Natalineczka555
kocham kochać :)
bo on chce isc spac;-)o Wlasnie ja tez chcialam ogladac Okup
A czemu M na Ciebie krzywo patrzy skoro i tak siedzi przed tv
Ja sie juz szybciutko wyprysznicowalam to czas leciec do kuchni zrobic sobie jakies zarelko;-):-)

100 m mam do mamy ale nieraz jak jest brzydka pogoda albo mi sie poprostu nie chce to jade autemNo natali chyba nie 100m bo to bys na nogach przeszła , ale dla dobra dziecka naprawde warto wkładac je do fotelików ja miałam tylko 4 km do domu a wczesniej przejechałam ponad 300km i nic sie nie stało , a przed samym domem rozwaliłam autowiec naprawde ja sporo sie nauczyłam i wniosków z tego wypadku wyciagnełam
![]()

bo do nas pod gore i mi sie wracac nie chce

ale leń co

kokusia mnie straszyli ślepotą podczas ostatniej ciąży i dlatego rodziłam poprzez cc ( wskazania okulistyczne- badana w ciąży od A do Z byłam dwa razy). Z tym , że mnie odkleja się siatkówka na obydwu oczach.:-( Nie wiem co tam u Ciebie wykryli, ale myślałam, że nie ma nic gorszego w okulistyce niż odklejająca się właśnie siatkówka i związane z tym liczne zwyrodnienia itc.
Wzrok z dnia na dzień mi się pogarszał...:-(
Teraz po ciąży ( minęło rok) jestem po laseroterapii i powinnam zgłosić się na wizyte kontrolną. Ale tak się boję...
Nie powinnam nic dźwigać, nadwyrężąć się, prowadzic oszczędny tryb życia.. ale weź tu nic nie rób przy trójce maluchów ( czwarty chłop).
Laseroterapia miała zastopować odklejanie się siatkówki . A ja przyznam z przykrością, że coraz gorzej widzę.:--(
Siostra męża skarży się na podobne objawy jakie ty masz. I dzielnie śledzę twoje wizyty u okulisty.Ona również w pewnym polu widzenia ma czarna plamkę, która przesłania jej widoczność. Młoda babka.... Nakazałam jej zapisać się czym prędzej do okulisty.
Z opowiadań jej najpierw ta plamka była mała, mało przeszkadzała. Potem ( czyt. dziś) stała się nie do zniesienia.
I jak tu czytam dziś co ci okulista powiedział....![]()