No jestem, jak torpeda przeleciałąm, bo P juz się szykuje do wyjscia z pracy, hehe.
Kerna, to straszne co sie przy tych powodziach dzieje, mam nadziejęże Was nie dotknie. Chciałabym, by nikomu to nie groziło, no ale w tym państwie to gadac tylko potrafią.
Joasiu ogromne dzięki, rozumiem, ze wszystkie polecasz?
Iwcik, no masz TY szczęście, że się z tą kosiarą wytłumaczyłas

. Cieszę się, że z ciążą wszystko oki.A jakie TY pyszności w tym piecu szykujesz! Ło matko, nożebym ja do Ciebie bliziutko miałą, to olałabym dietę i w te pędy leciałą do Ciebie, na , hmmmm, kawkę

Agula, As, no dziewczyny, orody ekspresowe, mó 12h bez 5 minut dokładnie, hehe. I męczarnia że mój ledw wytrzymywał jak na mnie patrzył, no ale mamy takiego bąbla kochanego, że nic, tylko dziękować.
[
Anabuba, czyli jeszcze nie umierasz, heh, no ale dobrze ze do lekarz aposzłaś. I oc oc loto z tym igdałem? A młoda się czesać w kity nie dawała? Moja jakoś dałą sobie przetłumaczyć ale też sposobem. Ciągle jej grzywkę ścinałąm, bo oczy, aż siezawzięłam, i jej tą grzywkę zapuściłąm, tak sie wkurzała, że nic nie widzi, że dął sibie zapinać, wiązać i co tylko, hihi.Taka ze mnie frania

MH gratki za kolejnego zębolka, który to już?
Kokusia nie boję się małej zostawiać, bo wiem, że jak jej bajki włączę i zapowiem, ze ma z pokoiku nie wychodizć, to choćby do drzwi się dobijali, nie wyjdzie. Ale to bardzo żadkie przypadki jak wychodze i ją zostawiam, no ale czasem trzeba.
As, współczuję, kolejny pogrzeb... Z Kubulcem dziadzia dał ciała... Klacz wie co dobre-Ogier!

No i gratki takiej pannicy w domu, możesz pękać, ba-nawet musisz!
Kerna, czyli wszystko w pożądku, i Twoja ciąża idzi ewspaniale, najważniejsze, że dzieciątka zdrowo tam w WAS rosną. Ale iwesz, ja tam bez seksu to jeszcze może MOŻE bym wyrzymała, ale bez orgazmu?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Współczuję Ci, na prawdę!
Mam naine na sprzedaż-polecam, jeśli któraś potrzebuje
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/elektroniczna-niania-zasieg-2km-40470/#post5444859
No, to zdążyłam, hehe, wjeżdza windą, mój mężuś, spadam, Będę jutro ale też wieczorkiem. Dobranoc