reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc kochane

U nas też pogoda beznadziejna, cały czas pada i chyba znów trzeba piec uruchomic, a wczoraj było tak fajnie.
Cały dzień wczoraj spędziłam z dzieciakami na spacerkach, lodach gofrach itp.
A w przyszłym tygodniu jadę z chłopakami i z ich klasą na wycieczkę do Heide Parku, zafundowali mi taką na dzień matki:-), kochane te moje chłopaki.
Mężowego dalej nie ma, dzisiaj w Niemczech mają święto więc też stoi i dopiero jutro sie okazę czy wraca już do pl, czy jeszcze jedzie gdzieś dalej

Kokusia głos 980 ode mnie, powodzenia.

Dagulla, ja też nie moge na to patrzec w tv, jak ludzie w jednej chwili tracą to na co całe życie tyrali, płakac sie chce

kokusiu mnie na 1000% nie zaleje ale jak sobiepomysle co tam nizej sie dzieje zwlaszcza ze jestem na biezaco bo mezowy mi zdaje relacje to az ryczec sie chce co ci ludzie przechodza agaiu a tobie cos grozi czy jestescie w bezpiecznym miejscu kana a jaku was ?

U nas Warta jest w takim dołku a miasteczko na małej górce, niestety juz tak wylała, że dochodzi do niektórych domów, więć wylewa się z tak zwanego dołka, ja niestety mieszkam w małym zagłębieniu więc, jak poziom wody się podniesie tak ze dojdzie do samej góry, gdzie są domy wtedy wyleje z hukiem juz na mnie :(. Mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam i rozumiecie coś z tego :)
teraz zaczęło u nas padać, a było tak ślicznie, tylko, że mpada i jest bardzo ciepło.

Kokusia zapomniałam odpisać .... samopoczucie takie sobie ... trochę odżyłam będąc u siostry ale niestety wróciłam w piątek do rzeczywistości.
Więcej napiszę o sobie tak gdzie trzeba bo i tak juz ostatnio duzo napisałam tutaj niepotrzebnie :(

A w ogole mały mi się przestawił z godziną do spania ... zawsze zasypiał mi już przed 20:00 ... jak byliśmy u mojej siostry chodził spać później około 21:00, spał ze mną w łózku i musiałam z nim siedziec aż nie zasnie - nie trwało to długo i nie musiałam go lulać , ale po prostu siedzieć przy nim , nie był u siebie i pewnie się troszkę bał. Teraz nie muszę z nim siedzieć przy zaśnięciu ale nie chce spać o 20:00, woła mnie co chwilkę, nie płaczę, tylko wstaje w łóżeczku i się śmieje, zasypia dopiero tak około 20:30 - 20:40.
Matiemu się podobało u cioci, była taki wesoły, moja siostra ma syna 18 lat (Piotr) i syna 8 lat ( Adaś), więc Adam ledwo rócił ze szkoły to zaraz się z nim bawił i tak szaleli do wieczora. Piotr wracał to mały już siedział u niego na rękach. Mojej siostry mąż się z nim wygłupiał.

Agaciu trzymam kciuki, żeby ta woda do Was nie doszła, a najlepiej niech się już nigdzie nie wylewa bo i tak za dużo ludzi cierpi. Dobrze, że trochę odpoczęłaś u siostry, zawsze to jakieś oderwanie od rzeczywistości.

Kokusia pochwal się co wygrałaś:-).

Agaciu trzymam kciuki, żeby ta woda do Was nie doszła, a najlepiej niech się już nigdzie nie wylewa bo i tak za dużo ludzi cierpi. Dobrze, że trochę odpoczęłaś u siostry, zawsze to jakieś oderwanie od rzeczywistości.

Kokusia pochwal się co wygrałaś:-).

Załapałam się na taką nagrodę:
Sześć zestawów filiżanka + spodek Anastazja espresso
Jedna cukiernica Anastazja
Jeden mlecznik Anastazja
Trzy kawy Astra Niskodrażniąca drobno mielona 250g
Jedna herbata Safari ekspresowa bez saszetki 50g
Jedna herbata Rooibos ekspresowa z saszetką 37,5g
Jedna herbata Yerba Mate ekspresowa z saszetką 50g

Według mnie najfajniejszą bo na pierwsze i ipoda nie miałam szans, za 2-4 były karnety do klubu fitness za 130 zeta a ja mam za daleko a to reszta to kawa i herbaty były wszędzie tylko dodatkowe upominki się zmieniały. Były jeszcze termos i kubek termiczny

no,my już po drugim dłuuugim spacerku:tak:
niemąż znowu na wyjezdzie:-(bedzie w przyszłą środę...ale odrazu idzie na chorobowe, tym bardziej jeśli przeniesienie się nie uda:sorry2::-(cholibka:dry:
Blizniaczku współczuję Wam także tych wiecznych wyjazdów...zwłaszcza jeśli chodzi o dzieci...no ale kiedyś się to ułoży...;-)
Asiulkaa jak się czujesz w ciąży?
Tygrysku,pokoik fajnisty:tak:

:-Ddziękuje dziewczynki !sama malowałam ściany!!:-) zdolna jestem:zawstydzona/y::zawstydzona/y: teraz szukam niewielkiego dywanika w niebieskie carsy:sorry::sorry2: (i tutaj chcialamm podziekowac dziewczynom za rade dotyczaca podłogi:tak:)

Aniu no no no gratulacje!!:tak::tak:
zapraszam na spacerek z Fifim:ninja2::tak:

reklama
Do góry