reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny

Rano pospałam troche do 10 :-) ale nawet z nóg mi opuchlizna na chwile zeszła bo oczywiscie w południe znów spuchły:-Dmąż sie litował i poczekał do 10 na otwarcie sklepu ale powiedziała mu babka ze spowodu powodzi transport sie spóznia i nie doszły jeszcze te komplety i kazała mu przyjechac na 18 no i pojechał zobaczymy co z tego bedzie w razie czego moze zamówic i w tej cenie dostarcza tylko ze bedzie trzeba poczekac nawet i do miesiaca ale co tam mi tez tak odpowiada bo cena taka sama zostanie:-):-):-):-)

popołudniu pojechałam zrobic zakupy na weekend bo umówilismy sie ze znajomymi na grilla i mam nadzieje ze nie bedzie padać bo dzisiaj juz zrobiło sie wkoncu ladnie:tak::tak::tak:

A i pochwale sie ze moj Maksiu wrócił dzisiaj ze szkoly z nagroda i dyplomem bo mieli konkurs w szkole na temat" Swiat Marii Konopnickiej w oczach dziecka" nawet nie wiedzialam ze bral udzial w konkursie :-D:-D:-Ddoestał książke i jakies słodycze w paczce:tak::tak::tak:

reklama
oj tak zaskoczył mnie:tak::tak::tak:w zime tez brał udział w konkursie na swiateczna kartke i zajął drugie miejsce i tez z nagroda przyjechał:-):-):-) chyba ma zdolnosci plastyczne:tak::tak::tak:

Joanna zakupki udane a to najwazniejsze.Na fotach czesto nie widac koloru rzeczywistego wiec sie nie przejmuj:)

Iwcik a to Ci chlopina, jakie poswiecenie:) a Maksiu widze ze niezly:tak:to Cie zaskoczyl.Fajnie oszczedzil Ci stresu zwiazanego z konkursem i odrazu wrocil z nagroda:-)

A myu bylysmy u Agnieszki a od niej po kawce udalismy sie z dziewczynami na plac zabaw.
Wrocilysmy o 19:40 Teraz Laura sie bawi a ja mysle co by tu zjesc:sorry2: Chyba zrobie zapiekanki:tak:

Chyba czegoś nie doczytałam, byłaś z tym u lekarza, i co on z tym chce zrobić? Ja mam plamę na oku, mój P też, od oglądania zaćmienia kilka ładnych lat temu. W dzień tego nie odczuwam, ale wieczorem jak patrez na cos , to musze patezc obok, żeby zobaczyć to co chce, bo jak patrze centralnie, to mam czarnplamę,nawet cos białego mi przesłoni. No i jakoś do lekarza żadno jescze nie poszło:zawstydzona/y:.

Luna nie zwlekaj z wizytą. Lekarz mi powiedział że gdyby to było świeże to można by to jakimiś tabletkami wyleczyć a że to jest stara sprawa to niestety muszę iść na bardziej szczegółowe badania i dopiero wtedy zadecydują czy da się coś z tym jeszcze zrobić czy już będę skazana na tą plamę do końca życia.

witam porannie
Paulina juz odprawiona do szkoly,kolejne pranie sie kreci
wczoraj zrobilam 4,korzystam z pogody:tak::tak::tak:
wczoraj bylo ladnie i cieplo az do 17,pozniej przelecial maly deszczyk ale dalej bylo cieplo
dzis od raa piekne slonce i ciepleko:tak::tak::tak::tak::-D
udalo mi sie wczoraj skosic trawe na podworku ale wokol juz nie zdayzlam bo deszcz spadl a mam elektryczna kosiarke
ale obskubalam trawe i zielsko tam gdzie kosiarka nie dala rady
dzis moze uda mmi sie w koncu opielic ogrodek:tak:mam taka nadzieje

nocka niefajna
tzn bylo fajnie do 4 rano
o 4 Weronika mnie w reke stuka zebym jej mleko zrobila:eek:
no to zrobilam,posla apol godz i sie obudzila znow z placzem tym razem.chciala od mnie to ja wzielam
znowpospala troche pozniej znow placz.
w koncu dostala picie i polozylam ja do lozeczka
dalej wyla ale w koncu ok6.20 zasnela i poki co spi spokojnie,niech spi

Nie zazdroszczę nocki. U nas w sumie też niezbyt spokojne bo Nati trójka wychodzi i się strasznie kręci przez sen

Justa ja mam bardzo wolne lacze oj bardzooooooooooooooooooooooooo
korzytsam z komorki i prekosc jest o 100kb/s szybko nie?;)
owszem wolno sie otwiera ale chodzi wszytsko
na poczatku mialam probelmy z polowa stron ae teraz chyba jakos sie wszytsko ustawilo samo;D

O jak to miło że ktoś ma jeszcze wolniejszy net niż ja;-):-D

Witam moje kochane :happy2:
Zbieram się jakoś w sobie co by z tego "dołka "wyjść :tak:nie wiem coś mnie męczy gnębi jakaś taka bez życia bez humoru jestem wiecznie mam łzy pod powiekami i mi się wyć chce :-(
Troszkę was podczytuje a jakoś weny sił brak do pisania ale stwierdziłam dość tego bo nam forum upadnie jak będziemy tylko czytać a nie pisać :-D:-D:-D
As o pierwsze gratulacje dla Klaudii super zdolniacha :tak:dziadka zabić to za mało ale dziadkowie są w większości nie reformowalni znam z autopsji niestety :sorry:
Lunka kochana dostałam od ciebie wiadomość na pw której treść to ciąg xxxxxx yyyyyy ?????????? i nie wiem o co kamman :eek::eek::eek:kochana trzymam kciukasy za przedszkole :tak::tak::tak:i szarp kasę ile się da z pzu :tak::tak::tak::tak:
Anabubka aleś ty zaganiana :-D:-D:-D:-D:-Dpobudek rano nie zazdroszczę na pocieszenie ci napiszę że mój Antoś wstaje codziennie o 5.30:confused:ale idzie przywyknąć:-Dno i kochana wolę to niż tak jak było wcześniej 5-6 pobudek w nocy :eek:
Anka super że paszport dla Lali gotowy:tak:teraz oby twój był na czas ale myślę że ędzie na bank :tak:
Kernus córcia śliczna :tak::tak::tak:grunt że wszystko ok:tak::tak: a co do orgazmów to wiem mi też lekarz do 36 zabronił:tak: ale nie zawsze się udało wypełnić zkaz w 100% tzn sexu nie było no penetracji ale jakoś sobie radzić trzeba było no nie ;-)
MH gratuluję zęboli Niki widzę że już są 3 :szok:expresem jej teraz ruszyły :tak:
co do łóżek to ja kocham drewniane najlepiej sosnowe prooste :tak:ale z braku metrażu mam mało gustowna ale super wygodną i dużą po rozłożeniu sofę do spania :-D:-D:-D:-D
Mój Pietrucha walczy z bólem zęba od poniedziałku wizytę ma we wtorek na 12 ale czuję że skończy na pogotowiu dentystycznym bo boli coraz bardziej i jedzie już na ketonalu ale weź tu chłopu wytłumacz :eek::eek::eek:
Justyś ty widzę mało się udzielasz ale kochana cały czas jak dzielny robaczek nasze posty łączysz:tak::tak:dziękujemy :-*;-)
Agnes zdrówka dla Oliwki :tak:co do niejadków nie poradzę u mnie wszystkie z tych jedzących :tak::tak:ale jak nie mają czasami ochoty jeść to nie jedzą i już :confused:Julka potrafiła przez tydziń żyć na biszkoptach :cool2:i ja nie zmuszam wiem że to mija :tak:a Oliwka jeszcze w fazie buntu to jak widzi że wam zależy na tym żeby jadła to na złość mamie nie je a co w myśl powiedzenia a na złość mamaie odmrożę sobie uszy :-D:-Dwiem że to denerwuje i martwi jak widzisz jak dziecko nie je ale usicie przeczekać :tak:nasza pani doktor na brak apetytu poleca podawanie dzieciom kwaśnych rzeczy przed posiłkiem tj woda z cytryną grejpfrut kwaszone ogórki kapusta:tak:
nom i zapomniałam co jeszcze chciałąm :zawstydzona/y:
a ja na deprechę zjadłam rano pół czekolady:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:druga połowa sie do mnie z talerzyka figlarnie uśmiecha :zawstydzona/y::zawstydzona/y:no i waga stoi w miejscu :eek:ale narazie nie rośnie :-D

Malinka oj zazdroszczę Ci że po czekoladzie waga stoi. Mi nawet po cząstce potrafi do góry iść

Wiktoria mi najbardziej podoba się ta różowa i ta kremowa

zrobiłam na obiaek pomidorówkę.. teraz się robią ziemniacki i kurczak w piekarniku. iemniaki dzisiaj robie w rękawie z odrobiną oleju, ziołami, papryką, solą i przyprawą do ziemniaków:-)

zearlam całą tabliczkę czekolady:zawstydzona/y:

u nas znów leje:wściekła/y: wyszłam na chwile z maksem i w sumie co chwile taka mżawka prechodzila delikatna- ledwo weszliśmy do góry i sie rozebraliśmy to jak lunęło:-D ale mieliśmy szczęście:sorry2::cool::cool::cool::cool::cool:

No to super że nie zmokliście:tak:

Hej dziewczyny

Rano pospałam troche do 10 :-) ale nawet z nóg mi opuchlizna na chwile zeszła bo oczywiscie w południe znów spuchły:-Dmąż sie litował i poczekał do 10 na otwarcie sklepu ale powiedziała mu babka ze spowodu powodzi transport sie spóznia i nie doszły jeszcze te komplety i kazała mu przyjechac na 18 no i pojechał zobaczymy co z tego bedzie w razie czego moze zamówic i w tej cenie dostarcza tylko ze bedzie trzeba poczekac nawet i do miesiaca ale co tam mi tez tak odpowiada bo cena taka sama zostanie:-):-):-):-)

popołudniu pojechałam zrobic zakupy na weekend bo umówilismy sie ze znajomymi na grilla i mam nadzieje ze nie bedzie padać bo dzisiaj juz zrobiło sie wkoncu ladnie:tak::tak::tak:

A i pochwale sie ze moj Maksiu wrócił dzisiaj ze szkoly z nagroda i dyplomem bo mieli konkurs w szkole na temat" Swiat Marii Konopnickiej w oczach dziecka" nawet nie wiedzialam ze bral udzial w konkursie :-D:-D:-Ddoestał książke i jakies słodycze w paczce:tak::tak::tak:

Brawo dla Maksia.

Kurcze dziewczyny tak czytam o Waszych dzieciach w szkole i się zastanawiam o co chodzi przecież dziś sobota a one w szkole? Dopiero potem skumałam że dziś jednak piątek a mi się kićka bo mężowy w domu :-D:-D

My dopiero wróciliśmy z zakupów. A pod sklepem myślałam że zawału dostanę. Stoję sobie przy samochodzie, wypakowuję zakupy. Mężowy wpina dziewczynki w foteliki a tu nagle jakiś samochód z piskiem mi hamuje przed nosem. Nasz kumpel skorzystał z tego że go nie zauważyliśmy i postanowił nas nastraszyć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam :-)3 ja w koncu popralam i powiesilam na balkonie dzieci w kosciele na majowym a ja jeszcze raz oglądalam bluzki dzis za+kupione 2 kupilam d/la Zuzi i mam 2 dla siebie jedna mi wybral mąż :szok: pewnie ktoras zaloze w dniu komuni :tak:o kurcze niechca wgrało sie zdjecie mojego samochodu :-D:-D:-D:-D moje sa jedna żólta ale nie tak jasna jak wyszla na zdjeciu a ta druga to taka ładna zielen a Zuzi jedna turkusowa a druga pistacja
podoba mi sie ta Twoja niebieska:-)
Hej dziewczyny

noooo to gratki dla Maksa:-)

Witam wieczorkiem
My niedawno wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Dopiero co zjedlismy tosty:tak::tak::tak:
Chcialam sobie kupic ten telefon samsung diva ale na zywo jest o wiele gorszy niz na necie:no::no::no:Wizualnie podobal mi sie ten diva dotykalski ale jakos ich nie lubie wiec wziełam sobie nokie x3:tak::tak::tak:I nowy toster;-):-)

IWCIK
Gratki dla Maksia:tak::tak::tak:

ANKA
No to fajny dzionek sie Wam szykuje:tak::tak::tak:

Dziekuje wszystkim w imieniu Maksymilianka, no fakt stres mamie nie potrzebny wiec dziecko sie nie przyznalo stwierdził ze lepiej bedzie jak wróci z nagrodą:-D:-D:-D

Kokusia zyjesz dniem do przodu ja tak czesto mam ale do tyłu:-D:-D:-D

No i musze sie pochwalic ze mąż sie spisal kupił stolik i krzesełka do kuchni:-):-):-):-)
Jutro bede miec nowe w kuchni, ale sie ciesze bo na te stare patrzec nie mogę:-):-):-):-):-):-)tylko trzeba poskręcać:tak::tak::tak::tak:

jak do spania to ten czarny z białymi grubymi pasami i szlafroczkiem
a ta dla mezula to super:tak::tak:
oj ziemia bedzie drżała:tak::tak:
szkoda tylko ze ja nie mam na tyle odwagi i libido do takich ekscesow:sorry2:
a z checia bym na siebie cos takiego wrzucila ale kompleksy mi nie pozwalaja:sorry2::-p
witam :-)3 ja w koncu popralam i powiesilam na balkonie dzieci w kosciele na majowym a ja jeszcze raz oglądalam bluzki dzis za+kupione 2 kupilam d/la Zuzi i mam 2 dla siebie jedna mi wybral mąż :szok: pewnie ktoras zaloze w dniu komuni :tak:o kurcze niechca wgrało sie zdjecie mojego samochodu :-D:-D:-D:-D moje sa jedna żólta ale nie tak jasna jak wyszla na zdjeciu a ta druga to taka ładna zielen a Zuzi jedna turkusowa a druga pistacja
no toscie sie obkupily z cora;-);-)
fajniusio:tak:
Hej dziewczyny

gratulacje dl Maksia:tak::tak::tak:
My dopiero wróciliśmy z zakupów. A pod sklepem myślałam że zawału dostanę. Stoję sobie przy samochodzie, wypakowuję zakupy. Mężowy wpina dziewczynki w foteliki a tu nagle jakiś samochód z piskiem mi hamuje przed nosem. Nasz kumpel skorzystał z tego że go nie zauważyliśmy i postanowił nas nastraszyć
wszystkie dzis zakupy robią:sorry2::-D
a ja dzis sobie staniczek zakupilam nowy bo jeden mi sie ostal ino:-D
a kumpel rzeczywiscie mu sie na zarty zebralo:sorry2::sorry2:

my wrocilismy z miasta tez bylismy na obiedzie ja kupilam sobie staniczek taki sliczny w czerwono czarno biala szkocka krate:tak:
no i kupilam sobie bukiecik rozyczek w aldim:tak::tak:
niestety nie kupilam sobie nic slodkiego:sorry2:
zapomnialam:-D:-D
mlody szaleje a m gdzies mi zniknął:eek:
pogoda u nas do kitu wszedzie dzis bylo slonce a jak tylko sie zjezdza w doł juz do Ogorzelca to nagle chmury nie wiadomo skąd:sorry2:jak w horrorze:-D
i nie to ze u nas jest mgla u nas sa chmury:tak::tak::tak:

reklama
witam.

u nas nie za fajnie.
jakos Oliwce nie przechodzi za bardzo mimo brania leków.

dziś zrobiła3 dosyć duże luźne i smierdzące kupy,znowu się skarzyła na brzuszek.
lekarst nie cche brać bo krzyczy że nie dobre,bo fakt to jest paskudztwo,o smekcie nic nie będe mówić z tym mamy najwiekszy problem aby jej podać.

dziś bardzo malutko zjadła.mizernieje mi w oczach,dziś ją wazyła to zleciała z wagi 0,5kg.

i do tego ta powódż.opóźniło sie wszystko.fala dotrze do nas dopiero o wczesnych godzinach porannych ,spodziewają się ok 4.00-6.00 rano jutro.

MH a jak tam u Ciebie?bo zalewa warszawę

Do góry