reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pamiętacie nas jeszcze???:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

U nas leci....
gratulki dla Mari za wizytę u fryzjera....

Agacia kiedy idziecie do lekarza???

Pyciołku wspołczuję:eek::eek::eek::eek:rannego wstawania, ale teraz juz spi lepiej w nocy???

reklama
Agacia kiedy idziecie do lekarza???
W piątek .

Witajcie

Dzisiaj u nas jest festyn z okazji Dnia Dziecka, mam plan się tam przejść :-D, ale zobaczymy co dzień przyniesie.

Wczoraj byłam na zakupach, małemu musiałam trochę ciuszków pokupić, bo mi tak nagle ze wszystkiego powyrastał. Jeszcze muszę w body go zaopatrzyć.

Mam pytanko, jak u was nauka nocnikowania ?

My się chyba już będziemy zabierać tylko muszę się zaopatrzyć w małe majteczki. Miałam jeszcze trochę poczekać ale Nati sama pokazuje że już jest gotowa. Za każdym razem jak zrobi siku czy kupę to przychodzi i każe zmieniać pieluchę a ostatnio jak robi kupkę to sobie kuca i wstaje dopiero jak zrobi.

A tak w ogóle to witajcie niedzielnie. My znowu dziś u mamy. A ja wczoraj poprałam wszystkie stare ciuszki Natalki i jak tylko wyschną to zawiozę je do koleżanki która prowadzi zbiórkę dla powodzian.

Witajcie,

My się chyba już będziemy zabierać tylko muszę się zaopatrzyć w małe majteczki. Miałam jeszcze trochę poczekać ale Nati sama pokazuje że już jest gotowa. Za każdym razem jak zrobi siku czy kupę to przychodzi i każe zmieniać pieluchę a ostatnio jak robi kupkę to sobie kuca i wstaje dopiero jak zrobi.

U nas Jula robi podobnie i chyba powoli tez zaczniemy naukę....

Przeczytałam książke JAK NAUCZYĆ DZIECKO KORZYSTAĆ Z NOCNICZKA W 7 DNI i wg tej ksiazki Jula chyba powoli zaczyna byc gotowa na nauke:tak::tak::tak::tak:

reklama
Cześć dziewczyny, ja jestem tylko jakoś weny ostatnio nie mam :zawstydzona/y:

Bartek wstaje codziennie ok 6 i już mam tego dosyc , ciągle zmęczona chodzę.
Ząbków mamy w tej chwili 12, jeszcze tylko 8...

Agaciu, Bartek też mi nagle wyrósł bardzo do góry, teraz ma 86-87cm.

Ostatnio i my byliśmy u fryzjera, Bartosz dał się obciąć maszynką i wygląda jak rekrut :-D

Madzienka, co ciekawego radzą w tej książce?

Do góry