reklama
u mnie jak narazie +10 i juz bylo tak spokojnie fajnie, nie mialam apetytów ani głodów. niestety znów sie zaczeło, jestem wiecznie głodna, skończe obiad i zjadlabym drugi nie wiem co to ale boje sie że moja waga znów pójdzie mocno w góre :-(
jedyneczka
Fan(ka)
ja też +10 i bardzo dobrze bo skoro mi się nie udało i przekroczyłam magiczne 10 to już mi wsio radno i będę się opychać do woli

agatka_natalia
Fanka BB :)
ja też +10 teraz 62,80 na wadze 

niunia456
u mnie +10 i bedzie wiecej bo sie opycham staram sie prowadzic metode jesc dla nas dwie aa nie za nas dwie ale nie zawsze to sie sprawdza 
brejka
Szczęśliwa mamusia
jejku jak Was czytam to Wy takie chudzinki jesteście, u mnie niestety + 14 , myślałam przytyć do 15 w ciąży ale chyba nie wyjdzie. Moja siostra przytyła 25 mam nadzieje ze jej nie dogonię no ale jeszcze kawałek czasu przede mną więc wszystko może się zdarzyć :/
_louise_
rusia nie przejmuj sie-ja tez bylam do pewnego momentu przerazona a teraz waga mi stanela na 12-13 od prawie 2 miesiecy. moze juz nie pojdziesz do przodu :-) ja sie tak ludze. teraz sie zaczelam zastanawiac czy to dobrze ze nie tyje nic bo moze synus nie rosnie?...:-(
reklama