reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

slodkie KILOGRAMY...:)

rusia nie przejmuj sie-ja tez bylam do pewnego momentu przerazona a teraz waga mi stanela na 12-13 od prawie 2 miesiecy. moze juz nie pojdziesz do przodu :-) ja sie tak ludze. teraz sie zaczelam zastanawiac czy to dobrze ze nie tyje nic bo moze synus nie rosnie?...:-(

na pewno wszystko jest ok- przeciez jestesmy pod stala kontrola lekarska...gdzies czytalam w necie ze teraz dzidzius ..my..te wody nieznacznie beda przybywac na kg...wiec nie przejmuj sie..:) no u mnie niby idzie spokojniej...ale idzie wciaz do przoduuu.........;/...

reklama
rusia juz sie chyba nie denerwuje. wlasnie sie zwazylam i jednak tez do przodu ale luz w miare-61 kilo wiec od 2 miesiecy to nie jest tragedia. to chyba to ciasto ostatnio :dry:

jA niestety w domku wagi nie mam i muszę tydzień poczekac na magiczną wagę gmerka ;-) Jednakże na bank idę do przodu, nie sądzę aby dodatkowe kilosy były jedynie moim wyobrażeniem bądź woda... Jednak półtora tygodnia u mamci (ach te codzienne wypieki aby dogodzić podniebieniu córci ;)) Na pewno pokażą swą bezlitosną twarz u gina :cool2: Było +13, a teraz? Obstawiam +15 (oby TYLKO!!!) :sorry:

Louise- taki urok, ze rooosniemy...u mnie 12 kg na plusie...ale pije ..szczegolnie przez te upaly jak smoooczycaaa...wiec ludze sie, ze to sporo tez wody:?....
swoja droga Klaudia ur sie 3,5 kg..teraz to bedzie chloopisko cos czuje...gin tez mi mowil, ze do malych to on razcej nie bedzie nalezal;/...maz 2 m..ja 180..no wiec;/...pisze sie zdecydowanie na cc:D

emih no to my chyba leb w leb idziemy z ta waga prawie...:-) tyle ze ty pare tygodni starsza ciaza niz ja wievc ja jeszcze podrosne troche ;-)

madzik zazdroszcze :-) masz idealnie z waga. ja patrzac na dzisiejsze 61 kilo-mam 14 na plusie-startowalam z 47iu kilo.

rusia to faktycznie dzidzius moze byc dosc duzy :-) no jak masz mozliwosc wyboru cc to moze faktycznie bedzie latwiej i szybciej tak urodzic :-) bo ty z tego co pamietam juz mialas 1 porod przez cc nie? a u was jak 1 jest cc to drugi tez mozesz miec taki chyba na zyczenie? ja tez cholerka mam nadzieje ze to woda u mnie duzo z tych kiulogramow robi. oby ;-)

Byłam wczoraj u lekarza i w sumie mam 13 kg na +, ale szczerze to nie wiem gdzie je mam bo nie zmieniłam nawet rozmiaru spodni... ciągle mam S, do tego w sumie jedyne w co się nie mieszczę to w płaszcz, trzeba przesunąć guziki:)

reklama
Własnie Aniu...
JA też się mierzyłam, bo wszyscy wokół mówią że mam brzuch jak przy poprzednim porodzie (z tym że szpiczasty- że niby na chłopaka bla bla bla) I faktycznie- 108cm... co do joty... To ile on jeszcze urośnie????? Waga gdzieś ok 76kg :/

Do góry