reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Nie dość że dziecię chore,@-os to jeszcze limit transweru przekroczony....noz ku....rczaki:wściekła/y:

Ja juz chcę konca dzisiejszego dnia.

Macy urocza sukienusia

Tysiolek mozemy sobie ręke podac

To niesprawiedliwe ze wasze dzieciaczki tak ładnie spią, no ale ja bede cierpliwie czekała:eek:

reklama
Macy przepiękna kiecunia - mała bedzie jak księżniczka :-)
Malwina moja mała spała juz super od 19.00 do 4-5 bez pobudki , potem flacha i tak do 8 rano a terz .... szkoda gadac !

WITAM:-)
Dzisiaj byliśmy na szczepieniach zdrowiutki jest tak więc tylko się cieszyć:-)

Co do karmienia to do 6 miesiąca śmiało na samym mleczku jedynie woda latem jak jest gorąco:tak:i też tak u nas jest i będzie;-)

Nazwiska bombowe:-DM kiedyś miał klienta o nazwisku Ćwok i jak spisywał z nim umowe to niechcący się uśmiechnął i poprosił o powtórzenie bo myślał że źle zrozumiał:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE:-)ps takiego jak ja prezentu chyba nikt nie dostał :-Duśmiechnięte bawiące się dziecko o 7:00 gdzie w pieluszce czekała kuuuupa na przebranie:rofl2:jednym słowem ma na srane na ten dzień:-D

EDIT MACY śliczna sukienka:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej ho kobitki! Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta Wam wszystkim życzę! Dużo radości, miłości i słoneczka i w ogóle. <3

Przepraszam, że nie odzywam się od paru dni, ale co siądę poczytać, to coś mnie odrywa od kompa zanim zdążę odpisać. Także traz tylko piszę, bez czytania. A teraz zmykam, bo do mamuś trzeba jeszcze podjechać z życzeniami. ;)

A jednak się skusiłam, by zajrzeć parę stron wstecz, bo chciałam tę sukienkę zobaczyć. Śliczna. :)

Tysiolek, ja tę zupkę z groszkiem też zakupiłam, bo się zbroję pomału do słoiczków (za jakieś 2 tygodnie planujemy zacząć) i kurcze teraz mnie nastraszyłaś, że brzuszek bolał Amelcię :< to chyba tą zupkę na później zostawię, chociaż niby po 4.miesiącu jest. Poluję póki co na marchewkę Hippa ale nie mogę nigdzie znaleźć samej, tylko ta z ziemniaczkiem.

A w ogóle wczoraj paczuszkę z Hippa dostałam też. :)

Co do przesypiania w nocy, to my się dzisiaj o 4 obudziłyśmy jak za starych dobrych czasów. Młoda była głodna, a mi się zaczynała robić od mleczka mokra koszula, to akurat z pożytkiem dla obu było konkretne karmienie. Obyło się bez płaczu na szczęście.

Ale teraz już naprawdęzmykam, pa!

Macy sukienusia cudna - uwielbiam takie:tak:
Opaskę ci wyślę - Misia miała na sobie ją raz - na zdjęcia;-)po co masz kupowac na jeden raz - tylko powiedz gdzie ci wyslać, w PL gdzieś czy do UK?

Dziękuję dziewczyny. Mi się też podoba. Mam tylko nadzieję, że pogoda będzie. :-)

Agagsm, jeśli Misia nie będzie nosić, z radością. Myślę, że do Polski. Lecimy za niecałe trzy tygodnie, więc chyba będzie tak bezpieczniej. Z Pocztą Polską nic nigdy nie wiadomo. ;-)

Witam !
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamusiek!!!!!!!
Jestem po przedszkolnej imprezie, serniczek cudo, natomiast występ artystyczny był przesympatyczny, ze łzami, tremą, zapomnieniem tekstu. Rewelacja! te które mają tylko małe dzieciaczki niech czekają z utęsknieniem...

I ja się witam ;-)
Drogie mamusie samych słonecznych dni z waszymi pociechami życzę i wielkie dumy z ich posiadania.

Yola musiało być fajnie oglądać tak swoją pociechę :tak:

Patrysia super że mały zdrowiutki :tak:

Macy sukienka piękna !:tak:

reklama
Do góry