reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MAMUŚKI, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI DNIA MATKI ;-);-);-);-);-)

Witam,

przerwali mi i nie wiem co chciałam napisać :eek::-D

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no ja chciałam tobi....
bo najlepiej w crashtesty przeszedl.. ale.... za drogi dla mnie.. i w sumie to czekam na 2010 tetsy....
slyszalam ze koniec maja poczatek czerwca maja byc więc czekam....:eek: moze jakis tanszy bedzie:confused:
za drogo by wyszla wysylka, chyba ze pryjedziesz mnie odwiedzić;-)

rewelacyjne buty:tak:

co do płynów ja tak samo jak dowikla- tylko fairy ewentualnie pur- nie są tyle droższe a ponad połowe mniej wystarczy dac- wiec i tak bardziej ekonomicznel-)

Warto poczekać na nowe testy :tak:
A zpłynów to tylko pur, bo ja mam bardzo wrażliwe rece, po innych mam uczulenie :eek: no ewentualnie fairy.

...

MEDEUSKA
A ja nawet nie wiem co to sa za foteliki te Tobi:zawstydzona/y::szok:
Ja mam coneco te do 13 kg jeszcze i renault,no i teraz kupilm mlodemu poddupnik:tak::tak::tak:
Fajne sa chicco i maxi cosi i jeszcze jakies ale nie pamietam nazwy

maxi cosi tobi :tak: A chicco fatalnie wypadły w testach konsumenckich :no:

...
mamy jeszcze przez tydzień podawać priobiotyk.
przepisałanam nowość acidolac junior.super sprawa tabletki w formie misiów zrobione z białej czekolady.rewelacja,nawet nie wiecie jak oliwka chce je jeść.:-D:-D:-D:-D:-D
wszystkie lekatstwa dla dzieci powinny byc tak dobre,wreszcie ktoś pomyslał.

ooo, dobrze wiedziec :tak:

Hej dziewczyny, nawet nie nadrabiam, wpadam na sekundę.
Byłam wczoraj w PUP i okazalo się, ze jednak mój szefuncio musiał być złośliwy bo by nie wytrzymał.
Okazało się, że świadectwa pracy nie były kompletne, nie zauważyłam tego. na jednym nie było imion rodziców i jednej daty, na drugim pieczątki. I odprawili mnie z kwitkiem. Przyjechałyśmy do domu, późńiej do firmy uzupełnić ( zrobiłabym to sama, ale zażądali parafek i pieczątek). Tak więc dziś o 8 mam autobus do PUP, z tamtąd do mamy, od mamy do domu szybki obiad i do tesciowej. Nie dam rady już tu zajrzec więc potraktujcie to jako usprawiedliwienie. Zła jestem jak nie wiem, raz-jeździć 2 razy i kolejki-wrrr, dwa musze małą zwalić z łózka o 7 żeby się wyrobić w czasie na autobusy.
Lecę. Obym dziś juz wszystko załatwiła...

Ale cię urządził :no:

A, jeszcze wam się pochwale, że M żeby uczcić dzień matki, przejął poranne obowiązki i dostałam kawkę ze śniadankiem do wyrka :tak::-) Własnie wiezie małą do przedszkola :tak: A ja spadam się wypluskać :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Na stronach kalendarza
świątecznych dni jet mało.
A szkoda! Co tu zrobić,
by świąt nie brakowało?
Lecz jeden dzień szczególnie
swym blaskiem w maju kusi:
dla jednych to - Dzień Matki,
a dla mnie - Dzień Mamusi.

