadaj jak było wczoraj kobieto:)

reklama
Dziewczyny jak zabezpieczyc aguagu haslem??? Ja zalozylam to jakis czas temu bez hasla i jakis czas nie wchodzilam na to. Dzis weszlam i chcialabym to jednak zabezpieczyc haslem i weszlam juz chyba we wszystkie zakladki i nie ma!!! nie ma nigdzie takiej opcji zeby to zedytowac i wprowadzic haslo...
a moze jest? tylko ja nie wiem gdzie?

Do góry