xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Sluchaj a moze mu podalas jak jeszcze nie zglodnial porzadnie?
Dziunka tez tak myslalam ale za kazdym razem gdy go probowalam nakarmic to zaraz po dawalam butle z mlekiem i wypijal cale 150ml

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Sluchaj a moze mu podalas jak jeszcze nie zglodnial porzadnie?

klaudzia slicznie jadł))
Myslę, że to chwilowy skok rozwojowy ;-), moze jak przez jeden dzien mu nie dasz to drugiego dnia zje z apetytem? nie wiem, musisz sprobowac
Mój mały też tak na mnie piszczy żebym mu caly czas dawała, a nie robila przerw
Na łyżeczce widac ze gesta dajesz kaszke, moj takiej gestej nie chce ja na 80ml wody daje 1 miarke mleka i 3 miarki kaszki np ryzowej i pół słoika owocow. Ale nie mieszam owocow z kaszka tylko wlewam owoce na srodek i tak troche kaszki, troche owocow na lyzeczke i je. Bo jak zmieszam owoce z kaszka na papke to kaszka robi sie jak zupa.
nooo trzymam kciuki, moze ja tez dam jutro sloiczek z bananem bo tak jakos mialam opory, tak samo z gruszkaWczoraj daam malej platerek banana, wcinala az milo. Dzis brokul i marchewka, trzymajcie kciuki![]()
Widzisz kazde dziecko inaczejdziekujemy![]()
Kaszke daje dosc gesta bo zadkiej nie lubil i tylko nia plul... ale dzis sprobowalam dac i zadka i gesta i nic.... zreszta wszystkie prawie sloiczki musialam zageszczac dzieciecym "ryzem" bo inaczej nie chcial jesc choc ostatnio obiadki jadl normalnie bez, ale o grudkach i malych kawaleczkach nie ma mowy bo sie krztusi.
oczywiście nie za dużo ale popić musi ;-)I pije? Nie jest za gesta? Bo moj kleik na 60ml wody i 3-3.5miarki kleiku wychodzi baaaardzo gesty-przez smoka nawet z 3 dziurami nie przechodzi...ale to nic, bo Alan tylko lyzeczke akceptuje, wiec musi byc geste. A cyc staram sie dawac z godzine pozniej przynajmniej na popicie. Jakbym dala od razu to maly by sie tez na niego rzucil i drugie tyle zjadl, ale ja musze go odzwyczaic od cyca w dzienja daję kaszkę na 180ml
teraz akurat kupiła tylko ryżową więc daję 6 miarek mleka i 6 miarek kaszki
mała zjada z tego ok 160-170 zzawsze mała kocóweczka zostanie, a po chwili dopaja się cycemoczywiście nie za dużo ale popić musi ;-)