Wszystkim mamom zdrowia , szczęścia, sił, codziennej radości, cierpliwości... :-)

1247.jpg

Ostatnia edycja:
kurcze chcialam poczytac chociaz co dzis naskrobalyscie ale co cofam strone to mi blad wywala i dupa blada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
trudno,zmoe jutro sie uda
widze tylko ze /Oliwka agnes chora.na co?zdrowka dla niej!

ja robie zrzutke z moim rodzenstwem i kupujemy naszej mamie zegarek ne reke bo jej sie pospul i bez zgeraka chdzi a przywyczjona.wiec zamaist 3 kwiatkow doatanie zegrek:-)
a co do tesciowej-to niech moj maz sie martwi,to nie moja matka:-)

Weronika pstatnio ma fobie na wszelkie owady latajcae,na muchy szczegolnie
wpada w histerie jak jakas widziz kolo siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

az mnie do szalu doprowadza
poza tym ostatbie 2 wieczory urzadzlaa mi pol godzinna(albo i dluzsza) histerie bez powodu wlasciwie
moze i jakis byl ale nie odgadlam
dzis na szczescie poszlo spokojnie
i wczorajszej nocy obudzila sie o 2 i wola siku,wiec ja wysadzilam i patrze ze pampers suchy:-)i spala do rana w suchym
dzis juz zasikala
ale tak mysle ze zanim pojde spac to ja wysadze na ncnik na spiaca
nie chec mi sie ale chybea trzeba zaczac,mzoe ise oduczy
bo dzis w biedronce pampersow zabraklo:szok::szok::szok::szok:
bylo tylko kilka paczek dady ale w rozmiarze 2 i tyle,nawet chusteczek nawizlzanych nie bylo
normlanie wymiotlo:szok::szok::szok:
i znow trafilam na swoja ulubiona kasjerke:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
heheheh ja zawsze do niej z pelnym wozkiem:-):-):-):-):-)

no dora,zadnej juz nie ma widze,mwief ide luknejakis fil i spac
do jutra
czyzby Weronika bunt przechodziła:confused:
a dad pewnie nie bylo bo promocja byla u nas dady po 27,99 z bajką kazda paczka:tak:
i dzis pewnie tez pusto:sorry2:
A, jeszcze wam się pochwale, że M żeby uczcić dzień matki, przejął poranne obowiązki i dostałam kawkę ze śniadankiem do wyrka :tak::-) Własnie wiezie małą do przedszkola :tak: A ja spadam się wypluskać :tak:
e no to fajowy poranek miałaś:tak::tak::tak:

witam za oknem chmury i nie wiem czy bedzie padac wiec narazie kwiaty zostaja w domu:tak::tak:
tylko pelargonie zostaly na dworze ale na parapecie wiec nawet jak bedzie padac to ich nie zmoczy:tak:
my wstalismy po 8
mlody wszedl do mnie na łóżko i mamus mleko wiec trza bylo wstac:tak:
ale boli mnie gardlo w kuchni zostawilismy okno otwarte i balkon na mikro w pokoju uchylony:dry:
i mlody slysze ze tez zaczyna chrypiec i kaszlec:dry:
mam nadzieje ze mu przejdzie bo nie chce zadnej choroby:no:
mielismy dzis na dzialke pojechac bo m z tata po pracy odrazu jada a my mielismy dojechac no i nie wiem czy pojedziemy, najwyzej pojade tylko mame zawiezc i wroce do domu:tak:

Witam :-):-):-)
Maja wczoraj na noc gorączki dostała i zaczęła kaszleć, zaraz do lekarza idziemy i zobaczymy co dalej. Jutro w przedszkolu przedstawienie z okazji dnia mamy i chciałabym ją jednak puścić ale to zobaczymy co lekarz powie :-:)-:)-(
Dowikla fajne buciki Dominikowi kupiłaś :tak::tak::tak:

Ja również składam wszystkim mamusiom najlepsze życzenia z okazji ich święta :-):-):-)

elloo

teraz w expresie bo na 11 ide do dentysty bo mi plomba wyleciala
Potem nadrobie co napisalyscie a teraz jeszcze z mokrymi wlosami siedze:szok:
Pogoda do niczego bo pada:eek: czyzby pogoda z Polski do mnie przyszla:confused:

Skladam najlepsze zyczonka kazdej z Was z osobna i wszystkim razem.Wszystkiego najlepszego Mamusie

chicco nie bardzo.....

maxi cosi tobi:-)

a ja póki co myślę o maxi cosi priori sps- 440 zl najtaniej widziałam...
no i nie wiem.. nie chciałabym maksowi całej kasy wydawac, ale jesli tu o bezpieczenstwo chodzi to leoiej troche dolozyc.....;:tak:;-)
Aaaa to nawet nie wiedzialam:zawstydzona/y:
Ja tez mysle ze lepeij dolozyc cos kasy i kupic porzadny fotelik,tym bardzije jak ktos duzo jezdzi z dzieckiem:tak::tak::tak:

elloo

ja szybciutko bo ogladam eurowizje :)
Bylsymy dzis na kontroli zabkow.Laura byla bardzo grzeczna pieknie otierala buzie.W buzce wszystko ok zabki zdrowe i zgryz super :) Dostala prezent: lustrerko do oglania ZABKOW I SZCZOTECZKE:-)
Ja dzis robilam pranie, cisto a od rana siedzi u mnie Mariuszek, bratanek Bogdana.W sklepie kupilam Lali spodnie i 3 bluzeczki:-)

Przeczytalam posty ale nie dopisze:-p sorki spadam bo dzis mam dosc dziwny dzionek
Suoer ze u zebologa wszystko ok:tak::tak:No i jaki fajny prezencik Laura dostala:tak::tak::tak:
Fajnie ze u zebologa wszystko ok.I jaki fajny prezent Laura dostala:)
witajcie robaczki moje kochane:-):-):-)

wybaczcie ale nawet nie probuje nadrabiac bo pewnie duzo tego
poprosze moze o jakies streszczenie:-)
moj p ma teraz noce wiec caly dom na mojej glowie
w niedziele byismy u sasidaow na komunii,wiec zostalam poproszona o pomoc i w sobote poagalam sasidce i w niedziel ejuz od 7,30 bylam u niej pomoc ustwiac itd bo cieplo bylo
komunia uadana,dziewczyny prawie grzeczne tzn Weronika bardzo grzeczna,ladnie sie bawila,tylko Paulina dala pare "popisow" ale juz za mna:tak:
wczoraj rano odsypialam pobudke niedzielna,pozniej szkola,obiadek i wzielam sie za prasowanie
wyprasowalam polowe ia i tak zeszlo mi sie ponad 6 godzin.dzis rano mialam zajrzec ale maz postanowil nie niecnie wykorzytsac wiec nie stawialam oporow:-D:-D:-D:-D
pozniej dokonczylamprasowanie,do szkoly,po powrocie pochowlaam ubrania od szafek przy okazji porobilam troche porzadkow jeszcze
wieczorem pojechalam z bratem do biedronki,wiecznow wydalam trcohe kasy ale kupilamPaulinie sandaly za 28zl w biedronce:-) i sobie koszulke nocna z krotkim rekawe taka bawelniana za 18zl:-)
wrocilam,pozloylam dziewczyny spac i jestemw koncu:tak::tak::tak:
jutro ostatnia pobudka do szkoly bo w czwartke i piatek jest u nas ogolnopolski zjazd opiekunow pracowni inetrnetowyc wiec podstawowka ma wolne:tak::tak::tak:
w poniedzilek Paulina jedzie na zielona szkole do Wetliny,wiec bedzie tydzen spokoju

to tyle co u mnie:-)
No jestes,a juz sie zastanawialam gdzie Cie wcielo:szok::tak:
Jakie tanie sandalki udalo sie Tobie kupic:-)
No i super ze bedziesz miala tydzien spokoju

Byłam wczoraj w PUP i okazalo się, ze jednak mój szefuncio musiał być złośliwy bo by nie wytrzymał.
Okazało się, że świadectwa pracy nie były kompletne, nie zauważyłam tego. na jednym nie było imion rodziców i jednej daty, na drugim pieczątki. I odprawili mnie z kwitkiem. Przyjechałyśmy do domu, późńiej do firmy uzupełnić ( zrobiłabym to sama, ale zażądali parafek i pieczątek). Tak więc dziś o 8 mam autobus do PUP, z tamtąd do mamy, od mamy do domu szybki obiad i do tesciowej. Nie dam rady już tu zajrzec więc potraktujcie to jako usprawiedliwienie. Zła jestem jak nie wiem, raz-jeździć 2 razy i kolejki-wrrr, dwa musze małą zwalić z łózka o 7 żeby się wyrobić w czasie na autobusy.
No to niezle:no::no::no:

Witam,

A zpłynów to tylko pur, bo ja mam bardzo wrażliwe rece, po innych mam uczulenie :eek: no ewentualnie fairy.

Ale masz fajnie:tak::tak::tak:Tez bym chciala sniadanko do wyrka:tak::tak::tak:
Na stronach kalendarza
A szkoda! Co tu zrobić,
by świąt nie brakowało?

Wszystkim mamom zdrowia , szczęścia, sił, codziennej radości, cierpliwości... :-)

1247.jpg
Oczywiscie przylaczam sie do tych slicznych zyczonek:tak::tak::tak:
Maja wczoraj na noc gorączki dostała i zaczęła kaszleć, zaraz do lekarza idziemy i zobaczymy co dalej. Jutro w przedszkolu przedstawienie z okazji dnia mamy i chciałabym ją jednak puścić ale to zobaczymy co lekarz powie :-:)-:)-(

Ja również składam wszystkim mamusiom najlepsze życzenia z okazji ich święta :-):-):-)

Daj znac po lekarzu:tak:Oby to nie bylo nic powaznego i zebyscie mogly isc na ten Dzien Matki:tak::tak::tak:

My mamy wszkole dzien matki 10 czerwca:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
No to teraz sie witam
Pogoda super,ale humor do d**y bo mlode stale mi rycza:no::no::no:Nadal bola Je brzuszki i zaraz zadzwonie do lekarki :no:A mialam takie plany na Dzien Matki,mam nadzieje ze chociaz czesc z nich uda mi sie zrealizowac:tak:

No to umowilam male do lekarza:tak:Przyjmuje od 13;30,wiec od razu jak odbiore mlodego ze szkoly to pojedziemy

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie robaczki moje kochane:-):-):-)

wybaczcie ale nawet nie probuje nadrabiac bo pewnie duzo tego
poprosze moze o jakies streszczenie:-)
moj p ma teraz noce wiec caly dom na mojej glowie
w niedziele byismy u sasidaow na komunii,wiec zostalam poproszona o pomoc i w sobote poagalam sasidce i w niedziel ejuz od 7,30 bylam u niej pomoc ustwiac itd bo cieplo bylo
komunia uadana,dziewczyny prawie grzeczne tzn Weronika bardzo grzeczna,ladnie sie bawila,tylko Paulina dala pare "popisow" ale juz za mna:tak:
wczoraj rano odsypialam pobudke niedzielna,pozniej szkola,obiadek i wzielam sie za prasowanie
wyprasowalam polowe ia i tak zeszlo mi sie ponad 6 godzin.dzis rano mialam zajrzec ale maz postanowil nie niecnie wykorzytsac wiec nie stawialam oporow:-D:-D:-D:-D
pozniej dokonczylamprasowanie,do szkoly,po powrocie pochowlaam ubrania od szafek przy okazji porobilam troche porzadkow jeszcze
wieczorem pojechalam z bratem do biedronki,wiecznow wydalam trcohe kasy ale kupilamPaulinie sandaly za 28zl w biedronce:-) i sobie koszulke nocna z krotkim rekawe taka bawelniana za 18zl:-)
wrocilam,pozloylam dziewczyny spac i jestemw koncu:tak::tak::tak:
jutro ostatnia pobudka do szkoly bo w czwartke i piatek jest u nas ogolnopolski zjazd opiekunow pracowni inetrnetowyc wiec podstawowka ma wolne:tak::tak::tak:
w poniedzilek Paulina jedzie na zielona szkole do Wetliny,wiec bedzie tydzen spokoju

to tyle co u mnie:-)

no tak wszedzie w biegu , a do biedronki to i ja mam zamiar dziisaj sie wybrac:-)

kurcze chcialam poczytac chociaz co dzis naskrobalyscie ale co cofam strone to mi blad wywala i dupa blada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
trudno,zmoe jutro sie uda
widze tylko ze /Oliwka agnes chora.na co?zdrowka dla niej!

