Ja właśnie specjalnie takie chcę ze względu na małego.
Kubuś ma zaburzenia planowania ruchu i nie czuje własności ciała w przestrzeni dlatego na wszystko wpada i wiecznie poobijany chodzi.
Kupujemy więc takie rzeczy,żeby dla niego były bezpieczne.

:-):-)
Na tym łózku krzywdy sobie nie zrobi ,bo wszędzie poduchy ma i się będzie jak piłka odbijał.

No i mam po spaniu

Dziewczyny uspiłam a mój mi dzwoni,ze o 18-tej wpadną jego kumple z jednostki i bedzie mala imprezka-super...
Trzeba zaliczyc szybkie kapanko,potem tapeta

i jakies jedzonko zrobić-mój oczywiście na gotowe wpadnie zamiast mi pomóc
Ja bym powiedziała oki,ale niech każdy prowiant ze sobą przynosi.

Ja pod tym względem to zołza jestem.

My jakiś czas temu kupiliśmy takie
Bardzo fajne,ale nasz Kuba by wiecznie się o nie obijał.
Za dużo tam ostro wykończonych elementów.

Dlatego właśnie takie wybrałam całe obciągane pianką tapicerską.

;-);-)
Na bloga na pewno zajrzę bo uwielbiam czytać blogi
Co do cukru w ciąży to w pierwszej też tak sobie podniosłam bo wieczorem przed badaniem nażarłam się winogron. A że moja gina była przewrażliwiona to wylądowałam w szpitalu na dokładnych badaniach. Na szczęście nic nie wykazały.
Sorki dziewczyny że tak tylko po łebkach ale taka trochę rozbita jestem. Korzystając z wolnego męża wybrałam się do okulisty bo od jakiegoś czasu mam plamę na lewym oku i praktycznie nim nic nie widzę no i dostałam skierowanie do szpitala na specjalistyczne badania. Ale prawdopodobnie nic się już z tym nie da zrobić bo to wygląda na jakiś stary niewyleczony stan zapalny i będę półślepa
Ja miałam też termin wyznaczony na poniedziałek do poradni cukrzycowej a w sobotę trafiłam na porodówkę.W poniedziałek to już małego do siebie tuliłam.

:-):-)
Co do okulisty...
Ja też mam nie po drodze,a już powinnam ze 3 lata temu nowe okulary zrobić.

Może nie będzie tak źle z twoim okiem ,może laseroterapia pomoże?
Nie wiem czy wklejałam zdjecia swoich lasek,jak nie to:
słodziaki

:-):-):-)
MH mi się najbardziej też to podoba.
http://www.sklep.meble.pl/p69357,lozko-sypialniane-skora-160x200-2-szafki-francesca.html
Problem tkwi w tym,że ono ma zagłówek z prawdziwej skóry,a mój D nie lubi zapachu skóry do spania.
Po drugie ono jest ogromne.!!!!
Ja mam malutką sypialnię zrobioną z części salonu i mi się takie duże łóżko nie zmieści.
Dlatego wybór padł na to,bo jest dość rzucające się w oczy i cała sypialnia zyska na wyglądzie.
Szafki te boczne raczej na pewno się już nie zmieszczą .
Wróciliśmy z biofeedbecku i na razie mam chwilowy luz.
Zaraz idę nam obiad szykować.
Młody już jadł wcześniej.
Zrobiłam mu kotleta w panierce z mleczka ryżowego i kaszki kukurydzianej.
Smakowało,więc mamy pierwszy dietetyczny obiad zaliczony ufff....