perla własnie troche nadrobiłam i widze ze k.....a nie dobrze u Ciebie ,nie bierz tego bo to jest na infekcje i dzwon do lekarza w pl ,takie plamienie i do tego jeszcze nasilajace jest nienormalne,daj znac co u Ciebie
emih dobrze ze chociaz lepiej troszke u Ciebie,ciesze sie,a M sie nie przejmuj i siedz u mamy ile sie da ,juz zdazyłas sie nastresowac za wszystkie czasy ,niech on zobaczy jak to cudownie tak o wszystkim myslec,a jak sie obrazi to jego prpblem
louise kurcze nie zaciekawie ,ale powiem ci ze ja od trzech dni mam takie kołowrotki w głowie ze juz pare razy miałam akcje zeby usiasc bo bym padła ,ostatnio wczoraj jak bylismy na komuni i całe szczescie ze stałam pod kosciołem a nie w srodku bo by mnie wyniesli.
tetina niezle daleko mała wozisz a czemu tak?
jedyneczka dobrze ze wada u Emi taka mała i moze sie jeszcze naprostuje ,bo ogólnie to minusy sa duzo gorsze i sie wzrok pogarsza,ale ona jeszcze mała to jak szybko zacznie nosic okularki to pewnie bedzie dobrze
tweenie czytam ze ty tez masz zmartwienie,ale nie zakładaj ze bedzie zle i mała bedzie chora ,przeciez ty tez jestes drobniutka,mój mały odbiegał od normy do porodu bo urodził sie 2400 i niewiele ponad 40 cm i wcale nie było to spowodowane jego choroba tylko poprostu taka uroda,jest drobny i poprostu taki bedzie ,wiec nie martw sie kochana i nie kieruj statystykami