Hej ho kobitki! Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta Wam wszystkim życzę! Dużo radości, miłości i słoneczka i w ogóle. <3
Przepraszam, że nie odzywam się od paru dni, ale co siądę poczytać, to coś mnie odrywa od kompa zanim zdążę odpisać. Także traz tylko piszę, bez czytania. A teraz zmykam, bo do mamuś trzeba jeszcze podjechać z życzeniami.
A jednak się skusiłam, by zajrzeć parę stron wstecz, bo chciałam tę sukienkę zobaczyć. Śliczna.
Tysiolek, ja tę zupkę z groszkiem też zakupiłam, bo się zbroję pomału do słoiczków (za jakieś 2 tygodnie planujemy zacząć) i kurcze teraz mnie nastraszyłaś, że brzuszek bolał Amelcię :< to chyba tą zupkę na później zostawię, chociaż niby po 4.miesiącu jest. Poluję póki co na marchewkę Hippa ale nie mogę nigdzie znaleźć samej, tylko ta z ziemniaczkiem.
A w ogóle wczoraj paczuszkę z Hippa dostałam też.
Co do przesypiania w nocy, to my się dzisiaj o 4 obudziłyśmy jak za starych dobrych czasów. Młoda była głodna, a mi się zaczynała robić od mleczka mokra koszula, to akurat z pożytkiem dla obu było konkretne karmienie. Obyło się bez płaczu na szczęście.
Ale teraz już naprawdęzmykam, pa!