Mama Helenki
i Aniki :D
MAMUŚKI, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI DNIA MATKI ;-);-);-);-);-)
Witam,
przerwali mi i nie wiem co chciałam napisać

Warto poczekać na nowe testy
A zpłynów to tylko pur, bo ja mam bardzo wrażliwe rece, po innych mam uczulenie
no ewentualnie fairy.
maxi cosi tobi
A chicco fatalnie wypadły w testach konsumenckich 
ooo, dobrze wiedziec
Ale cię urządził
A, jeszcze wam się pochwale, że M żeby uczcić dzień matki, przejął poranne obowiązki i dostałam kawkę ze śniadankiem do wyrka
:-) Własnie wiezie małą do przedszkola
A ja spadam się wypluskać 
Witam,
przerwali mi i nie wiem co chciałam napisać

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee no ja chciałam tobi....
bo najlepiej w crashtesty przeszedl.. ale.... za drogi dla mnie.. i w sumie to czekam na 2010 tetsy....
slyszalam ze koniec maja poczatek czerwca maja byc więc czekam....moze jakis tanszy bedzie
za drogo by wyszla wysylka, chyba ze pryjedziesz mnie odwiedzić;-)
rewelacyjne buty
co do płynów ja tak samo jak dowikla- tylko fairy ewentualnie pur- nie są tyle droższe a ponad połowe mniej wystarczy dac- wiec i tak bardziej ekonomicznel-)
Warto poczekać na nowe testy

A zpłynów to tylko pur, bo ja mam bardzo wrażliwe rece, po innych mam uczulenie

...
MEDEUSKA
A ja nawet nie wiem co to sa za foteliki te Tobi
Ja mam coneco te do 13 kg jeszcze i renault,no i teraz kupilm mlodemu poddupnik
Fajne sa chicco i maxi cosi i jeszcze jakies ale nie pamietam nazwy
maxi cosi tobi

...
mamy jeszcze przez tydzień podawać priobiotyk.
przepisałanam nowość acidolac junior.super sprawa tabletki w formie misiów zrobione z białej czekolady.rewelacja,nawet nie wiecie jak oliwka chce je jeść.
wszystkie lekatstwa dla dzieci powinny byc tak dobre,wreszcie ktoś pomyslał.
ooo, dobrze wiedziec

Hej dziewczyny, nawet nie nadrabiam, wpadam na sekundę.
Byłam wczoraj w PUP i okazalo się, ze jednak mój szefuncio musiał być złośliwy bo by nie wytrzymał.
Okazało się, że świadectwa pracy nie były kompletne, nie zauważyłam tego. na jednym nie było imion rodziców i jednej daty, na drugim pieczątki. I odprawili mnie z kwitkiem. Przyjechałyśmy do domu, późńiej do firmy uzupełnić ( zrobiłabym to sama, ale zażądali parafek i pieczątek). Tak więc dziś o 8 mam autobus do PUP, z tamtąd do mamy, od mamy do domu szybki obiad i do tesciowej. Nie dam rady już tu zajrzec więc potraktujcie to jako usprawiedliwienie. Zła jestem jak nie wiem, raz-jeździć 2 razy i kolejki-wrrr, dwa musze małą zwalić z łózka o 7 żeby się wyrobić w czasie na autobusy.
Lecę. Obym dziś juz wszystko załatwiła...
Ale cię urządził

A, jeszcze wam się pochwale, że M żeby uczcić dzień matki, przejął poranne obowiązki i dostałam kawkę ze śniadankiem do wyrka

Ostatnia edycja: