reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniówki 2010!!!

już :-) a o co w tym chodzi, bo niby zagłosowałam, ale kompletnie nie wiem na co :-)

dziękuję :-) zagłosowałaś na mojego Qbulka :-) można wygrać pieluchy na miesiąc i inne jakieś pierdoły :-)

Katik - Polunia zasłużyła na to aby było już tylko lepiej!!

reklama
Kochane nie jest dobrze:-:)-:)-(
jestesmy w szpitalu
podejrzewali u Zosienki zapalenie płuc:-:)-:)-(przeswietlenie nie wykazalo zmian w pluckach ale infekcja dopiero sie zaczyna wiec roznie moze byc, podobno teraz ma byc pogorszenie:-( Zosia jest taka biedna , katar ja meczy, lezy pod kroplowka, jest taka biedniutka:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
zostajemy tu minimum tydzien
naszczescie jestem z nia 24h i moge z nia spac inaczej chyba bym tego nie przezyla:-(
szpital mam 2 kroki od domu wiec moge skoczyc czy na obiad czy wziac prysznic a R bedzie przy niej caly czas
prosze trzymajcie za nas kciuki zeby sie poprawilo szybciutko i nie przeszlo na płucka

Paulka 3mamy za was kciuki! nawet mój małż jest myślami z wami bo odkąd byłaś przeterminowana to śledził wasze losy. Niech się Zosia trzyma! musi być dobrze.

Paulka jestem z Tobą myślami... bądź dzielna

Zielona
mi też wydawało się ze Alicja mało śpi -wiec uwaga -zrobiłam plan jej dnia -obserwowałam ją i zapisywałam co robi. Jest dokładna jak w zegarku:tak:
i uwaga śpi 17h dziennie:szok::szok::szok::szok:
no i wiem skąd wieczorny płacz u niej!!!!!!!!!!!!!!
po prostu był jej czas snu
(budzi się co 3h -przewijanko, jedzonko, zabawa i zasypia na 2h)
i tu wkraczała wredna mama (patrz ja) i jak dziecię budziło się przed 18 na papu to o 19 chciała spać -a ja nie wiedziałam o co jej chodzi i uważałam ze jest marudna:eek:
zamiast ja położyć i dać zasnąć po prosu ją uspokajałam bez sensu:-(

Matko a dziś spokój!!!! śpi

Ona jest bardzo zorganizowana -to ja trochę chaotycznie działałam i wprowadzałam w jej życie zamęt -wstyd...
Ale teraz się poprawię:-)
no to naprawdę Twoja córa działa jak w zegarku... nie to co mój Qbek... on każdego dnia zachowuje się inaczej... a jak dwa dni jest podobnie to trzeciego zmienia plan całkiem... a ja staram się właśnie wyczaić czego potrzebuje, aby nie zaburzać jego oczekiwań... heh...

glos numer 9 nalezy do nas :tak:

EDIT...
przy okazji zrobilam sobie quiz jaka jestem mama...
Wynik: Mama nadopiekuńcza
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a dziękuję kochana :-) no i witam wśród znajomych na FB :-) Katik, możesz być nadopiekuńcza Pola póki co jest malutka trudno oczekiwać abyś puszczała ją np samą na wycieczki ;-)

Paulka - trzymajcie sie dzielnie dziewczynki. W szpitalu beda mieli wszystko pod kontrola, i bedzie dobrze. Tulimy Was mocno!!!

Dzieki dziewczyny. Macie racje, dzielna ta moja Polunia;-) Teraz kima po szczepionce, budzi sie na papu i idzie spac znow...

reklama
Do góry