reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

u mnie okraglutkie +15 i dodam ze ja na diecie cukrzycowej jestem wiec do cholery skad to sie bierze?!

reklama
u mnie jak narazie +10 i juz bylo tak spokojnie fajnie, nie mialam apetytów ani głodów. niestety znów sie zaczeło, jestem wiecznie głodna, skończe obiad i zjadlabym drugi nie wiem co to ale boje sie że moja waga znów pójdzie mocno w góre :-(

ja też +10 i bardzo dobrze bo skoro mi się nie udało i przekroczyłam magiczne 10 to już mi wsio radno i będę się opychać do woli:-D

11-12 na plusie....:O...
a w pierwszej ciazy bylo 10 na finiszuuu...noooo plan byl teraz 10-12...dupcia..;/

jejku jak Was czytam to Wy takie chudzinki jesteście, u mnie niestety + 14 , myślałam przytyć do 15 w ciąży ale chyba nie wyjdzie. Moja siostra przytyła 25 mam nadzieje ze jej nie dogonię no ale jeszcze kawałek czasu przede mną więc wszystko może się zdarzyć :/

rusia nie przejmuj sie-ja tez bylam do pewnego momentu przerazona a teraz waga mi stanela na 12-13 od prawie 2 miesiecy. moze juz nie pojdziesz do przodu :-) ja sie tak ludze. teraz sie zaczelam zastanawiac czy to dobrze ze nie tyje nic bo moze synus nie rosnie?...:-(

reklama
kurcze ja dziś szatańską cyfre na wadze zobczyłam - dokładnie 66,6 kg co nam daje 11,6+. niestety chodze juz spuchnięta jak balonik:( ale jak ta woda zejdzie po porodzie to szybko znikną zbędne kilosy (pocieszam sie;))

Do góry