ja robie zrzutke z moim rodzenstwem i kupujemy naszej mamie zegarek ne reke bo jej sie pospul i bez zgeraka chdzi a przywyczjona.wiec zamaist 3 kwiatkow doatanie zegrek:-)
a co do tesciowej-to niech moj maz sie martwi,to nie moja matka:-)

Weronika pstatnio ma fobie na wszelkie owady latajcae,na muchy szczegolnie
wpada w histerie jak jakas widziz kolo siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

az mnie do szalu doprowadza
poza tym ostatbie 2 wieczory urzadzlaa mi pol godzinna(albo i dluzsza) histerie bez powodu wlasciwie
moze i jakis byl ale nie odgadlam
dzis na szczescie poszlo spokojnie
i wczorajszej nocy obudzila sie o 2 i wola siku,wiec ja wysadzilam i patrze ze pampers suchy:-)i spala do rana w suchym
dzis juz zasikala
ale tak mysle ze zanim pojde spac to ja wysadze na ncnik na spiaca
nie chec mi sie ale chybea trzeba zaczac,mzoe ise oduczy
bo dzis w biedronce pampersow zabraklo:szok::szok::szok::szok:
bylo tylko kilka paczek dady ale w rozmiarze 2 i tyle,nawet chusteczek nawizlzanych nie bylo
normlanie wymiotlo:szok::szok::szok:
i znow trafilam na swoja ulubiona kasjerke:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D
heheheh ja zawsze do niej z pelnym wozkiem:-):-):-):-):-)

no dora,zadnej juz nie ma widze,mwief ide luknejakis fil i spac
do jutra

No to powodzenia moze akurat uda sie pozegnac z pampkami:tak::tak:

Współczuje kolejek w urzedzie , jak ja nie lubie jezdzic autobusami to jest upierdliwe bo trzeba zdazyk na konkretna godzine , nie ma to jak własne auto wsiadam i jade kiedy chce:tak::tak::tak:

Witam,

Takiej to dobrze a ja nawet nie mam na co liczyc bo mojego nie ma:-:)-:)-(

Na stronach kalendarza

A szkoda! Co tu zrobić,
by świąt nie brakowało?

1247.jpg

Ja równiez podłacze sie do tego pieknego bukietu i zycze wszystkim mamusią wszystkiego co najlepsze na tym swiecie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

zdrówka dla Mai moze obejdzie sie bez antybiotyku:confused::confused::confused:
elloo

teraz w expresie bo na 11 ide do dentysty bo mi plomba wyleciala
Potem nadrobie co napisalyscie a teraz jeszcze z mokrymi wlosami siedze:szok:
Pogoda do niczego bo pada:eek: czyzby pogoda z Polski do mnie przyszla:confused:

Skladam najlepsze zyczonka kazdej z Was z osobna i wszystkim razem.Wszystkiego najlepszego Mamusie

ty ekspresie polarny:-D:-D:-D:-D:-D a dla odmiany to wkoncu u mnie słonce swieci:-D:-D:-D

Ja rano wysłałam maksia do szkoły , wstawiłam pranie bo nadzwyczaj mam dzisiaj ładna pogode ciekawe na jak długo:confused: ide powiesze bo zapomne jakies sniadanko i wybywam do biedronki tesciowej jakis prezent by kupic bo mój to pewnie nie pomysli o tym:-D:-D:-D

Miłego dnia mamuski , wpadne pózniej:tak:

Do góry