reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam piątkowo, prawie weekendowo:-)

Kokusia, powodzenia z tym Twoim okiem życzę, dobrze że Cię Mamusia przegoniła do lekarza.

Agaciu, nie martw sie na zapas, napewno wszystko bedzie dobrze z moim zięciunkiem.

Zanplo, trzymam kciuki za pracę
Za Ciebie Darina też ściskam kciukasy.

Myszqa, ale masz gwiazdę w domu:szok:, będę oglądac.

Pyciołku, współczuję rannych pobudek:sorry2:

A ja wczoraj miałam wolne, ale i tak cały dzień w biegu, zrobiła ciasto na imprę klasową, byłam zrobic pazurki, potem szybko obiadek, a potem do szkoły, bo klasa chłopaków przygotowała nam dzień matki. Było super, niejedna z nas się spłakała, ale potem śmiechu tez było sporo, bo dzieci przygotowały parodię kopciuszka.
Moi chłopcy byli złymi siostrami, wyglądali rewelacyjnie, dziewczyny pożyczyły im blond peruki i sukienki, wzięli moje buty, wyglądali naprawdę jak dziewczyny:-D:szok::-D, szkoda tylko ze nie wzięłam aparatu, ale moze mi sie uda załatwic od jakiejś mamuśki która pstrykała fotki.
Mąż jutro wraca, hurra

reklama
Witam mamuski:)

Agaciu caly czas trzymam kciuki.....pisz nam na bierzaco co nowego.....i musisz byc dobrej mysli:)

Zanpolom, Darina kciuki za prace rowniez zaciśnięte;)

Myszko ja tez dolączam się do "zazdrośnic" w sprawie wyjazdu na TOP......milej zabawy:*

Bliżniaczku.....jejku jak ja sie nie moge doczekac takich przedstawien.....kurcze...bede zbierala wszystko co dostane od Mari i chyba bede musiala sie wyposarzyc w kamerke;P hahahai super,ze meżus w koncu wraca...:)

Kokusiu a Tobie zycze zdrowka ,z ztym oczkiem......

Moj memzus poszedl z Mari na spacerek i hustawki....wlasnie slysze ,ze szaleja za blokiem....sluchajcie u nas piekna pogoda, cieplutko, sloneczko...delikatny wiaterek...miodzio....bedziemy spacerowaly dziisaj jak nic:)

buziaczkuje i przesylam wszystkim sloneczko:*

dziewczyny musze sie pozalic Alex od tygodnia wstaje juz przd 5:no:
Biedulka :-(
A gdzie Ty się podziewasz?
Agaciu, nie martw sie na zapas, napewno wszystko bedzie dobrze z moim zięciunkiem.

A ja wczoraj miałam wolne, ale i tak cały dzień w biegu, zrobiła ciasto na imprę klasową, byłam zrobic pazurki, potem szybko obiadek, a potem do szkoły, bo klasa chłopaków przygotowała nam dzień matki. Było super, niejedna z nas się spłakała, ale potem śmiechu tez było sporo, bo dzieci przygotowały parodię kopciuszka.
Moi chłopcy byli złymi siostrami, wyglądali rewelacyjnie, dziewczyny pożyczyły im blond peruki i sukienki, wzięli moje buty, wyglądali naprawdę jak dziewczyny:-D:szok::-D, szkoda tylko ze nie wzięłam aparatu, ale moze mi sie uda załatwic od jakiejś mamuśki która pstrykała fotki.
Mąż jutro wraca, hurra
Dziękuję za otuchę.
Życzę miłego witania mężusia :-)
Witam mamuski:)

Agaciu caly czas trzymam kciuki.....pisz nam na bierzaco co nowego.....i musisz byc dobrej mysli:)
Mam nadziję Kanus , że będzie wszystko dobrze bo się załamałam strasznie :-(

U nas była caaaały dzień śliczna pogoda. Zaczęło padać o 18 :00 :-( i przeszła burza lekka , mam nadziję, że juz przeszła bo jak narazie już żadnych grzmotów nie słyszę.

Agaciu mój niemąż jest w domku,bo poszedł na chorobowe:-pnie ma to jak mieć chopa w domu:zawstydzona/y:nie chcę nawet myśleć jak to będzie jak przyjdzie czas na to by wrócił do pracy...chyba walnę na twarz:zawstydzona/y:

Alexowy smoczek gdzieś przepadł więc tata pojechał do apteki...trzena opanować sytuację.:-Ddzisiaj Alex wstał przed 5 i spał w dzień 40 min:no:i jeszcze nie śpi...i byliśmy cały dzień na działce a potem jeszcze na wieczornych lodach i spacerku...a ten biega jak nakręcony:szok:
spadam bo coś dymi:-D

Witamy weekednowo....

Męzowy w pracy...znowu.....
u nas sloneczko i piekna pogoda....az zyc sie chce..

wczoraj sluchajcie bylam z Mari u fryzjera pierwszy raz podciac jej kudelki...ma z tylu taka babeczkę jak kiedyś Agatkas mala....:) wygląda słodko.,...i była grzeczna to najwazniejsze....

Pyciolku kurcze wymecxzcie go jakos:p hahaha bidulko....ZYCZE w koncu przespanego poranka do przynajmniej 7:)

dziewczyny nie wierze:-D:szok:

Alex usnął przed 21.obudził się o 6 na mleczko,zasnął potem jeszcze przed 7 i jeszcze śpią moje chopaki:szok:nie wiem co z sobą zrobić,bo już o tej porze zawsze mam wysprzątane ale nie chcę hałasować,niech sobie pośpia:szok::-Dpo południu mamy zaproszenie do mojej mamy na grilla,tam zstajemy do jutra,bo mam szkołe i bez sensu nam wracać i jutro zaś jechac.

Darina,Zanplo jak sytuacja z praca?
Kanusia poprosim o zdjęcia po wizycie u fryca:-)
Olciaa,Agatkas, gdzie was wywiało?
Agacia zdrówka dla Matiego,będzie dobrze:tak:

Jestem! Jestem!
Ja sprzedałam dzisiaj Zuzę babci , mężowy pojechał na paintball a ja się właśnie na spokojnie biorę za porządki bo ostatnio trochę "zarosło" mi mieszkanie:):-D:-D:-D

Agatkas spoko loko, podejrzewam,ze tak jak moje zarośniete to malo jakie jest:p hahhah ostatnio lenia mam....:P

Pyciolku jak tylko zrobimy to od razu pokaze:) a widzisz wywróżyłam ten sen:) hahaha

My juz po spacerku i zakupkach...teraz Mari spi,.a mamusia buszuje.....:) buziolki sloneczkowe dla Was:*

reklama
Kana ja też byłam wczoraj z Mają u fryzjera, tak przypadkiem, bo szłyśmy na spacer i wstąpiłyśmy. Aż się zdziwiłam jaka była grzeczna, siedziała i nawet się nie odezwała, aż pan się zdziwił. Scięłam jej te wszystkie włoski, które się kucawiły z tyłu.
Przyjechaliśmy do rodziców, mąż miał dojechać dzisiaj i kurczę zepsuł mu się samochód, więc znów jakieś wydatki.

Widzisz pyciolku, przynajmniej dzisiaj Alex dał Ci się wyspać.
Z pracą jeszcze nic nie wiem, mają się odzywać w przyszłym tygodniu, Darina a jak u Ciebie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry