Anabuba
czarownica mroźnego lądu
czoraj oczywiście ubrałam nas jak na jesien, a słonko tak grzało, ze ludziska na krótkie rękawki po dworzu chodzili-no juz tak mam kurcze. Dobrze, że na cebulki, to się jakoś zaradziło. Wieczoram jescze pranie zrobiłam, wywyiesiłam na balkon na noc, bo niebo czyste i tak ładnie, a o 2.40 w nocy ściągałam, bo lało jak z cebra. Teraz mgła gęsta.
u.
o mama mama popraw Ty sie:-)
Dzięki za gratki, niestey mała dostała srania, chyba po mlekupójdę do przychodni pogadam z lekarzem
ale jeszcze poobserwuje
najwazniejsze, że chce pić z flaszki
)
moze jednak bedzie jej potrzebne jedno z tych smeirdzacych mlek

A
Chyba czegoś nie doczytałam, byłaś z tym u lekarza, i co on z tym chce zrobić? Ja mam plamę na oku, mój P też, od oglądania zaćmienia kilka ładnych lat temu. W dzień tego nie odczuwam, ale wieczorem jak patrez na cos , to musze patezc obok, żeby zobaczyć to co chce, bo jak patrze centralnie, to mam czarnplamę,nawet cos białego mi przesłoni. No i jakoś do lekarza żadno jescze nie poszło
.
a Ciebie tez nalac!!!!!!!!!!!!!!
juz dawno mialas byc u oklisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Justa ja mam bardzo wolne lacze oj bardzooooooooooooooooooooooooo
korzytsam z komorki i prekosc jest o 100kb/s szybko nie?
owszem wolno sie otwiera ale chodzi wszytsko
na poczatku mialam probelmy z polowa stron ae teraz chyba jakos sie wszytsko ustawilo samo;D
ja w miedzyczasie ogarniam to co moge jak mala spi
i juz nawet sie ubralam
moze uda mi sie krecic terpeutke zeby odebrala Pauline ze szkoly to ja bym sie mogla spokojnie zajac dokonczeniem koszenia itd.bo po poludniu znow maja byc jakies przelotne opady i burze
Ostatnio edytowane przez moderatora: